ВЪПРОСИ към хомеопати - 7

• 55 290
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Мег, всъщност си на едно хомеопатично л-во, майчината тинктура си е билка.

Точно така си е, ама не го бях погледнала от този ъгъл досега!  Grinning Само билковите извлеци могат да имат такъв ужасен вкус  Sick
Не е основна причина, разбира се, но ми харесва хомеопатията и заради това, че лекарствата нямат вкус, т.е. не са гадни...
Аз съм в края на лечението вече, доизчистваме нещото, което ме тормози от най-ранна съзнателна възраст...

# 556
  • Пловдив
Добре де бенита.. във вашия случай астмата и спазмите са в резултат на външна причина - паразит.. може ли страхът ти от това че беб не рита да е причина за спазмите.. не мисля..
Ами и аз се размислих по въпроса... Обаче локализацията на гадовете не е доказана. Знае се само, че са налични в организма и по признаците, които дава се предполага, че са отседнали на хотел в белия дроб. Обаче, може да са навсякъде  Confused  За сега другаде не са се обадили. Дай, Боже... да не се и обаждат! Но си разсъждавам, че ако са заседнали на различни места, а реагира само бял дроб... във вид на астма... Може би тази предопределеност...  Rolling Eyes
Вече не мога да бъда сигурна в нищо  Rolling Eyes
Алекс, ще пробвам да изчакам подходяш момент, може и да са насторени на подруги честоти  Mr. Green

# 557
такааааааааа,да попитам и аз  Grinning От няколко  месеца се лекувам с хомеопатия,когато си взема гранулката се чувствам прекрасно,без никакви световъртежи (това ми е основния проблем),ноооооооо до 1 месец,когато мине месец и отново ми се връщат старите симптоми,много по-слаби,но не ми е добре.Та, така ли ще бъде винаги или да продължавам да ходя и да се надявам,някога окончателно да се излекувам и да забравя световъртежа  Sad

# 558
Как се пренася хомеопатично л-во  ,когато пътувате със самолет(през скенер)?

Ааа щях да забравя,не знам дали въпроса ми е много за тук,но не знамкъде да питам.Използвате ли сребърна вода и за какво точно?

# 559
Ееей вярно, вие ще заминавате скоро /ако във връзка с това ти е въпроса, де/  Hug . Аз нямах никакви изрични препоръки от хомеопата за моето лекарство - носих го в дамската си чанта и така минах и проверките.

За сребърната вода има дори отделна тема Сребърна вода, но не знам дали ще имаш време да я изчетеш.
Иначе ето тук по-накратко Аркол.

# 560
Как се пренася хомеопатично л-во, когато пътувате със самолет(през скенер)?
Аз бих го увила в станиол (цилуфан).

# 561
по скоро фолио,но не съм сигурна през скенера как ще се отрази фолиото

# 562
Най-добре в малка метална кутийка.

# 563
Добре е да се съхраняват хомеопатичните лекарства в метална кутия и ако ще минават през скенер - допълнително  да се увият в станиол.
Относно периода на бремеността и влиянието й върху вътреутробното развитие на детето - може много да се говори за този период. По принцип тогава връзката между майката и детето е синхронна и изключителна, тя е не само физична, но и енергийна. Тук минавам в малко по-различна сфера и по-друго мислене. За да се следи въпроса от различни гледни позиции, трабва да надхвърлим строго медицинско погледнато на нещата и да се прехвърлим в една по-абстрактна сфера. На енергийно ниво зародиша взима много от майката и не само от нея, той е свързан енергийно и с бащата. Но пряката му връзка с майката е водещото. Всички емоции, страхове, чувства, копнежи, мечти........изобщо цялостното мислене и сензативноста на майката се пречупват през призмата на енергийната структура на детето и това резонира в него - като бъдещи тенденции....както за развитие и оформяне на физическото тяло, така и на умствено емоционално ниво. Всички отрицателни или полажителни емоции и техните миксерни еманациии  резонират като енергиен фон и влизат в досег с структурите - фини и физични на детето, което тепърва се формира. Съжалявам, че тук навлизам в друго ниво - но и то има пряко отношение към хомеопатичното предписание.

# 564
Норчи, аз ползвам сребърната вода за - вагинални промивки понякога, в разтвор с вода. Пия я. Децата чат-пат я пият. Промивам носове, правим гаргари. Промивам рани и охлузвания. .....Само не съм готвила с нея Joy

# 565
Мече,мерси за отговора,а каква купуваш и от къде?

Значи казвате да ги сложа в метална кутийка и нея да я увия в нещо,така ли?И с какво точно?А какво имате предвид под станиол,това прозрачното като наелон,нали?А фолио,за алуминиево,предполагам става въпрос???
А няма ли да стане с хартия за печене Embarassed?

# 566
Относно периода на бремеността и влиянието й върху вътреутробното развитие на детето - може много да се говори за този период. По принцип тогава връзката между майката и детето е синхронна и изключителна, тя е не само физична, но и енергийна. Тук минавам в малко по-различна сфера и по-друго мислене. За да се следи въпроса от различни гледни позиции, трабва да надхвърлим строго медицинско погледнато на нещата и да се прехвърлим в една по-абстрактна сфера. На енергийно ниво зародиша взима много от майката и не само от нея, той е свързан енергийно и с бащата. Но пряката му връзка с майката е водещото. Всички емоции, страхове, чувства, копнежи, мечти........изобщо цялостното мислене и сензативноста на майката се пречупват през призмата на енергийната структура на детето и това резонира в него - като бъдещи тенденции....както за развитие и оформяне на физическото тяло, така и на умствено емоционално ниво. Всички отрицателни или полажителни емоции и техните миксерни еманациии  резонират като енергиен фон и влизат в досег с структурите - фини и физични на детето, което тепърва се формира. Съжалявам, че тук навлизам в друго ниво - но и то има пряко отношение към хомеопатичното предписание.
Благодаря много за отговора. Ако може да ми кажете къде мога да прочета още по темата ще съм много признателна.

# 567
Относно периода на бремеността и влиянието й върху вътреутробното развитие на детето - може много да се говори за този период. По принцип тогава връзката между майката и детето е синхронна и изключителна, тя е не само физична, но и енергийна. Тук минавам в малко по-различна сфера и по-друго мислене. За да се следи въпроса от различни гледни позиции, трабва да надхвърлим строго медицинско погледнато на нещата и да се прехвърлим в една по-абстрактна сфера. На енергийно ниво зародиша взима много от майката и не само от нея, той е свързан енергийно и с бащата. Но пряката му връзка с майката е водещото. Всички емоции, страхове, чувства, копнежи, мечти........изобщо цялостното мислене и сензативноста на майката се пречупват през призмата на енергийната структура на детето и това резонира в него - като бъдещи тенденции....както за развитие и оформяне на физическото тяло, така и на умствено емоционално ниво. Всички отрицателни или полажителни емоции и техните миксерни еманациии  резонират като енергиен фон и влизат в досег с структурите - фини и физични на детето, което тепърва се формира. Съжалявам, че тук навлизам в друго ниво - но и то има пряко отношение към хомеопатичното предписание.
Благодаря много за отговора. Ако може да ми кажете къде мога да прочета още по темата ще съм много признателна.

И аз съм много впечатлена от отговора Ви. Моля Ви кажете ни по вече или дайте инфо моля къде да прочетем.  bouquet  bouquet  bouquet

# 568
И аз благодаря на Медика за интересната насока  bouquet

Норчи, Аркол взимам, от аптеките, по около 3.40 е тук. Има машини за правене на сребърна вода, не са много скъпи.
(трябва да е нещо, което изолира, хартията за печене не става)

# 569
Норчи, плътно увиване в няколко пласта аломиниево фолио; доколкото знам гранулките ще издържат на стенерите, увиването е наложително за разтворените във вода лекарства.

Медика, много благодаря за информацията.
Лично обаче се убедих и че едно силно дете може много да промени пътя на майка си през бременността, да я води и насочва... изобщо много интересни преживявания с това енергийно взаимодействие. С удоволствие ще го изпитам отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт