Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 659
  • 754
  •   1
Отговори
# 585

75, ама сигурно с моите подаръци - гребен, бръснач и закачалка. А мен днес треска ме тресе заради довечера и заради подаръците утре...Писах, че вече съм ги изпратил, но всъщност чакам първо ти да ми ги донесеш и да са Made in Germany, ей!.

Де да беше така, от януари до сега си налакомих 8 кила, хак ми е. Сега ще погладувам малко, ама след баклавичките в Булгаристан.
А това маде ин германи е чуждица тук. На етикетите пише само маде ин Корея, Виетнам и т.н. , даже си купих чаши в Икеа и на тях пишеше маде ин Булгария. newsm53 newsm53 newsm53

Ха ха направо си върха много смешно ама у нас пък на всичко почти пише и Made in China. Така че нема страшно света е една мешана скара  hahaha

# 586
МАЛКО ЗА РАЗТОВАРВАНЕ - ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ НЕЗАБРАВИМИ
http://vbox7.com/play:876aaf12
http://vbox7.com/play:ab103d9f

# 587
  • София
МИЛИ С КАФЕНЦЕТО СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ТАЗИ ПЕСЕН
http://tekstove.info/browse.php?id=10682

Маркирана като: поп - , на Български
Исках с теб да избягам но с мен ще
избягаш ли Ти? /x3
Бягам x3

Топли влажни устни, жадни да ги вкуся
сливахме дъхът си толкова много пъти.
Няма да допусна да съм нежелана няма
да Те пусна няма и да остана.
Може би любовта ми Те плаши а може би
Ти, си избягал от нея щом близо си
бил и преди.
Теб ли нежно докосвах те?
Може би всъшност несъм. Или всичко било
е насън? Или без сън, полет на парфюм.

Или всичко било е насън x4

Припев:
Може би любовта ми Те плаши а може би
Ти ,си избягал от нея том близо си
бил и преди.
Теб ли нежно докосвах те?
Може би всъшност несъм. Или всичко било
е насън. Или без сън, полет на парфюм.

Целуни ме със устни прохладни
по-сладки от мед.
Даи ми нежна отрова но не и
прегръдки от лед!
Исках с теб да избягам но с мен ще
избягаш ли Ти?
Всеки път ми се криеш поне този път
остани. Кой изтръгна крилете от
крехките ти рамене?
Нека аз те обичам поне... 

# 588
Направих новата тема и там сложих на преден план идеята на Мегито за Семейство Арсланль 1 и 2 много идейно ми се стори и затова

# 589
  • Варна
Дежаву,
Дъщеря ми е на почти 7 години. С нея гледаме филма, даже ако се прибера по-рано от работа и хвана "клетва" - тя ми казва гледаш пак Харунчо ли?. Сега по време на световното даже мъжът ми се е примирил да гледа и той филма ( от време на време пита даже какво става). Така, че не сте сами момичета във ситуация зарязани "домашни задължения"

# 590
Направих новата тема и там сложих на преден план идеята на Мегито за Семейство Арсланль 1 и 2 много идейно ми се стори и затова
Дежавю,  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
Дежаву,
Дъщеря ми е на почти 7 години. С нея гледаме филма, даже ако се прибера по-рано от работа и хвана "клетва" - тя ми казва гледаш пак Харунчо ли?. Сега по време на световното даже мъжът ми се е примирил да гледа и той филма ( от време на време пита даже какво става). Така, че не сте сами момичета във ситуация зарязани "домашни задължения"
AAA ти си в по-изгодна позиция защото аз да се преборя с моя филма да с егледа вместо световното не може да стане, а като си помисля че преди има няма 14 години той хич не се интересуваше от футбол и аз бях очарована от това Simple Smile. Ама взе че се промени сега гледаме нон стоп футбол не че ми е противен но не мога д апонасям истерията на тълпата през цялото време от 90 минути и малко повече ако е само игра може да го изтрая ама това ми е най кошмарното да слушам виковете и крясъците направо ме съсипва

# 592
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ИДЕЯТА ЗА СНИМКИТЕ НА ДВЕТЕ СЕМЕЙСТВА

ЗА ВСЕКИ ВКУС ПО ИЗБОР
http://www.facebook.com/album.php?id=107240995973746&aid=945 … 7a2fea88f3f6fb71#!/photo.php?pid=183174&id=107240995973746&fbid=125509674146878

# 593

Тука сигурно Дани го е разрошила така яко или Кометка

Но като гледам колко е доволен са двете заедно, а може и други да е имало ама да не си признават. Докато са му обяснявали наисзуст някои сцени от филма запечатали се трайно в паметта им

А тия гащи на цветенца само Ади-то му ги е сложила smile3532

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 16:37 от dejavue

# 594
Winona, благодаря ти, но ти явно не си чела старите ми стихове. Те са много по-добри и по-силни. Филма взе да ми омръзва, особено глезотийте и простотийте на Еда, та естествено и аз се изчерпвам. Но понеже тази сутрин сме на тема любов ще кажа какво дочух да шепне Харун на Еда:

ЛЮБОВЕН ШЕПОТ

Когато сутрин се будя
с поглед лицето ти галя.
Гледам те и се чудя
огън ли в душата ти паля?

Обичам те силно, както и ти, нали?
Ще попиваме сутрин тази любов,
прегърнати като икона в обков,
докато смъртта ни раздели !

Няма сила на този свят,
която да спре любовта.
Не мисли ни сестра, нито брат-
ще победим и смъртта!

Тарабас , СТРАХОТНА СИ!!!  bouquet
ДНЕС ТИ СПОДЕЛИХ,ЧЕ ВЛИЗАМ В ФОРОМА САМО ЗАРАДИ ВАС!!
НЯМАМ ДУМИ ! МНОГО ТАЛАНТ ИМА ТОЗИ ФОРУМ!! Hug Hug Hug

# 595
Понеже нещо не мога да си отделя отговора ще го постна отделно:
А няма такова нещо : Признаваме си!
Всяка свободна минута прекарвам във форума или гледам "Незабравима"от 20.00 и повторенията от 12.30/но само тези дни ,защото съм в отпуска/,гледам от 17.00 "Клетва", от 22.00 "Аси", всяка сряда новата серия по АТВ.
Ами аз се засрамих Embarassed Embarassed Embarassedизлиза ,че изцяло съм занемърила задълженията си на домакиня и майка , а пък за съпружеските да не говорим!!!
A само съпружеските недей .Да не забравяме какви думи си размениха Еда и Харун още в 1-ва серия , че не е важно какво си постигнал в живота , ако нямаш човек до тебе , с който да го споделиш и че поне 100 пъти на ден трябва да казваш на любимия колко много го обичаш и колко държиш на него!!!

# 596
A само съпружеските недей .Да не забравяме какви думи си размениха Еда и Харун още в 1-ва серия , че не е важно какво си постигнал в живота , ако нямаш човек до тебе , с който да го споделиш и че поне 100 пъти на ден трябва да казваш на любимия колко много го обичаш и колко държиш на него!!!

Да така е съгласна съм. "Вътрешния пазар" трябва винаги да е задоволен иначе лошо

# 597
AAA ти си в по-изгодна позиция защото аз да се преборя с моя филма да с егледа вместо световното не може да стане, а като си помисля че преди има няма 14 години той хич не се интересуваше от футбол и аз бях очарована от това Simple Smile. Ама взе че се промени сега гледаме нон стоп футбол не че ми е противен но не мога д апонасям истерията на тълпата през цялото време от 90 минути и малко повече ако е само игра може да го изтрая ама това ми е най кошмарното да слушам виковете и крясъците направо ме съсипва
Май има доста неща, които можем да се разкажем преди да извоюваме правото си да гледаме Незабравима. Вкъщи малко и голямо до скоро ме взимаше  на подбив, докато не скръцнах със зъби и поставих всеки на мястото си. До там се стигна, че мъжа ми си сложи песента на Незабравима като мелодия на позваняванията ми, а дъщеря ми изнамери от някъде бисквити Незабравима и най тържествено ми ги връчваше, при положение, че аз не хапвам сладко.

# 598
Май има доста неща, които можем да се разкажем преди да извоюваме правото си да гледаме Незабравима. Вкъщи малко и голямо до скоро ме взимаше  на подбив, докато не скръцнах със зъби и поставих всеки на мястото си. До там се стигна, че мъжа ми си сложи песента на Незабравима като мелодия на позваняванията ми, а дъщеря ми изнамери от някъде бисквити Незабравима и най тържествено ми ги връчваше, при положение, че аз не хапвам сладко.

hahaha hahaha hahaha hahaha
Леле умори ме верно от смях. Това си е извоюване отвсякъде да знаеш

# 599

Ех, Тарабас, Тарабас! Мъка ми е като си помисля някой ден горките ученици какво ще трябва да изучават - ранен Тарабас, зрял Тарабас, късен Тарабас и т.н. ще се ошашавят горките. Или да им се падне темичка примерно "Етапи в разбирането на любовта като такава в ранните произведения на Тарабас, пречупени през призмата на по-късните й прозрения за същата".
Е по сложна тема не можа да измислиш ще има д амислят учениците девет сезона и половина.

Ей приятели, с тоя министър египтолог до мен няма стигнат скоро. Но ако стигнат ще учат само ранен и късен, защото зрял Тарабас няма и няма да има - ще си умре незрял. В тая връзка ви предлагам само да си представите, че учениците няма да учат произведението "Бай Ганьо" , а произведенията на Бай Ганьо. Примерно 3 теми по избор за класно: " Това е любовта" в Дневник 2" от "Острова" по Сценарий" на  Бай Ганьо"  ,  2. Терзанията на "Котка, мишка и мечка" по време на "Свиждане" с "Принца-просяк" и 3. "Шамари" при опит "Да разделиш Харун и Еда" по едноименните произведения на Бай Ганьо.  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт