Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 636
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Ее Гуфи,  bowuu  bowuu  bowuu  bouquet    bouquet    bouquet
Явно си по-свободна щом започна да твориш тия красоти. Браво момиче ! Истинска радост и наслада за уморените ми очи  Hug

# 601
Преди всяко европейско или световно по футбол съпругът ми заявяваше , че ще подава молба за развод , защото за цял месец съм забравяла за него . В нашето семейство аз гледам мачове не той , но сега му заявих , че се отказвам от футбола и ще гледам само и единствено НЕЗАБРАВИМА!!!

# 602

Как му отива бял цвят на този човек не е истина!

# 603
Днес нашите стихоплетци са направо на олимпийско ниво ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 604

Как му отива бял цвят на този човек не е истина!
Само бял ли , май всичко му отива !!!

# 605
  • София
AAA ти си в по-изгодна позиция защото аз да се преборя с моя филма да с егледа вместо световното не може да стане, а като си помисля че преди има няма 14 години той хич не се интересуваше от футбол и аз бях очарована от това Simple Smile. Ама взе че се промени сега гледаме нон стоп футбол не че ми е противен но не мога д апонасям истерията на тълпата през цялото време от 90 минути и малко повече ако е само игра може да го изтрая ама това ми е най кошмарното да слушам виковете и крясъците направо ме съсипва
Май има доста неща, които можем да се разкажем преди да извоюваме правото си да гледаме Незабравима. Вкъщи малко и голямо до скоро ме взимаше  на подбив, докато не скръцнах със зъби и поставих всеки на мястото си. До там се стигна, че мъжа ми си сложи песента на Незабравима като мелодия на позваняванията ми, а дъщеря ми изнамери от някъде бисквити Незабравима и най тържествено ми ги връчваше, при положение, че аз не хапвам сладко.

Ей, къде ги продават тия бисквити? Че аз нямам прроблем със сладкото, тоест имам, но не ми пука...Не е зле вече да помислят и за готови супи и спагети "Еда и Харун", произведени от "Крив макарон" ООД.

# 606
# 607
Ей, къде ги продават тия бисквити? Че аз нямам прроблем със сладкото, тоест имам, но не ми пука...Не е зле вече да помислят и за готови супи и спагети "Еда и Харун", произведени от "Крив макарон" ООД.

Тук по нашия край, Пловдивско, а кутията е кафява продълговата ,бисквитките кръглички с отвор в средата и поляти с глазура. "Медовина" ООД

# 608
  • Варна
Петко, даже Харун ти се засмя на "Кривия макарон"

# 609
  • София

Ех, Тарабас, Тарабас! Мъка ми е като си помисля някой ден горките ученици какво ще трябва да изучават - ранен Тарабас, зрял Тарабас, късен Тарабас и т.н. ще се ошашавят горките. Или да им се падне темичка примерно "Етапи в разбирането на любовта като такава в ранните произведения на Тарабас, пречупени през призмата на по-късните й прозрения за същата".
Е по сложна тема не можа да измислиш ще има д амислят учениците девет сезона и половина.

Ей приятели, с тоя министър египтолог до мен няма стигнат скоро. Но ако стигнат ще учат само ранен и късен, защото зрял Тарабас няма и няма да има - ще си умре незрял. В тая връзка ви предлагам само да си представите, че учениците няма да учат произведението "Бай Ганьо" , а произведенията на Бай Ганьо. Примерно 3 теми по избор за класно: " Това е любовта" в Дневник 2" от "Острова" по Сценарий" на  Бай Ганьо"  ,  2. Терзанията на "Котка, мишка и мечка" по време на "Свиждане" с "Принца-просяк" и 3. "Шамари" при опит "Да разделиш Харун и Еда" по едноименните произведения на Бай Ганьо.  Joy  Joy  Joy

Ааа, Тарабас, добре че не си в МОН - с това и аз не мога да се справя....Недей така. Ще трябва да преписвам от Бобояна, ама и тя напоследък някъде изчезна. Напусна ни без едномесечно предизвестие.

# 610
# 611
  • Варна
Хора, около 21ч. ли почват да ги качват сериите? Че да можем спокойно да си изгледаме серията по Нова!

# 612
Браво ,Гуффи , страхотни оформления!!!

# 613
  • Русе
Хора, около 21ч. ли почват да ги качват сериите? Че да можем спокойно да си изгледаме серията по Нова!

Серията е около 90 мин. След 21.30 сигурно . А бе ,аз си застъпвам след като свърши по Нова,пък ще видим. Треперя от вълнение какво ще ни сервират тази сряда.Какво ще бъде това НЕОЧАКВАНОТО?! Което ще усложни още повече живота на всички...

# 614

Ех, Тарабас, Тарабас! Мъка ми е като си помисля някой ден горките ученици какво ще трябва да изучават - ранен Тарабас, зрял Тарабас, късен Тарабас и т.н. ще се ошашавят горките. Или да им се падне темичка примерно "Етапи в разбирането на любовта като такава в ранните произведения на Тарабас, пречупени през призмата на по-късните й прозрения за същата".
Е по сложна тема не можа да измислиш ще има д амислят учениците девет сезона и половина.
Ей приятели, с тоя министър египтолог до мен няма стигнат скоро. Но ако стигнат ще учат само ранен и късен, защото зрял Тарабас няма и няма да има - ще си умре незрял. В тая връзка ви предлагам само да си представите, че учениците няма да учат произведението "Бай Ганьо" , а произведенията на Бай Ганьо. Примерно 3 теми по избор за класно: " Това е любовта" в Дневник 2" от "Острова" по Сценарий" на  Бай Ганьо"  ,  2. Терзанията на "Котка, мишка и мечка" по време на "Свиждане" с "Принца-просяк" и 3. "Шамари" при опит "Да разделиш Харун и Еда" по едноименните произведения на Бай Ганьо.  Joy  Joy  Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 17:30 от dejavue

Общи условия

Активация на акаунт