Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 509
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

и...заразно...
Щом душата въздух си поеме,
своя жрвбий с радост ще приеме-
пак ще иска радост и жарава,
любов да има ...и да продължава...
Дани,разреших си мъничко да добавя нещо от мен. Сефте ми е! Извинявай за смелостта! newsm17

# 631
Цитат
Днес Незабравима от 20 часа ли е по АТВ-то или както преди от 22 часа, че нещо напоследък липсвах и съм се наканила да гледам тази серия.

От 20.00 е , но вероятно ще я качат поне 40 мин. по късно, освен ако не си от късметлийките, които гледат директно АТВ Hug

Unutulmaz 49.Bölümüyle 16 Haziran Çarşamba saat 20.00'de Atv ekranlarında...

# 632
  • Русе
Благодаря на Тарабас, Надя, Бай Ганьо и всички на които им харесва оформените стихчета. Голям стимул сте ми да продължа с други. Гледам Дани я е връхлетяла музата. Може по-късно да сътворя нещо за нея.
Днес Незабравима от 20 часа ли е по АТВ-то или както преди от 22 часа, че нещо напоследък липсвах и съм се наканила да гледам тази серия.   bouquet
По АТВ ще го излъчват от 20.00,да ! Ако ми разрешите нещо да предложа...оформлението е прекрасно! Браво на вас! Само на някои стихове шрифтът ми е много нечетлив. Ако може,малко да го увеличите.Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 633
  • Варна
Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

и...заразно...
Дани,разреших си мъничко да добавя нещо от мен. Сефте ми е! Извинявай за смелостта! newsm17

Хареса ми, newsm10 че моето малко е тъжно. Не ми се щеше да показвам и другото си лице Weary, но ви чувствам като приятели Hug и затова си го позволих. Иначе вие ме знаете така- #Onfire!А повечето време съм така! newsm57

# 634
Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

и...заразно...
Продължавай в същия дух wunona аз не мога нищо подобно да сътворя , пред вас се чувствам като песъчинка на плажа. Embarassed Embarassed Embarassed

# 635
  • Русе
Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

Такава ми харесваш повече! Не ми се искаше така тъжно да звучи,от човек емоционален и пълен с положителна енергия,само затова си позволих. Дано не съм го развалила! #Crazy

# 636
любовта

Има ли нещо по- красиво
от това да чувстваш сърцето си живо?
С очите на дете да гледаш-
душата ти, че лети да усещаш...

Любов, ако си имала-
имала си всичко важно във живота;
през ад и рай съм минала-
струвало е скъпо-
             платила съм си свойта квота.

Имах някога любов-
на всичко за нея бях готова...
Отиде си- няма я вече
и спомените дори потънаха далече...

Любовта е повече тъга,
отколкото радостна нега...
Изпълва сърцето със жал-
носи на душата печал.

Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

не би трябвало спомените да те натъжават,трябва да си щастлива ,че си имала възможност да ги изживееш

не всеки човек има късмета да изживее истинска незабравима любов.ти си щастливка.

по принцип нищо вечно няма тъй,че е,,,,,

# 637
  • Варна
Имам кабелна телевизия със 110 канала- всички са налице, само Нова няма сигнал! smile3516 Туй сега какво му се вика! smile3515 НАПРАВО СЪМ БЯСНА! newsm61 smile3514 smile3512 smile3512 smile3512

# 638
  • Варна
В интерес на истината имам свое продължение на стихчето:

Сърцето ми обаче е голямо-
радост и живот има в него за двама;
 ще преборя чувството омразно
и няма вече да е празно!
 bowuu bowuu bowuu

# 639
# 640

Тука сигурно Дани го е разрошила така яко или Кометка

Но като гледам колко е доволен са двете заедно, а може и други да е имало ама да не си признават. Докато са му обяснявали наисзуст някои сцени от филма запечатали се трайно в паметта им

А тия гащи на цветенца само Ади-то му ги е сложила smile3532
[

ДА ПРИЗНАВАМ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА: hahaha hahaha : smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
АКО НЯКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМА, ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДО МЕН ВИЖ КАКЪВ Е ДОВОЛЕН, ПЪК ВЗЕХМЕ ДА НАПРЕДВАМЕ С ТУРСКИЯ НАЛИ ХОДЯ НА УРОЦИ ПРИ ХАРУН ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, НО МАЙ СЪМ СЛАБА УЧЕНИЧКА И ТРЯБВА ДА ПОВТАРЯМЕ МНОГОКРАТНО ПРАКТИЧЕСКИТЕ ПОКАЗВАНИЯ , И ДА ЗНАЕТЕ НАЛИ АЗ ПРАВЯ СНИМКИТЕ ЗА ДА ВИ ГИ ПОКАЖА, ТА ЗАТОВА СЪМ ЗАД КАДЪР-ЗАСЕГА:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 641
  • Русе
В интерес на истината имам свое продължение на стихчето:

Сърцето ми обаче е голямо-
радост и живот има в него за двама;
 ще преборя чувството омразно
и няма вече да е празно!
 bowuu bowuu bowuu

Само така! Браво! И какво,нямаш НОВА и ще оттървеш ВЕЛИКАТА ЦЕЛУВКА? Ох,завалийката! Бягай в комшиите!

# 642
  • Варна

Тука сигурно Дани го е разрошила така яко или Кометка

Но като гледам колко е доволен са двете заедно, а може и други да е имало ама да не си признават. Докато са му обяснявали наисзуст някои сцени от филма запечатали се трайно в паметта им

А тия гащи на цветенца само Ади-то му ги е сложила smile3532
[

ДА ПРИЗНАВАМ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА: hahaha hahaha : smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
АКО НЯКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМА, ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДО МЕН ВИЖ КАКЪВ Е ДОВОЛЕН, ПЪК ВЗЕХМЕ ДА НАПРЕДВАМЕ С ТУРСКИЯ НАЛИ ХОДЯ НА УРОЦИ ПРИ ХАРУН ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, НО МАЙ СЪМ СЛАБА УЧЕНИЧКА И ТРЯБВА ДА ПОВТАРЯМЕ МНОГОКРАТНО ПРАКТИЧЕСКИТЕ ПОКАЗВАНИЯ , И ДА ЗНАЕТЕ НАЛИ АЗ ПРАВЯ СНИМКИТЕ ЗА ДА ВИ ГИ ПОКАЖА, ТА ЗАТОВА СЪМ ЗАД КАДЪР-ЗАСЕГА:roll: Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ах, тоя красавец и чувал да си тури, наместо дрехи- пак го харесвам! newsm74 А гащичките му са много сладки! newsm10 И това пусто перчемче, дето ми е обсебило мислите и фантазиите- която ще му го роши- ще е истинска  щастливка! smile3503 newsm53 smile3521 smile3508

# 643
  • Варна
Малеее, като почне тоя филм и чуя началната мелодия и представянето на актьорите- направо настръхвам! smile3521
Имам Новааа и ще мога да гледам! newsm44 newsm44 newsm44

# 644
еееееееееех мина най накрая ВЕЛИКАТА ЦЕЛУВКА!

Общи условия

Активация на акаунт