Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 672
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Бай Ганьо, ама много си прав. И аз мисля и действам точно като теб и всеки път все това се получава - нека купона продължи .

Бгхелп, благодаря ти  bowuu   bouquet Така е много по- добре.

Winona, ако не те мързи и имаш желание можеш да прочеш не само моите, а на всички в подаръка на Карпания за нас, който стои на 1 стр. във всяка тема   smile3529

Ех, Тарабас, Тарабас! Мъка ми е като си помисля някой ден горките ученици какво ще трябва да изучават - ранен Тарабас, зрял Тарабас, късен Тарабас и т.н. ще се ошашавят горките. Или да им се падне темичка примерно "Етапи в разбирането на любовта като такава в ранните произведения на Тарабас, пречупени през призмата на по-късните й прозрения за същата".

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 13:04 от bganio

# 556
ЗА ВСИЧКИ ВАС - БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА!

ЕТО И МАЛКО СНИМКИ, ЗА ПОДКРЕПА НА МУЗИТЕ ВИ:

# 557
Дали съм се побъркала..... Гледам този филм в сряда, сега вечер, че и на обяд повторението....   newsm12

# 558
  • София
Дали съм се побъркала..... Гледам този филм в сряда, сега вечер, че и на обяд повторението....   newsm12

Спокойно - не си, напротив - нормализираш се. Само остава и сутрин да го гледаш, за да приемем, че при теб всичко е наред.

А на горната снимка от предния пост на Еда погледа хич не ми харесва. Има нещо инатливо-фанатично в него и като я видя такава ми иде веднага да хвана сопата и да почвам...

# 559
  • Русе
ЗА ВСИЧКИ ВАС - БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА!

ЕТО И МАЛКО СНИМКИ, ЗА ПОДКРЕПА НА МУЗИТЕ ВИ:

Ади,как поместваш тези красоти тук? От кога трябва да черпя и не знам как да го направя?
Помощ!!! newsm17

# 560

Ех, Тарабас, Тарабас! Мъка ми е като си помисля някой ден горките ученици какво ще трябва да изучават - ранен Тарабас, зрял Тарабас, късен Тарабас и т.н. ще се ошашавят горките. Или да им се падне темичка примерно "Етапи в разбирането на любовта като такава в ранните произведения на Тарабас, пречупени през призмата на по-късните й прозрения за същата".
Е по сложна тема не можа да измислиш ще има д амислят учениците девет сезона и половина.

# 561

Тази снимка да не е в двора на къщата на Гюлерови?

Точно оттам е.
Не мисля, къщата на Гюлерови е цялата керемидена на цвят.

Подновили  са  фасадата заради сватбата!

Вярно, така е - на Гюлерови къщата е цялата в някакъв червеникаво-кафеникав сачак. Но тези червени тухлички в основата, а и прозореца са ми много познати, пък не се сещам откъде.

# 562

Тази снимка да не е в двора на къщата на Гюлерови?

Точно оттам е.
Не мисля, къщата на Гюлерови е цялата керемидена на цвят.

Вярно, така е - на Гюлерови къщата е цялата в някакъв червеникаво-кафеникав сачак. Но тези червени тухлички в основата, а и прозореца са ми много познати, пък не се сещам откъде.
Подновили са фасадата заради сватбата!

# 563
[/quot       Не си бъди сигурна !!!И аз като съм в къщи така правя ! А само преди няколко дни гледах 26 еп . със субтитри , за да видя какво първо ще излъчи Нова.

# 564
[/quot       Не си бъди сигурна !!!И аз като съм в къщи така правя ! А само преди няколко дни гледах 26 еп . със субтитри , за да видя какво първо ще излъчи Нова.
Честно да ти кажа не си единствената и други така правят но не си признават.

# 565
Дами и господа, за да преместят излъ4ването на епизода в праймтайма представете си какво ни о4аква!

# 566
Дали съм се побъркала..... Гледам този филм в сряда, сега вечер, че и на обяд повторението....   newsm12
      Не си бъди сигурна !!!И аз като съм в къщи така правя ! А само преди няколко дни гледах 26 еп . със субтитри , за да видя какво първо ще излъчи Нова.
Ами това се казва фенове не като мен.

# 567
Този филм абсолютно тотално ни побърка . Ако искате вярвайте , но след него не съм и не мога да гледам нито един сериал.

# 568
Този филм абсолютно тотално ни побърка . Ако искате вярвайте , но след него не съм и не мога да гледам нито един сериал.
И аз съм така. Особенно турските сериали ги прескачам отведнъж не ми се и гледат

# 569

Спокойно - не си, напротив - нормализираш се. Само остава и сутрин да го гледаш, за да приемем, че при теб всичко е наред.

А на горната снимка от предния пост на Еда погледа хич не ми харесва. Има нещо инатливо-фанатично в него и като я видя такава ми иде веднага да хвана сопата и да почвам...
А за сопата сме закъснели отдавна трябваше с нея да й се налее малко разум ама нали сме си добрички изпуснахме момента..............

Общи условия

Активация на акаунт