Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 605
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Още само някакви си 25 часа и ще видим коя от нашите теории ще се окаже най- близо до истинската история в епизода! thumbsup Някой да пусне часовника за обратно броене... atwork

# 421
  • Русе
A момичета на мен ми се върти в главата мисълта ,че може и аблата да има пръст в това Хубавелко да е извън строя, защото тя Еда вече е с промит мозък обаче Харун не може да го спре освен ако не предизвика нещо newsm78
Изключено! Мелда иска Харун на всяка цена! Няма да хуква да го убива или да предизвиква катастрофи.

# 422
  • Варна

Ох, Дани на тази и моето сърце затрепка Two Hearts
Е, сега вече ми се върнаха мераците да му нароша перчемчето! smile3508

# 423
A момичета на мен ми се върти в главата мисълта ,че може и аблата да има пръст в това Хубавелко да е извън строя, защото тя Еда вече е с промит мозък обаче Харун не може да го спре освен ако не предизвика нещо newsm78
Изключено! Мелда иска Харун на всяка цена! Няма да хуква да го убива или да предизвиква катастрофи.
ТОВА НЕ Е В СТИЛА НА МЕЛДА.ПО СКОРО БИ НАСЪСКАЛА НЯКОЙ ПРОТИВ НЕГО И ДА ГО ЯДОСА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ДА ГО УБИЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 424
  • Русе
Да подразним лъвът,т.е. Дани с някоя и друга снимчица!!

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521
Така и п редполагах ,че ти ще си другата жертва!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз сум се дала доброволно! Ноооооо,всички сме в кюпа,скъпа,ВСИЧКИ!/АРШЕ/ smile3532

# 425
Да подразним лъвът,т.е. Дани с някоя и друга снимчица!!

Не знам за Дани,но на мен шнолата ми падна! smile3521 smile3521 smile3521
Така и п редполагах ,че ти ще си другата жертва!! hahaha hahaha hahaha hahaha
Останалите като си мълчим да не мислите , че гледаме спокойно и равнодушно?????? newsm03 newsm03 newsm03 newsm12

# 426
Момичета, вие намирате ли прилика в характерите на Харун и Толга?

1.Приличат си по това ,че и двамата обичат безумно Еда и са способни да жертват себе си в името на тази любов.
2.И двамата бяха готови да приемат чуждо дете.
3.И двамата са експанзивни и избухливи,но всъщност са много човечни!
4.Силно привързани към семейството и по специално към майката.
 Може да има и още прилики ,но мозъкът ми прегря!!!

# 427
  • Русе

1.Приличат си по това ,че и двамата обичат безумно Еда и са способни да жертват себе си в името на тази любов.
5.Ревниви
6.Добри/лесно ги манипулират/ до един момент

# 428

Ох, Дани на тази и моето сърце затрепка Two Hearts

Браво за това попадение!

# 429
Още само някакви си 25 часа и ще видим коя от нашите теории ще се окаже най- близо до истинската история в епизода! thumbsup Някой да пусне часовника за обратно броене... atwork
Дани, няма 25 часа бе мила. те още в 21 часа ще почнат да качват серията нали утре е от 20 часа по ATV-то

# 430
Здравейте момичета,
аз пък си мисля, че няма да има инсценировка на катастрофа. Момента в който дават,че колата поддава е когато Харун си тръгва от срещата с Толга.
След това отива при Еда и тръгвайки си припада. Защо така си мисля, защото и при Толга и в колата и при Еда е със сивата риза. Ако раната на Харун е при боя с Толга, той би трябвало  като припада при Еда след това да се преоблече. Все пак ризата му е изцапана с кръв. По- късно във фрагмента давайки подаващата кола, би трябвало той да е преоблечен, а той е отново със сивата риза. Та затова си милсля, че той леко се удря с колата преди да отиде при Еда.

Да права си ,няма катастрофа , а само поднасяне .
Вчера бях подредила подобна хронология ,но то на човек от толкова много постове му се завива свят!!

Забравих да кажа:
Радвам се ,че се включи ,защото твоето мнение ,както вече съм казвала ,е много достоверно!
А пък когато съвпада с моето, още по ми допада!

# 431
  • Варна

5.И двамата са много нерешителни- Харун не признава любовта си към Еда пред баща си, а Толга- не призна любовта си на Еда и двамата от страх.
6.и двамата са много добри и благородни като хора, с чисти сърца.
7.Чудесни актьори и двамата- имам предвид, че добре се преструват пред хората- Толга се правеше на съпруг на Еда; Харун се правеше на годеник на Мелда пред Гюлерови и Арсланлъ.

# 432
[!
[/quote]
Моето мнение е,че филмът няма да свърши с 52 серии.Това за един рейтингов филм е недопустимо ,ще го раздуят да 70- 80 серии./между другото повечето турски филми са с по толкова серии./
Толга ще каже "да"/това го казвам със свито сърце/,Харун ще дойде с намерение да спре сватбата ,но ще се окаже ,че е закъснял.
Всички други варианти ,който от няколко дни коментирам ,са варианти ,които на мен ми харесват,но в действителност няма да се случат!!
[/quote]

Ееееееееееее!Нали официално се каза, 4е това е последен сезон!

# 433
  • Варна
Моето мнение е,че филмът няма да свърши с 52 серии.Това за един рейтингов филм е недопустимо ,ще го раздуят да 70- 80 серии./между другото повечето турски филми са с по толкова серии./
Толга ще каже "да"/това го казвам със свито сърце/,Харун ще дойде с намерение да спре сватбата ,но ще се окаже ,че е закъснял.
Всички други варианти ,който от няколко дни коментирам ,са варианти ,които на мен ми харесват,но в действителност няма да се случат!!
[/quote]

Ееееееееееее!Нали официално се каза, 4е това е последен сезон!
[/quote]
Аааааааааааа! Да си ги нямаме такива- как така последен сезон! newsm34
 Не! Категорично не! newsm11 Искаме си третия сезон! newsm18

# 434
Здравейте момичета,
аз пък си мисля, че няма да има инсценировка на катастрофа. Момента в който дават,че колата поддава е когато Харун си тръгва от срещата с Толга.
След това отива при Еда и тръгвайки си припада. Защо така си мисля, защото и при Толга и в колата и при Еда е със сивата риза. Ако раната на Харун е при боя с Толга, той би трябвало  като припада при Еда след това да се преоблече. Все пак ризата му е изцапана с кръв. По- късно във фрагмента давайки подаващата кола, би трябвало той да е преоблечен, а той е отново със сивата риза. Та затова си милсля, че той леко се удря с колата преди да отиде при Еда.

Тук не става за  това поднасяне на колата. То става през деня. Сватбата е ве4ерна! Тогава се слу4ва нещо!

Общи условия

Активация на акаунт