мадам ленорман - 6

• 44 184
  • 871
  •   1
Отговори
# 690
Може ли да хвърлите око и на моите карти, за любовния живот в следващите 2 месеца?

# 691
  • Plovdiv
Здравейте, аз вършея из другите теми, но отвреме навреме надничам и при вас!
Искам да попитам откъде мога да се сдобия с картите на Ленорман?
В нета намирам някакви варианти, но мисля, че тук е правилното място за моя въпрос!
Благодаря Ви предварително!!!
Приятна вечер!  bouquet

# 692
за картите,май трябва да питаш в книжарниците.има и два сайта които предлагат картите,но дали са в наличност ,не зная.радвам се че ще си при нас.направи си едни от картон,36 карти,малки,а рисумнките са много лесни...после ще се разровя да покажа и някои опростени изображения,не че са сложни....

подредбата е за млад мъж,да видим здарве,работа,пътуване по работа и лично-семейство приятели

странно първите карти сочат покана ,извести от жена ,а картите са в домовете за известие и работа,та дори и пътуване. значи че отговорът на въпросът за пътуване е ясен-дано се получи
 за жена и лични отношения с дама-нещо няма май изглед,или поне не е нещо сериозно,май с тази змия и гроб,пък и кръстта там Naughtyтцъ
 май има някакаво притеснение около домът.

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 09:11 от *МЕГИ*

# 693
  • Plovdiv
  bouquet
Благодаря Меги!
Все пак се надявам да си купя истински карти с книжка с тълкуване!
Ако може да ми дадете адресите на сайтовете, за да проверя има ли ги в наличност, ще съм много благодарна!

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 10:09 от tanit

# 694
танита-не съм сигурна дали и имат ,но това изкача от гугъла
http://karti-taro.com/cat.php?id=14
http://dariastyle.com/fengshui-taro/34/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D0%BE% … 0%BB%D0%B8_%C2%A0

пиши резултата,има търсене на тези карти.

# 695
  • Plovdiv
Докладвам:  пратих мейл на магазина, чакам някой да отговори!
Намерих и поръчах в някаъв сайт книжка с карти за 16 лв. Сега чакам да ми звъннат по телефона за да се разберем за начина на получаване!
А на първо време ще помоля някой да ми хвърли карти за бъдещето!
 Hug
 Crossing Arms   От магазина ми отговориха, че ги няма в наличност !  #2gunfire
Надвам се по телефона да са по-добре нещата!
Мислех, че имам някакви карти, изрязани от вестник, но се оказва, че не са такива! #Cussing out

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:59 от tanit

# 696
за картите,май трябва да питаш в книжарниците.има и два сайта които предлагат картите,но дали са в наличност ,не зная.радвам се че ще си при нас.направи си едни от картон,36 карти,малки,а рисумнките са много лесни...после ще се разровя да покажа и някои опростени изображения,не че са сложни....

подредбата е за млад мъж,да видим здарве,работа,пътуване по работа и лично-семейство приятели

странно първите карти сочат покана ,извести от жена ,а картите са в домовете за известие и работа,та дори и пътуване. значи че отговорът на въпросът за пътуване е ясен-дано се получи
 за жена и лични отношения с дама-нещо няма май изглед,или поне не е нещо сериозно,май с тази змия и гроб,пък и кръстта там Naughtyтцъ
 май има някакаво притеснение около домът.

МЕГИ  по твоята подредба да кажа малко това ,което видях  така пъво като погледнах огледалните карти ми говоряр за очакване на някаква новина и тя ще бъде много добра новина букет клч конник ,това момче семеинно ли е обърнал е гръб на дамата тои самия е в дома на облаците дали не са отношенията в моментна криза за патуването бих казала твърдо да ще пътува и ще има опоределено успех щъркел в дома на кораба и нови и хубави преспективи в дома на мажа виждам змията дали този момък не се върти в любовен триъгалник  меги даи малко пояснение

# 697
лего-всичко  е така както казваш,дано се получи това с успешната работа.
 има дама,тя е разведена жена,връзката между тях не е точно връзка,имат си някаква свобода-те си знаят.но за мен реално са кармично натоварени.и двамата би трябвало да имат техен си път,но някак зациклят и се примиряват със живота си.

# 698
меги коя е дамата змията или жената за да разбереме повече  погледни в дома на кораба са щъркелите под тях е кораба до него  слънцето и кучето дори може да се изтълкува като с помоща на приятел или заедно ще пътуват ,погледни пред него са кулата и детето това ме води до мисълта це пътуването е свързано служебно или свързано с държавни неща в дома на дървото там са птиците ,а самото дърво е в дома на кръста някакво наследствено заболяване ли има дано да греща ,но относно здраве не изкам да коментирам аа сега видях погледни над змията е облака --тази змия маи го дели сас мечока  ,но я даи малко пояснение да не правиме разкази по картинки Thinking

# 699
Аз,по същия начин поръчах картите,получих мейл,но така и не пристигнаха...а по телефона във всички магазини ми казаха,че ги няма в момента в наличност, дано tanit ги намериш,но се съмнявам...А онзи ден имаше много неприятен инцидент в училището на детето,смъртен случай, един от работниците който ремонтират училището паднал от скелето и починал на място...момче на 38 години...Днес съм с много лошо главоболие,направо не мога да мисля,до утре на кафе... Sick

# 700
  • Plovdiv
Ау, Рози  много лошо, дано всичко се оправи! Жалко за човека!
Ще докладвам, защото после поръчах и друга книга от същото място, та да видим какво ще стане! Предполагам, че ще ми се обадят!
Лека и спокойна нощ!

# 701

това са картите ми за седмицата като всяка карта е за деня от понеделник до неделя не са лоши като цяло  Mr. Green

# 702
лего,според мен-дамата е дамта,или жената до него.
а за змията ми се нбива на око сега че вероятно змията и мечокът са роднини.майка му не е добре,пък и с бащата си има притеснения.аз така отсичам тези карти.
 все пак ми се искаше повече на работата с пътуването да излезе нещо.
 вярно че кулата идва така както ти си описала Peaceдали няма да се разколебае и да се откаже.тази лисица може да е някой подвеждащ човек

# 703
Добро утро,момичета!Меги според мен,има застои в отношенията на мъжа и жената,може би дори и кармично страдание,проблемите са май от различно естество-работа,пари,семейството на мъжа или хора от неговото обкръжение,проблеми може и здравословни на по възрастен мъж,като чели крият от него някаква тайна,хитруват,но според мен съзнателно или несъзнателно му вредят Embarassed
Сутринта когато разбърквах картите ми падна 32,Луна......
Дневните ми карти са 17.Щъркел-18.Куче-31.Слънце,хвърлих доп.карта - 19.Кула-дали не е новина от приятел свързана с работа,хубава новина...
Хвърлих карти и за един мъж който ме интересува,нямам никакви контакти с него иначе...
23.Мишки-4.Къща-30.Лилии-20.Градина-21.Гора и доп.карта на 23.Мишки - 5.Дърво..... Wink
 Hug

# 704
рози Peaceправа си

по твоите карти-наистина топли и добри карти.седмицата ще почне с добро настроение.
по повод за мъжът в твоите карти.като личност,като очакване, кка да ги тълкуваме.
 хубаво е че си теглила поясняваща към мишките.на мен също ми стана странно това.според мен той има домашни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт