Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
ТОЯ ФИЛМ ШЕ ГО ГЛЕДАМЕ ПО НОВА ДО 15 СЕПТЕМВРИ СИГУРНО! smile3511 newsm61 newsm11
Ако дават по една серия ще откараме до ноември!
Живот и здраве- ще гледаме секса за Нова година! hahaha hahaha hahaha

# 676
Каква майка само ,за нея Еда не заслужава и пръста да си мръдне!!!Ето от тук още ме ядосва детето е наи-важно , отиди на преглед , а после мисли за тази , която ще ти каже ''да беше се самоубила'' !!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много силни думи каза Тюркян , но не забравяйте ,че това което видя направо я шокира!
На нея е и през ум не и минаваше ,че Харун е Хакъ.!
И още не и минава! Ще разбере, че Харун е Хаккъ доста по- нататък от дневника на Еда!
Според мен разбра ,че Харун е Хакъ ,но не подозира ,че той е бащата на детето!!

# 677
ТОЯ ФИЛМ ШЕ ГО ГЛЕДАМЕ ПО НОВА ДО 15 СЕПТЕМВРИ СИГУРНО! smile3511 newsm61 newsm11
Това ще ни е новогодишния подарък!!!

# 678
Ако аз съм на мястото на Тюркян  няма да се правя на умряла лисица , а още същата вечер и тримката при мене , Толга не ми трябва  и да се изяснят нещата , ама нейсе филм да става.

# 679
При 30-минути сериал сюжетът не може да се развие, напрежението не може да ескалира и въздействието не е пълно!

# 680
  • Варна

СЕГА ЗАПОЧВАМ ДА ВДЯВАМ,ЗАЩО ПРИ ЯХТАТА ВЕЧЕРТА-ПРЕДИ ЕДА ДА ИЗБЯГА...ХАРУН КАЗА ,ЧЕ ЕДИН ПЪТ ДА УБЕДИ БАЩА СИ .ВСИЧКИ ЩЕЛИ ДА РАЗБЕРАТ ЛЮБОВТА ИМ !
ДАНИ, ТИ ЧУ ЛИ ТОВА В ПРЕДНИЯ ЕПИЗОД ??
Абе, ние станахме експерти май?! Тия хора не превеждат както трябва и лошото е, че се измества акцента на диалога- на баща си Харун каза, че е влюбен...,а не че не е влюбен...Променя се посоката на мисълта!

# 681
какво става с епизода тази вечер...нищо няма качено още  Sad

# 682
Това ще ни е новогодишния подарък!!!
Дано да е версията от фейса , а не това което пуснаха по време на филма , как мислите Нова кое ще излъчи ??? newsm78

# 683
  • Варна
А новата серия- какво става? newsm78 Нали трябва съвсем да се довършим! hahaha hahaha hahaha

# 684
Ако аз съм на мястото на Тюркян  няма да се правя на умряла лисица , а още същата вечер и тримката при мене , Толга не ми трябва  и да се изяснят нещата , ама нейсе филм да става.
Е тя нали говори с Харун !
Но така и не го остави да и каже ,че бебето е негово!
По същия начин и Джемил не го остави да говори..Никой ,никого не изслушва и никой с никого не говори!!Затова и до сега са на тоя хал!!

# 685

СЕГА ЗАПОЧВАМ ДА ВДЯВАМ,ЗАЩО ПРИ ЯХТАТА ВЕЧЕРТА-ПРЕДИ ЕДА ДА ИЗБЯГА...ХАРУН КАЗА ,ЧЕ ЕДИН ПЪТ ДА УБЕДИ БАЩА СИ .ВСИЧКИ ЩЕЛИ ДА РАЗБЕРАТ ЛЮБОВТА ИМ !
ДАНИ, ТИ ЧУ ЛИ ТОВА В ПРЕДНИЯ ЕПИЗОД ??
Абе, ние станахме експерти май?! Тия хора не превеждат както трябва и лошото е, че се измества акцента на диалога- на баща си Харун каза, че е влюбен...,а не че не е влюбен...Променя се посоката на мисълта!
ДАНИ,НАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ НИЕ ВЕЧЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕДУБЕДЕНО..?
НО ЗА ПРЕВОДА-КОЙТО НЕ СА НАПРАВИЛИ БУКВАЛЕН,КАТО ЧЕ ЛИ ПО-ДОБРЕ Е ХАРУН ДА ОБЯСНИ СЪС "НЕ СЪМ ВЛЮБЕН"-Т.Е. В МЕЛДА,ТОЛКОВА ЗА ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА НЕЯ!!

# 686
Може да не сте съгласни но аз предпочитам  филма със субтитри!

така се губи някак!

# 687
  • Русе
По същия начин и Джемил не го остави да говори..Никой ,никого не изслушва и никой с никого не говори!!Затова и до сега са на тоя хал!!
Точно така! Умирвам да чуя,как Харун признава пред 2-ата бащи,че Яамур е негова. И да видя брадичката на Мелда в коя посока ще гледа!

# 688
И аз така мисля .От липса на комуникации страдат всички в този филм. Мелда си криеше приятеля да не й го вземат ама пак и го взеха , никои никого не изслушва ,когато се престраши да говори , лъжат се взаимно  като аблата Джемил пита какво й е на Тюркян , а тя мигрена ....

# 689
  • Русе
Може да не сте съгласни но аз предпочитам  филма със субтитри!

така се губи някак!
И аз винаги съм предпочитала субтитрите.Обичам да чувам истинските гласове. А и Харун е такъв хубав баритон...с метална нотка! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт