True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 103
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
Ох и аз съм тук Simple Smile Ама отивам пак да го гледам Simple Smile И после Деймиънчо за лека нош с тебе любов моя Simple Smile

Трайкова ама я кажи мола ти се тоз Ерик и у вас ли така --- 6 часа  Shocked #Crazy Crazy
Като видях в гръб как с вампирска скорост ... и викам ее тя затова Трайкова така го пази ... ясна работата.
Аз имам друг въпрос: Стори ми се че кралицата само се прави на смела, но иначе леко я е страх от нашия 2 метров шериф ? Забелязахте ли ?
и дали това ще е по книгата ? Дали Бил са го отвлекли заради Лорена и по нейно настояване ?
Магистрата незнам ама ми се струва, че ще го гази валяка  hahaha

# 31
  • Сливен
Иииииииииииихуууу!!!
Bad, bad thinks ......... Mr. Green
6 часа ...
Хареса ми началото на сезона.
Секс и кръв   Twisted Evil Twisted Evil 

Докато не съм забравила, някой в предната тема спомена Грант ...
Само предупреждавам - долу ръцете, запазена територия на баба ви  Twisted Evil

# 32
Трайкова ама я кажи мола ти се тоз Ерик и у вас ли така --- 6 часа  Shocked #Crazy Crazy
Като видях в гръб как с вампирска скорост ... и викам ее тя затова Трайкова така го пази ... ясна работата.

Аха,ще се сетите вие.... Blush Ама ме изкефи как каза на Ивета-"Не мърдай от тук"- сякаш тя пък можеше да мръдне,както беше овързана....... Mr. Green

У нас мила ми Уоми,продължителността зависи само от мен.......... Blush Blush Blush

Яне,ама Грант какво появяване имаше......един път(е,не като нашето,ама все пак....... Wink)

# 33
Цеце и аз от вчера имам същия въпрос...уж вълчаци пък и наркомани...и пък от къде на къде Лорена да ги наема,че пък после Суки да наема и тя Вълк....

Ама тая овързаната мацка доста издържлива..какво мислите Ерик,тя е героят в случая.

Зисе ей за това те предупреждавах,Билиту беше така жестоко нахапан,че чак си затворих очите,много грубо беше наистина.
Припомнете ми кога Сам и Бил са си обеменяли кръв...да не би когато Сам беше намушкан отм менадата да е пил от Бил,че не помня точно?

За кралицата-защо и трябват пари,сега ми светна като гледах със субтитри-"Свинете от IRS ми дишат във врата и ми трябват пари"-Това е федералната данъчна служба на САЩ,явно заради разточителния си живот има доста данъци да плаща.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 06:53 от Kameliya

# 34
А такаааа, посреднощите нова тема, а  Wink

Янче Бибиянче, душко, аз споменах Грант, ама само с възхищение и никво друго намерение  Grinning Много е тежкарски направо. Страшна поява. А онзи изумен Вълчан, дето се заигра със себе си след V-то - много противна мутра има - не мога да се сетя къде съм го гледала  newsm78

Зисе, видя ли, че моя Вълчо не е сред виновните, дето искат да нахапят Билиту, бре  smile3534 Дължиш ми 2 краставици и 1 корнишон  Mr. Green

В бяло за негледалите Mr. Green Върколаците определено са наети от някой, а не само заради кръвта отвлякоха Бил. Той сам каза, че ако някой е поръчал да го отвлекат ще им трябва жив и да спрат да го точат. А и след това така упорито да го издирват, а не просто да си хванат нова жертва ...  newsm78
Кога ще дойде понеделник  Rolling Eyes

# 35
Добро утро мацки....... Hug

Понеже субтитрите вчера излязоха сравнително рано,предлагам да си обсъждаме свободно без спойлери. Ако има някой,който все още не го е гледал,по-добре да не чете нататък.

Ех,тази Ивета е голяма щастливка. Heart Eyes Чудно ми е как са протекли снимките на точно тази сцена.  Wink Искаше ми се да бях там... Mr. Green

# 36
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро. Hug

Ох,кога ще дойде понеделник бииии. Crazy
Трайки,Ерик бачкаше кат навит с пружина би. Laughing

Видях Като,че не е бил твоя Вълчан и мола да мъ извините нали. Blush
Тез дет ми заобиколиха Билито вече не са много добре,мога да гарантирам. Mr. Green
Аз мисля днес пак да скивам филмчето.

# 37

Eх,ами такъв си ми е той-трудолюбив... Blush

# 38
  • гр.София-Красна поляна

Браво на него биии. Wink
Труда краси човека са рекли хората. Laughing
След тази сцена Трайки,мися,че трябва да си купиш гранатомет. Mr. Green

# 39
Да бе, Трайки, то и Самито късметлия ама на сън само  Laughing

За това, че магистъра има думата пред кралицата е нормално. Така е от XIV - XVI в. Магистрита са смъквали главите на кралете дори  Wink По-скоро той може да отнеме властта при равноправен процес и т.н. Друг е въпроса кой е по-стар и по-силен вампир, но Алън Бол май залага повечето на йерархията във властта, отколкото във възрастта.

Джесика, милата голям проблем й се отвори с тоя тираджия  hahaha Как си го замъкна в къщи!

Зис и на мен ми се иска да го гледам, ама ще стане малко крейзи 4 пъти за 24 часа  Crazy

# 40
  • гр.София-Красна поляна
Джесика, милата голям проблем й се отвори с тоя тираджия  hahaha Как си го замъкна в къщи!
Да бе,че чак се и развуне оня ми ти чофьор. hahaha hahaha
Викам си сега като му даде от нейната кръв ако вземе онзи да се пръкне на вамп,
ше стане голяма беля. ooooh!
Обаче Памито много ме кефи. Peace
Винаги една такава елегнатна с плавна походка и страшно чувство за хумор.

# 41
Трайки браво браво Simple Smile Това да се чува Simple Smile Ама Суки бая и падна ченето като разбра Simple Smile
Че кралицата няма ли си други ами иска парите от Ерик ??? И как каза да остави Бил да изгние  Naughty Зизуу мисля, че лично трябнва да й видиш сметката.
Хареса ми епизода ама ми отвори повече въпроси отколкото да ми даде отговори  Naughty
Следващата серия да очакваме Ерик да ходи в къщата на Сука нали ?  Mr. Green

# 42
Оле на момента с БИл и Сам ,щях да падна чесно, в първия момент не се усетих за какво става въпрос, мислих че е истина. Но като го покани под душа вече ми стана ясно, хахахахах как му свали ризата от гърба Twisted Evil

# 43

Браво на него биии. Wink
Труда краси човека са рекли хората. Laughing
След тази сцена Трайки,мися,че трябва да си купиш гранатомет. Mr. Green

Що бе?Ти нали имаш мини?  Whistling

Аз не разбрах защо изобщо Джес си го прибра? Thinking Можеше просто да се оттърве от него. Rolling Eyes

# 44
Поздрав за Зиска  Mr. Green

И за Трайки

Сука ко се прави, че не й се гледа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт