Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 10)

• 37 836
  • 731
  •   1
Отговори
# 360

"Всеки, който не се имунизира, рано или късно ще дойде в инфекциозна болница."  #Crazy

Ахъм, реплика достойна за награда!
Да бягам да стягам багажа аз...  Whistling

# 361
записвам се и аз при вас най-накрая...мен гала ме изненада много приятно...

# 362
Планирам да се присъденя към жалбата; получих всички документи и инструкции. Но имам някои опасения:
1) моето детете няма ваксини и съответно няма нежелани реакции към тях; не мога да приложа копие от картона на детето, защото там няма данни за ваксини. Притеснението ми е 1) че така не ставам за жалбоподател и 2) че това може да активира нежелана проверка от РИОКОЗ точно за това дете, което е ми е крайно излишно (не знам ЛЛ как си оправя бумагите, но досега нито отказ е искал нито нещо сме обсъждали)
2) Предвижда се да се упълномощят адвокати по делото, за да не се ходи лично. Обаче ако по някаква причина това не стане, ми се вихри едни сценарий в който идва Охрана на съдебната влас в 6 сутринта и ме изритва от леглото пред ревящото ми дете, после обикалям 5 часа в бронираната им кола, докато съберат и други свидетели, ответници и какви ли не още и накаря съдът ми тръсва 100 лв. глоба задето не съм се явила на еди кое си заседание по делото, за което призовка примерно съвсем не съм получила...  Crazy

# 363
Е този човек ме накара специално да намеря вашата тема и ще взема да я изчета цялата! Под такова грубо отношение аз лично виждам да прозира страх от различното мнение.  #2gunfire

# 364
===

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 21:25 от nenaatoa

# 365
Мег - втора точка и мен ме интересува Rolling Eyes

Мангъров не го бях гледала и слушала досега...само съм чела за него...убедих се, че не е добре с главата Tired Сигурно от многото ваксини...не знам какъв човек трябва да си, за да се държиш така в ефир, да викаш на черното - бяло, да държиш тон...майко мила ooooh! ooooh! ooooh! Въобще, нещата, които наприказва, не допринесоха за неговата теза, а обратното - просто е смешен и неубедителен с глупавите си "доводи". Дано са гледали много майки които доскро са мислели за нас като него - "високо интелигентни хора" Laughing

# 366
Цитат на: Мангъров

"Всеки, който не се имунизира, рано или късно ще дойде в Инфекциозна болница."  #Crazy

А този, който имунизира в някоя друга. Mr. Green

# 367
И аз много харесах Гала днес. Мангъров като го слушам вече ми става смешен, според мен средно интелигентен човек не може да го вземе на сериозно с тона и начина му на изразяване.

# 368
Браво на Д-р Папазова и Гала за прекрасното предаване днес и най-вече за обективната истина!!!

За пореден път се убеждавам в едностранния поглед на Д-р Мангъров. Обидите, в т.ч. и към предаването доказват социалния инвалидизъм и агресията в този човек.

Ето линк към "задължителните" ваксини в Белгия http://www.ssi.dk/graphics/euvac/vaccination/belgium.html - Мангъров, информирай се!!!!

# 369
  • в матрицата
За Мангъра много писах, аз лично съм потърпевша от него... и като казва, че нямамл финансов интерс към ваксините... да му покажа собствената му визитка, където пише , че в частния си кабинет поставя вакснини за каквото се сетиш...... А ч, е е тъп, мисля, че всички се убедиха, не случайно е останал  просот докторче...

За тези които се колебаят за присъединяване към делото - не се колебайте, присъединете се, ако не сега, кога ще успеем????

# 370
Във форума на "На кафе" са направили д-р Папазова за две стотинки Tired
Жалко, че надали екипът на Гала може да прочете какво пишем тук...да се насърчат да правят подобни предавания.

# 371
Ами такова е мисленето, Стеф. Хората предпочитат да го отрекат и се оставят по течението, вместо да се информират и вземат сами решения.
В нашата отчетна аз съм единствената неваксинираща - факт.

# 372
И аз бях единичка в моята отчетна - за съжаление...Помня, че мамчетата се чудеха кои още допълнителни ваксини да сложат...
Надявам се, че д-р Папазова няма да омекне или да се откаже да прави подобни изяви, Гала също, след като прочетат глупашките постове...

Суза - по принцип, и аз не виждам проблем в присъединяването. Въпросът е да уточнят някои детайли, както в случая Мег е писала - и аз се притеснявам да не стана така, че да е наложително присъствието, а ние да не знаем Laughing

# 373
За съжаление не можах да изгледам предаването до края, но имам впечатления от Мангъров от други негови тв изяви, в които е определял неваксиниращите се като "миризливи маргинали", "цигани" и др. подобни. Като се има предвид неадекватното му поведение, заекването, фъфленето и визията му изабщо той е човек, тежко увреден от ваксините. Недоумявам как една жертва на ваксините може да се държи по подобен начин.  Rolling Eyes

# 374
Аз не искам и да го гледам предаването щом мангьрчо "говори значи,нали,така" в него.Ще взема да получа стомашно чревно анално разстройство и да се обезводня....

Такьв човек няма скрупули и е наясно какво злодеяние извьршва.Такьв човек трябва директно да бьде наказан без да има право на обжалване.

Цитат
Като се има предвид неадекватното му поведение, заекването, фъфленето и визията му изабщо той е човек, тежко увреден

И ти да взимаш мнооооого пари за да казваш пред публика, че черното е бяло и ти ще фьфлиш,заекваш и тн. Laughing
Това негово неадекватно поведение е образ на тьмната му сьвест и сьзнателност за злините,които причинява.
За сьжаление се пласира добре пред овце,кози,крави и други.

Общи условия

Активация на акаунт