Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 10)

• 37 854
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
До всички, кито искат да се присъединят към жалбата срещу Министерството на здравеопазването.... Желаещите да ми пишат на ЛС и ще ви кажа какво трябва да направите, много е лесно и не изисква много време.... Молбите за присъединяване трябва да се подадат в най-кратък срок, защото разглеждането им отнема време и да не изпуснете срока... По-добре е да сме повече.... Чакам ви на ЛС....

П.С. Ок, на лични ми давайте имейлите си - там ще ви обясня каква е процедурата за присъединяване, за да не товаря темата тук...  Peace

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 17:10 от stelt77

# 346
Стелт,предлагам ти от лични да минете на емайли....от лош опит го казвам. Peace

# 347
До всички, кито искат да се присъединят към жалбата срещу Министерството на здравеопазването....

П.С. Ок, на лични ми давайте имейлите си - там ще ви обясня каква е процедурата за присъединяване, за да не товаря темата тук...

Малко е неясно за коя жалба става въпрос. Wink

Всички, които имат желание да оспорят задължителното ваксиниране, могат да се присединят към жалбата във ВАС, подадена от наша съфорумка.
Важно е да подкрепим тази жалба, за да е ясно, че не става въпрос за единичен случай! Peace

# 348
А живеещите извън Бг могат ли да се включат?

# 349

Не, защото Министерството на здравеопазването задължава гражданите, живеещи в България да ваксинират децата си... Живеещите на друго място ще трябва да се съобразяват с тамошните закони...

# 350

Не, защото Министерството на здравеопазването задължава гражданите, живеещи в България да ваксинират децата си... Живеещите на друго място ще трябва да се съобразяват с тамошните закони...

Ами жалко....Успех ви желая, дано се преборите  Peace .

# 351
Току що се връщам от болницата, където извадиха един кърлеж на детето. Тетанус ни се размина, защото детето е с варицела. Взех си кърлежа за всеки случай, все още е жив. Сега се чудя има ли нужда да го изследвам за Лаймска болест утре. Вие как мислите?

# 352
 По нова в "на кафе" предаване за ваксините

# 353
По нова в "на кафе" предаване за ваксините

дотук, репортажът е страхотен!!!!! г-жа папазова е подготвена много и е доста в час, евала.
само дето ще се включии мангъров... Sick
много искам да се обадя в предаването, а не мога #Cussing out

П.П Гледам, и направо ми се плаче..показаха случай на дете (вече голямо, на 24г.), с постваксинален енцефалит (след ДТК), когато е било на 5м....гледката е потресаваща, нямам думи Cry Съжалявам да го кажа, но точно такива случаи биха въздействали на обществото Sad

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:00 от .:.Stef.:.

# 354
Сега Мангъров ще обясни на уважаемата публика, как разбираш ли, няма ли ваксини едно бебе, напраО го отпиши!
Ще ми се да му покажа моите две неваксинирани деца  Mr. Green

Приятно съм изненадана от предаването. И по-скоро за истините които посмяха да кажат публино.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:21 от eta

# 355
Папазова е номер 1!!! Peace
........
А Хасърджиев - явно много пари взима.  #2gunfire

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:21 от nenaatoa

# 356
  • гр.Добрич
Страхотно предаване. Фенка съм на д-р Папазова, въпреки че нямам нерви за нейната диета в Зоната. Wink

# 357
Чакам с нетърпение мангъра, какви ще ги обяснява, "нали", "значи"...

Мангъров: "Аз съм зашеметен!"  Laughing

"Всеки, който не се имунизира, рано или късно ще дойде в инфекциозна болница."  #Crazy

Оф, нищо ново, познатите до болка реплики.  Crossing Arms

Браво на Гала!   bouquet
"Ние не сме телевизия на здравното министерство или на фармацевтичните компании. "

"Искам да има право на избор!"  Peace

Дано качат предаването.  Praynig

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:52 от Зи

# 358
  • Добрич
Абе голям смешник е тоя Мангъров бе, ох вдигна ми се кръвното  #Cussing out

# 359
Тоя човек е уникално тъппп.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт