мадам ленорман - 6

• 44 184
  • 871
  •   1
Отговори
# 705
Меги относно мъжът вчера се запознах с него,и едва ли пак ще го видя,имам допълнителна работа и той е от шефовете, незнам нищо за него,само чух че е разведен,интересува ме като личност и като очакване може би - ще се срещнем ли пак,обвързан ли е и т.н.
Меги относно мъжът когото питаш според мен ще пътува,но няма да бъде спокоен нещо ще го тревожи,или по точно ми се струва ,че ще изпадне нещо като депресия...

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 11:05 от RoZZi80

# 706
извън темата,но много ми харесва окото на аватарът ти рози.

# 707
  • София/Дружба
здравейте Simple Smile
дали някоя от вас не може да ми хвърли едни карти за любов ...
нещо хич не ми върви напоследък...
благодаря ви предварително

# 708
Меги Peace Simple Smileи на мен много ми харесва,когато търсех това око направо ме грабна Heart Eyes

# 709
Много съм притеснена,защото домашните крият нещо от мен и не знам какво да очаквам,искаха ми едни документи,но не ми отговориха защо са им-хвърлих карти и - 18.Куче-17.щъркел-19.Кула- 4.Къща-13.Дете, май не трябва да се плаша...!?

# 710
  • Plovdiv
  bouquet Моля Ви хора, на кръстопът съм в живота си, не мога да намеря никъде карти, би ли хвърлил някой едни карти за мен, защото наистина не знам накъде да хвана! Praynig Praynig Praynig

# 711
рози-
18.Куче-17.щъркел-19.Кула- 4.Къща-13.Дете,
предполагам че е за нещо ново при тях.нова работа,нов дом,неща за пари,нещо като за искане да получат от някъде нещо.мисля че не е нещо лошо,а да докажат пред ''власите'' исакното от тях.
 пример-социалните искат документ за жилище,самоличност,имот...аз така мисля.
само да вметна че влиза някакъв законза покупко пропдажба,не е задължително съпруг/а да са уведомени за  акта.след 6 месецабез уведомление ,обжалване се счита че сделката е направена.такаче ако мъжът ти реши да продаде колата,може и без теб през нотариуса да се направи.но това е в процес още този закон...май ще се одобри...

# 712
здравейте момичета за днес първо при мешането на картите ми изпаднаха от тестето луна-пръстен сега да погледна та 23мишки-34риби-2детелина да поясна че си изтеглих карти за седницата за всеки ден по една та за днешния се падна 2 детелината като 4 карта от днешното ми теглене е 20 парка та сега да помисля въпреки финансовите ми затруднения деня ще е спокоен и ще има разговори и компания около мен  Peace луна и пръстен можеби ознч.це днес майстора ми се появи и ще сме добър екип Joy Joy Joy  това е за МЕГИ Joy Joy Joy

# 713

това са картите ми за седмицата като всяка карта е за деня от понеделник до неделя не са лоши като цяло  Mr. Green
   ДА ПОЯСНА ЦЕ ТОВА Е ТЕГЛЕНЕТО ЗА СЕДМИЦАТА ДЕН ПО ДЕН ДА НЕ ВИ ОБЪРКАМ

# 714
Какво ще кажете за това,става въпрос - възможна ли е връзка между мъж и жена?Картите са 28.Мъж-33.Ключ-26.Книга-7.Змия-36.Кръст-29.Жена и доп.карта към 7.Змия - 14.Лисица
Бих искала да ви помоля,да ми дадете малко пояснение за Лисицата,като цяло не само в случая  - малко ми е трудно да я тълкувам... Hug

# 715
възможна ли е връзка между мъж и жена?Картите са 28.Мъж-33.Ключ-26.Книга-7.Змия-36.Кръст-29.Жена и доп.карта към 7.Змия - 14.Лисица

роси,няма подредба май,нали.
трябва да намериш някоя подходяща.така по картите на такъв въпрос не може да се каже с точност.но пък  тези карти казват че той има изграден живот,трябва да свърши нещо,и му се явяват две жени.като в момента тази която пита,най-вероятно е змията,а лисицата към нее показва да го наречем ''приятелство'',флирт.но сложното е с дамата.за питащата няма пречки,но трудността е при мъжът с този кръст и дама.

Simple Smile Simple Smile
лего,добре си напарвила с картите за седмично теглене.искаш ли следващата седмица да теглим,пък и другите да направят така-да теглим за всеки ден,но по двекарти.ленорманките говорят много и от комбинацията си.
понеже е саряда за днес-луна-страннен ден.може да е силно чувствен,но може и депресивен.мисля че нещо окло здарве или бързи мисли. Twisted Evil
 оо,четвъртък-внимание,оглеждай се,не бързай....
 петък-вест.абе подредените карти сякаш казват че мотото на седмицата е натовареност в бизнеса,май очакваш някакво събитие.но новините няма да ти се харесът-ден петък,ще е това.

# 716
Здравейте,права си Меги няма подредба,ще трябва да хвърля друга,но мисля,че питащата няма нищо общо със ситуацията на мъжа,според мен става въпрос за жена и любовница най вероятно, ще видим...
Аз съм съгласна с предложението ти,ще пробвам с по малко карти  Simple Smile Днес хвърлих три карти - Звезди-Куче-Къща - от картите който ми се падат на последък мисля,че се притеснявам в повече,май трябва да мисля по позитивно,има хора до мен който ме подкрепят и не е чак толкова лошо положението... Wink

# 717
нещо ,не разбирам.
кой пита за този мъж.змията или дамата.
или лисицата се явява още едно лице,като кандидатка за този джентълмен

# 718
Точно така,Меги питащата всъщност е трета кандидатка,аз затова се обърках и не знаех коя карта да приема,че  всъщност е тя!?  newsm78

# 719
рози  Whistlingстава интересно.

абе поли,ти къде се дяна newsm17

картите ти показваха движение,май нямаш много време за нас Rolling Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт