Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 547
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Преди всяко европейско или световно по футбол съпругът ми заявяваше , че ще подава молба за развод , защото за цял месец съм забравяла за него . В нашето семейство аз гледам мачове не той , но сега му заявих , че се отказвам от футбола и ще гледам само и единствено НЕЗАБРАВИМА!!!
Леле какви обрати в живота майко мила

# 616
Ааа, Тарабас, добре че не си в МОН - с това и аз не мога да се справя....Недей така. Ще трябва да преписвам от Бобояна, ама и тя напоследък някъде изчезна. Напусна ни без едномесечно предизвестие.

Да виж това за Бобояна е тревожно и аз днес за нея си мислех. Съвсем ни заряза и тя на някоя яхта сигурно сама

# 617
  • София

Гуфи, страхотно се е получило! Невероятна си!

# 618
  • София
Преди всяко европейско или световно по футбол съпругът ми заявяваше , че ще подава молба за развод , защото за цял месец съм забравяла за него . В нашето семейство аз гледам мачове не той , но сега му заявих , че се отказвам от футбола и ще гледам само и единствено НЕЗАБРАВИМА!!!
Леле какви обрати в живота майко мила

Ама то това е било така да се каже огледален образ на българското семейство. Жената гледа мачове, а мъжът прави салата и сервира ракията. Те и Харун и Еда се очертава да бъдат така, като се вземат. Ама от това по-малко щастливи няма да са.

# 619
  • Варна
Здравейте, хора! Hug Hug Hug
Днес цял ден ви следя как сладко си хортувате във форума и ви се радвам само като гост- от служебния комп съм само "воайор". newsm51
Страхотни стихове- поздравления на всички творци! smile3501 smile3501 smile3501
И като четох, четох и хоп!- получих едно послание до Еда

Послание

Обичам очите ти- звезди ясни,
обичам косите ти прекрасни
и слънцето в тях как си играе-
в този миг сърцето ми не трае...

Обичам усмивката ти омайна-
като я видях и вече не беше тайна,
че сърцето ми плени без бой
и завинаги станах единствено твой!

Искам да изкрещя на всички,че те обичам;
искам по плажа със тебе да тичам;
искам хиляди пъти името ти да изричам-
в любов до смъртта ще ти се вричам!

Ти си моята пеперуда,
моята любов луда-
невъзможна и трудна,
но неповторима и чудна!

Искам те винаги до мен!
Нека да останем в плен
на чувството чудесно...
Знам,че няма да е лесно!

За теб готов съм в ада да сляза-
стига от сърцето ти никога да не изляза.
Обичай ме, както те обичам аз-
тогава щастие ще има и за нас!

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 18:45 от danidorina

# 620
  • Стара Загора
Не че искаме да свъши сериала , но за да не стане разредена боза , като други да не цитирам ,че да им правя реклама трябва да свърши с този сезон.
И боза да стане- искам си я! smile3514 Това е любимата ми "боза"! newsm10 Третият сезон е направо необходим за феновете! newsm18

Laughing Laughing Laughing

По-добре да няма трети сезон, че нашите любимци ще се съберат, когато Ямур се омъжва!

# 621
  • Варна
Снощи НЕТа по никое време ме изхвърли и така и не можах да се кънектна повече! smile3516 Даже не можах да споделя докрай, каквото имах за казване. Ако ми позволите сега ще споделя мислите си за новата серия- малко е дългичко, но който иска може да го прочете- ететвено в рима, щото на Бганио поетичния му талант е направо "заразен"

Харун е нашият герой-
любимецът на дамите е той,
но пред Еда плахо се представи
и тя се кани да го забрави.

Иска на Толга булка да стане,
живота си в ръце да хване,
че тази нейна любов невъзможна
съсипа всички и в миналото ще захожда.

В любовта решителност трябва да се проявява-
не става само за велики дела да говориш!
Трябва пред всички да се отстоява
правото да си щастлив и да се бориш!

Харун продължава да мълчи,
Еда кара да изрича лъжи,
но тя вече иска сигурност да има
за себе си и за дъщеря си любима.

Сигурността само при Толга тя ще намери,
затова и думите си не мери-
колкото и сърцето й да се свива-
ще се жертва,за да може мир да има!

Че Харун само пред нея говори
за любовта си велика,
но с никого друг не смее да спори-
предпочита на Еда да вика!

Колкото и Еда Харун да обича-
на Толга във вярност ще се врича,
че Харун е толкоз плах
и от баща му го е страх!

Въпреки, че изглежда като супергерой-
просто един страхливец е той-
все се помотава
и чака друг да решава...

Красавецо мил,невъзможен,
трябва да си по осторожен
към делата си любовни-
ще трябва да вземаш решения съдбовни.

Отвлечи Еда!
Че чака те беда-
всеки ден за нея ще си мислиш-
картини ужасни ще диплиш...

Толга как я пипа и гали,
да си мислиш как дрехите й сваля-
човек може да се поболее
фантазията,щом остави да вилнее...

Ще трябва да кажеш, че Ямур
е твоето дете!
Не бива да оставяш тоя сладур
с брат ти да расте!

Направи нещо-не влизай в ада,
няма защо да си гориш душата на клада.
Вземи си жената и си гледай живота!
А всички останали....... в компота!!!

# 622
Дани ти ни скри шапката на всички леле то не само дълго и тематично и направо Хубавелко го подкара в рима вече

# 623
  • Варна
И понеже днес доста си говорихте за любов, реших и аз да споделя нещо по въпроса и се надявам, че няма да ви натъжа Peace

За любовта

Има ли нещо по- красиво
от това да чувстваш сърцето си живо?
С очите на дете да гледаш-
душата ти, че лети да усещаш...

Любов, ако си имала-
имала си всичко важно във живота;
през ад и рай съм минала-
струвало е скъпо-
             платила съм си свойта квота.

Имах някога любов-
на всичко за нея бях готова...
Отиде си- няма я вече
и спомените дори потънаха далече...

Любовта е повече тъга,
отколкото радостна нега...
Изпълва сърцето със жал-
носи на душата печал.

Вече сякаш съм добре...
И времето си тече....

Но някак е празно...

# 624
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4015694&op=1&o=glo … 664434&ref=pf

Вижте , вижте ! Тоя човек защо е с такава доволна физиономияяя .. иска да ме побърка ли?! защо се усмихва на тая змияяя  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 625

Вижте , вижте ! Тоя човек защо е с такава доволна физиономияяя .. иска да ме побърка ли?! защо се усмихва на тая змияяя  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Защото за 100-ен път й казва , че между тях всичко е свършило !!! Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaА за Дани нямам думи скри ни топката отново!!!

# 626

Защото за 100-ен път й казва , че между тях всичко е свършило !!! Joy Joy Joy hahaha hahaha hahahaА за Дани нямам думи скри ни топката отново!!!
то да беше 100-ен добре, а може би за 1000-ен път й го казва.

# 627
  • Русе
Дани,днес така си яхнала Музата?! Че си бие камшика отвсякъде! Направо днес съм ошашавена, много стихове,много нещо! newsm74 newsm74 newsm74 Обикновено,когато Харун е ядосан, действа светкавично! Това,че днес е новия епизод ли те "подпали"? newsm12 smile3506 smile3501 smile3501 smile3501

# 628
Понеже нещо не мога да си отделя отговора ще го постна отделно:
А няма такова нещо : Признаваме си!
Всяка свободна минута прекарвам във форума или гледам "Незабравима"от 20.00 и повторенията от 12.30/но само тези дни ,защото съм в отпуска/,гледам от 17.00 "Клетва", от 22.00 "Аси", всяка сряда новата серия по АТВ.
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изцяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!
За най-последното ще питаме твоя мъж
О.... със сигурност ще потвърди.!!!
Като ме види пред телевизора или пред компа ,направо му прилошава.  comp03!А като му кажа ,че няма нищо за ядене - съвсем!!
За "другото" luvbed,горе - долу положението е същото.Докато изгледам "Аси" той вече е заспал!

# 629
Благодаря на Тарабас, Надя, Бай Ганьо и всички на които им харесва оформените стихчета. Голям стимул сте ми да продължа с други. Гледам Дани я е връхлетяла музата. Може по-късно да сътворя нещо за нея.
Днес Незабравима от 20 часа ли е по АТВ-то или както преди от 22 часа, че нещо напоследък липсвах и съм се наканила да гледам тази серия.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт