Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! – 7

• 216 803
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Минавам да кажа "здрасти" и че се върнах без произшествия след 20 дневен престой на морето (от където ви поздравих, но вие просто не ме забелязахте Crossing Arms ама нищо де!).
Водата на "Градина" беше простооооо...  ooooh! нямам думи! Такъв разкош за измъченият ми задник.  Crazy Още си имам синини от последните инжекции, като съвсем последната беше ден преди заминаването. Тръгнах със страх, честно да си призная. Беше ми нервно такова в началото, едва ли не чаках да ме заболи... Tired Е, спести ми го. Пътуването никога не ми е било проблем въпреки диагнозата ни, така че то мина перфектно. Абе, не смея да се похваля, ама както винаги и въпреки всичко, на морето пак се чувствах перфектно.
На 14-ти почвам втората десятка Disсus Compositum.
Онзи ден ми се обади братовчедка ми, която също е с ДХ и ми каза, че е чела за някакво ново "вълшебно" лекарство за нашия проблем. Чували ли сте за КАРИПАИН? Под формата на крем и в течен вид. Доколкото схванах е някакъв вид протеолитик. Не съм чела още статията, но тя ме уверяваше, че това, което е чела говори, че е панацея за ДХ едва ли не! Thinking

Ето и статията.

# 451
Минавам да кажа "здрасти" и че се върнах без произшествия след 20 дневен престой на морето (от където ви поздравих, но вие просто не ме забелязахте Crossing Arms ама нищо де!).
Водата на "Градина" беше простооооо...  ooooh! нямам думи! Такъв разкош за измъченият ми задник.  Crazy Още си имам синини от последните инжекции, като съвсем последната беше ден преди заминаването. Тръгнах със страх, честно да си призная. Беше ми нервно такова в началото, едва ли не чаках да ме заболи... Tired Е, спести ми го. Пътуването никога не ми е било проблем въпреки диагнозата ни, така че то мина перфектно. Абе, не смея да се похваля, ама както винаги и въпреки всичко, на морето пак се чувствах перфектно.
На 14-ти почвам втората десятка Disсus Compositum.
Онзи ден ми се обади братовчедка ми, която също е с ДХ и ми каза, че е чела за някакво ново "вълшебно" лекарство за нашия проблем. Чували ли сте за КАРИПАИН? Под формата на крем и в течен вид. Доколкото схванах е някакъв вид протеолитик. Не съм чела още статията, но тя ме уверяваше, че това, което е чела говори, че е панацея за ДХ едва ли не! Thinking

Ето и статията.

Здравей Бижу  Hug
Радвам се, че се чустваш добре  Peace
Прочетох статията, това лекарство съдържа протеолитични ензими  Wink Би трябвало найстина да помага. Софи закачи го на първата страница да не се загуби някъде, ще го пробваме Wink

# 452
"Докторе" , а не трябва ли ,някой да го е тествал, преди да бъде качен на първа страница?
Просто питам?  newsm78

# 453
И аз четох,за чудодейното руско лекарство,още преди операцията.Питах познати доктори и във физ.терапията никой не беше го чувал и ползвал...
dzupo,как си?
valpan ,защо не си направиш ЯМР?Да го разгедат добре докторите и тогава да те съветват ,дали да се оперираш!
Възтановяването след операцията е доста дълго|поне при мен|ама почнах да се чувствам човек след нея....от къде си,че се лекуваш в ст з?

# 454
Ох, майка ми страда от  това заболяване! Много е лошо ! Беше се сковала горката миналата година и не можеше да мърда , та аз я обслужвах ! После чухме за доцент Герасимов в Окръжна болница и ходихме на преглед за консултация, много е добър и много й помогна! После бяхме при доктор Партенов в Медицински център "Детско здраве" - останахме много доволни, защото той я следеше!  Но ни казаха, че никога не се знае кога и как пак би могло да се появи ...Сега е добре, последно мислих да си поръчаме Космодиск, но засега не сме! Успех на всички !    bouquet  Ако някой иска допълнителни кооординати на лекарите да ми пише на лични !

# 455
# 456
 Та ако някой намери това крем че нека пише .И аз искам да го пробвам.diplodon  готини  (клипчета) някой преди време също ги беше качил. Но и досега нямам възможност да видя как се поставят титанови панки или не може или не е заснето все още.

# 457
  • Казанлък

valpan ,защо не си направиш ЯМР?Да го разгедат добре докторите и тогава да те съветват ,дали да се оперираш!
Възтановяването след операцията е доста дълго|поне при мен|ама почнах да се чувствам човек след нея....от къде си,че се лекуваш в ст з?

От Казанлък съм. Правен ми е ЯМР на гръдния дял на гръбначния стълб,където е установена протрузия на ниво TH 9-10. Получих много силни болки на това ниво преди 4 години.
По-лошо е и от другата херния,защото боли ,дори когато дишаш. Имах кризи 2 пъти само и помолих в санаториума да ме лекуват и на това ниво. Тази протрузия сега не ми създава проблем.
ЯМР ми е правен през здравна каса-имах късмет,но и досега се чудя,защо не изследваха и другата херния. Но ако наистина се наложи,няма накъде,ще плащам за ЯМР. Засега все още се въздържам да мисля за операция,макар че понякога ми идва наум.

Пожелавам ви хубави почивни дни! Аз утре отивам в Търново да изпращам сина ми да учи,приет е във Военен Университет!  Peace

# 458
"Докторе" , а не трябва ли ,някой да го е тествал, преди да бъде качен на първа страница?
Просто питам?  newsm78

Що? Някой да не е тествал всичките неща от първата страница?

Намери ми го и аз ще  тествам!  Peace

Много е готино  Peace Софи, закачи и него  Peace

# 459
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте, аз също имам проблеми на ниво L5 S1.
Мога да препоръчам лечение с акупунктура. Правих го преди 2 години и наистина много ми помогна. Не можех да мина с прахосмукачката цялата къща толкова ме болеше. Слава богу колежка ме насочи към този лекар и сега съм добре.

# 460
Просто питам?  newsm78

Що? Някой да не е тествал всичките неща от първата страница?

Намери ми го и аз ще  тествам!  Peace

Много е готино  Peace Софи, закачи и него  Peace
Имам прятел-собственик на две ДХ и един сексшоп, който ми сподели историята с изцелението на негов редовен клиент, твърдял серизно и убедително ,че се отървал от нашата приятелка с помощта ....на анален гел/  и "голям зор" -естествено/ ? newsm78 Аналният гел дал възможност големият зор ,така да намести нещата  #Crazy,че човечецът от тогава нямал никакъв проблем!
Виждам, че си широко скроен и отворен към нови идеи ,Тишо, ако искаш да го пробваш и гела нямаш грижа -само кажи и  ще ти намеря! А Софи ще сложи на първа страница ,още повече ,че имаме и положителен отзив от "изцелен"!!!

# 461
 Shocked Някои хора хептен се отплеснаха с изцепките. Даже и на шега не приличат...

# 462
Абе,човек никога не знае от какво ще му мине.... Wink
dzupo ,с този  гел ,кръста си ли е мазал  Laughingили го е ползвал по предназначение...? Thinking Joy
май ще е второто.... newsm78
Важното е,че човекът доволен е останал! Naughty

# 463
Не прилича на шега, Бижу,защото е реална случка от живота! Когато ми я разказаха ,едвам седях на стола със сгърчено от няколкодневна болка лице ....и реагирах по подобен начин!Дали вярвам в това изцеление-не рабира се, но ,аз признавам си съм "стара консерва"    и заклет хардхетеро и не бих опитал,дори и да ми покажат ЯМР с изчезналата херния. И за да не ме обвини някой и в хомофобия ще добавя ,че нямам нищо против инакомислещите и инакоправещите -стига да не натрапват мненията и вижданията си на останалите!
А втората част си беше шега ,по-пиперлива и по-солена може би с "доктора" /извинявай, Тишо / -просто се опитах да ти припомня една поговорка-"Голям залък хапни,голяма дума не казвай" във връзка с пробите и експериментите!
Останете си със здраве!

# 464
dzupo ,с този  гел ,кръста си ли е мазал  Laughingили го е ползвал по предназначение...? Thinking Joy
май ще е второто.... newsm78
И аз си помислих че е кръста ама...май са му мазали простатата Laughing Нищо реално не виждам аз в тази история, звучи ми така че някой е искал да отвори "старата консерва"  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт