Мерси за линкчето за успокояващите звуци.Сега пуснах на Ади и мн се кефи.Само гука и се смее

добре че се сетих за вашите уреди и тествах номера с абсорбатора... е ефекта е моментален, после си отспа до 8
От вчера сме на комбо Био Гайа + Саб Симплекс, по-спокоен ми е определено, но продължава да се гърчи от болката. Ще тествам и аз Био Гайа-та преди "голямото" спане през ноща.
) Скоро мисля и с упражненията да почна.
) и днес почнаха да се нормализират нещата. Но почват много да ме дразнят тези огромни цици, тежат ми... капят. Искам си старите
В този ред на мисли Ани, знаеш ли някакви упражнения за бюст, подходящи по време на кърмене? Не ми се иска да увисват.
Спокойна и вечер на всички 

.

и на Берин започна да и секретира едното окото.Незнам дали е от вятъра(да се е замърсило) или пък някоя бактерия.След малко мисля да и капна малко кърма пък да видим ако до утре няма подобрение ще ходя да и пусна един секрет 
на последното хранене се държа нормално и си сука около 20 минутки, но определено го дразни нещо - спирито, и аз се съмнявам, че от коликите прави така. друго, което забелязах е, че ако му давам по-често да суче през по-кратък интервал от 2 часа коликите му се усилват и вместо да го успокоя се получава обратното. мислите ли, че бебето изяжда достатъчно количество мляко за 5-10 минутки кърмене?