Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 619
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
Гуфи ти си направо невероятна. Кога успяваш и това да сътвориш покрай работата  Hug Hug

# 573

Че сватба ще има е напълно ясно и никой няма да я осуети. Ами Харун не предлага никаква алтернатива на Еда. Нито каза на някой от семейството си , нито се обади когато Феяз постави въпроса. Никога не каза строго на Мелда и веднъж завинаги да разбере, че не я обича и нищо няма да излезе от тяхната връзка. Пълен страхливец, а щеше да се бори и за двамата. А Ямур си расте. Какво й остава на Еда? Харун трябваше изобщо да не се жени за Мелда.
А Толга странно защо никога не го е страх нито от Феяз, нито от Джамил или Тюркян, или че детето не негово.
Абе филм да става.

# 574
Ожени се за Мелда, заради лъжата с бременността.
Даде името си на Ямур, значи тя си има баща.
Ясно е, че Харун няма да живее с Мелда и ще се разведе, след което ще се ожени за Еда.
Не разбирам какво повече и трябва на Еда?
Има любовта на Харун, това е най-важното, но тя явно е с ограничен интелект, затова така я работи и аблата.
Толкова ли пък не й щракна нещо в мозъчето, на нея, пък и на Харун, че сестричката й знае всичко?
Или пък че не е бременна изобщо?
И Еда и Харун са представени като глупаци в случая, то бива бива заблуда, ама тяхното си е абдалска работа.
Гледам и Листопад и това е моят филм. Има логика в действието , развитие в героите.
Но няма такава любов.
И в двата филма изумителен професионализъм.
Други турски бози не гледам.

# 575
Дали съм се побъркала..... Гледам този филм в сряда, сега вечер, че и на обяд повторението....   newsm12
[/quot       Не си бъди сигурна !!!И аз като съм в къщи така правя ! А само преди няколко дни гледах 26 еп . със субтитри , за да видя какво първо ще излъчи Нова.
Честно да ти кажа не си единствената и други така правят но не си признават.

А няма такова нещо : Признаваме си!
Всяка свободна минута прекарвам във форума или гледам "Незабравима"от 20.00 и повторенията от 12.30/но само тези дни ,защото съм в отпуска/,гледам от 17.00 "Клетва", от 22.00 "Аси", всяка сряда новата серия по АТВ.
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изщяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!

# 576
Понеже нещо не мога да си отделя отговора ще го постна отделно:
Всяка свободна минута прекарвам във форума или гледам "Незабравима"от 20.00 и повторенията от 12.30/но само тези дни ,защото съм в отпуска/,гледам от 17.00 "Клетва", от 22.00 "Аси", всяка сряда новата серия по АТВ.
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изцяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 15:35 от migi_megi

# 577
Дами и господа, за да преместят излъ4ването на епизода в праймтайма представете си какво ни о4аква!
Мисля ,че го правят защото повечето сериали вече са във ваканция и този час им е свободен!!
Но без значение какво е причината ,нас този вариант ни устройва идеално!!

# 578
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изщяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!
Ако това ще те успокои 90 % от хората тук сме така. Честно казано никак не е здравословно, но какво да се прави този филм май ни действа като дрога Simple Smile

# 579
Гледам днеска във форума има много нови момичета !

Добре дошли!!!

# 580
Ако това ще те успокои 90 % от хората тук сме така. Честно казано никак не е здравословно, но какво да се прави този филм май ни действа като дрога Simple Smile
Не споменах и "Листопад" и "Любов на заем ",които сега съм подбутнала на заден план!
На тях превключвам в рекламите ,макар ,че те почти съвпадат по време!

# 581
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изцяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!
За най-последното ще питаме твоя мъж

# 582
Не споменах и "Листопад" и "Любов на заем ",които сега съм подбутнала на заден план!
Направо ти се чудя как насмогваш, сигурно семейството ти е много разбрано. А аз като си помисля каква борба водих да ме оставят намира да гледам единствено " Незабравима"

# 583
Ха ха мармалонке ами не се бой и по гащи да си тук е много топло. Вчера се изля един огромен порой но то беше за 1 час и после пак жега.

А ако закъсаш ще ти дам някоя жилетка не толкова оръфана както на Еда

Да, ама ще съм сама по улиците, само хората като ме видят с мойте 75 килца и ще се разбягат   running newsm29 :

75, ама сигурно с моите подаръци - гребен, бръснач и закачалка. А мен днес треска ме тресе заради довечера и заради подаръците утре...Писах, че вече съм ги изпратил, но всъщност чакам първо ти да ми ги донесеш и да са Made in Germany, ей!.

Де да беше така, от януари до сега си налакомих 8 кила, хак ми е. Сега ще погладувам малко, ама след баклавичките в Булгаристан.
А това маде ин германи е чуждица тук. На етикетите пише само маде ин Корея, Виетнам и т.н. , даже си купих чаши в Икеа и на тях пишеше маде ин Булгария. newsm53 newsm53 newsm53

# 584
Направо ти се чудя как насмогваш, сигурно семейството ти е много разбрано. А аз като си помисля каква борба водих да ме оставят намира да гледам единствено " Незабравима"
И аз доста борба водих и критики понесох покрай незабравимата, но сега вече съм си взела дозата или свикнаха с тая мисъл и не е така както в началото

Общи условия

Активация на акаунт