Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 10)

• 37 870
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • в матрицата
Защо на ЛС мислите, че тук пишещите хомеопати, се препоръчват лично?! Особено извън София...
Тъй като са в тази сфера, нормално е да познават добър хомеопат, колега, който да препоръчат в другия край на страната...
Бенджи, препоръчват се и още как.....особено един от тях....

# 331
Стана ми интересно, как разбирате, че някой се рекламира на ЛС? /понеже разисквахме, дори в тази тема, преди време, затова питам/
Чета внимателно и подред в темите. Всеки може да забележи класиките "...пишете ми на ЛС", "...пиша на ЛС" или "...познавам този, който ще Ви помогне" след което настава странна тишина. Арсеналът е голям. Освен това получавам всички доклади до модераторите, както и мои ЛС.
Употребих "ЛС" като събирателно за средства за персонална комуникация - мейл, скайп, кю, както и форумни ЛС. До всички тях нямам достъп.
Ако някой докладва, мога да си представя. Всеки обаче може да препоръча някого на ЛС. Не е задължително да е себе си.  Досега като съм питала за лекар, винаги контактите са били изпращани на ЛС. Не можеш да публикуваш лично контакти  в нет-а без да попиташ лицето дали е съгласно.

Колкото до психоложката, може би ние също трябва да допринасяме, като докладваме такива неща. Аз лично следя две-три теми и не мога да изчета всичко. Представям си, дори и да си на пълен работен ден модератор, не можеш да видиш всичко.

# 332
Има един подфорум "Въпроси към психолог". Там въпросната психоложка съвсем открито и не в ЛС кани хора в кабинета си. 
Темите от този род са с проверени мед. лица - имат договорка с администраторите.

# 333
Извинете, но след това

Има един подфорум "Въпроси към психолог". Там въпросната психоложка съвсем открито и не в ЛС кани хора в кабинета си.  
оставам безмълвна.

Нали не мислите, че психоложката сама си е организирала цял подфорум, написала си е правила за него, задала е ограничения, така че никой да не се меси в чуждите въпроси и т.н.?!?

Цитираното по-горе е достатъчно добро потвърждение за това, че все пак не може да се разчита на това, потребителите да са наясно със структура, правила и т.н. във форума (което не им пречи да имат лично мнение за тях)
Смятам, че това е напълно достатъчно.

Моля, върнете се към същността на темата! Ако някой има някакви въпроси към модераторите, може да ги зададе в съответната тема и на правилното място.

# 334
Хора, много ви моля да се върнете към същността на темата  Peace Това, което можем да направим е да докладваме всеки пост на нежелани персони. Едва ли пишете само в този форум и всички знаете, че от спорове с модератори никой не излиза победител.

# 335
официално има епидемия от полио Simple Smile
за варицелата, доколкото знам е 98% заразна, няма дългосрочен имунитет. Въпреки това, някои хора просто не  се заразяват и никой не знае защо. Това според официалната медицина.
извинявам се за невежеството, но това ще рече, че може да се повтори ли?

# 336
  • Добрич
Как да се върна към същността на темата, нямам желание вече, щом двама съфорумци вече не могат да пишат и не само в тази тема, но и бяха полезни и в други теми тук в Алтернативния форум

Хора, много ви моля да се върнете към същността на темата  Peace Това, което можем да направим е да докладваме всеки пост на нежелани персони. Едва ли пишете само в този форум и всички знаете, че от спорове с модератори никой не излиза победител.

# 337
Малеее, не съм влизала скоро, а сега влизам и гледам някакво мазало е станало тук!  ooooh!
Архангел мулти ли е и БАН- ната ли е, в крайна сметка?
  newsm78

# 338
Не, аз не съм с бан.
Но пък има двама пострадали заради Persona, наложи да влязат в пререкания с администраторите.
За единия ненадейно се откри нарушаване на форумните правила (пряка реклама и мултиакаунт), а другия пострада заради острия си език, докато го защитаваше.  Confused
Дано бановете не са перманентни.  Praynig

Предлагам да не обръщаме никакво внимание на постнатите чаршафи на Persona за вбъдеще. Нещо като вътрешен бан. Peace

ПП. Извинявам се за оф-а.  Embarassed
Да продължим по същество...

# 339
Не съм чела темата от начало и се извинявам, ако някой вече е пускал този филм: http://www.youtube.com/watch?v=d2AgbUgKU20&feature=related

# 340
Мисля, че това не е пускано тук, дано не се дублирам -->> http://www.lubamanolova.info/valentin-furtunov/1622-vaksinatsiya ( Главни действащи лица спшисващите тук   Wink ) .

# 341
официално има епидемия от полио Simple Smile
за варицелата, доколкото знам е 98% заразна, няма дългосрочен имунитет. Въпреки това, някои хора просто не  се заразяват и никой не знае защо. Това според официалната медицина.
извинявам се за невежеството, но това ще рече, че може да се повтори ли?
От нашия опит, в късна възраст се проявява като херпес зостер. Аз си мислех, че към варицелата няма траен имунитет.  newsm78

# 342
Твърди се, че варицела се кара само веднъж. Също така се твърди, че вирусът остава в организма и може да се прояви като херпес зостер. Спомням си, че из темите за варицелата на децата съм чела и разни хора, които твърдят, че варицелата ги е повторила. Достоверност не мога да гарантирам.

# 343
Не ми се е налагало да подписвам отказ, но ако се наложи ще искам ЛЛ да ми представи писмено информация за ваксината, включително всички възможни рискове, т.е. "информирано съгласие" както си е по ЗЗ и на него ще напиша, че след като съм се запознала с възможните ползи и рискове, отказвам предложената медицинска манипулация. Ще искам такъво "информирано съгласие" за всяко една ваксина!

# 344
  • София
Привет!
Аз бях позабравила тоя проблем с ваксините, даже мислех да местя сина ми при нов педиатър, защото нашата се пенсионира и не съм доволна от замесника, но сега се сещам, че ако съм при друг ще трябва да лъсне факта, че сме без ваксини. Всъшност тази от болницата при раждането я има, де! Как ще се оправя с каката, обаче, като нея преместих при моята лична...?! А май имало някаква реимунизация на 11 години? Тая на 7 я попрескочихме, ама сега..?!

Кажете, че не намерих за протеста или там, каквото правите против задължителното ваксиниране! Винаги контрирам хората, които изпадащи в амок, че не съм ваксинирала, ме питат: "Ами, ако се зарази ще зарази и моето дете?!" и отговорям така : "Ами, нали е ваксинирано - защо се притесняваш, че ще се зарази?!" И настава мълчание!

Общи условия

Активация на акаунт