ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА ЗДРАВЕТО НА МОЯ ПРЕКРАСЕН МЪЖ, КОЙТО ДНЕС МИ Е РОЖДЕНИК[/color]

Таничка, Облаче, за краткото време за което имах кърма и на мен ми се случваше това с изтръпването и пробождането много гадно усещане и то все като бях навън и беше хладно, но пък никога не съм се сещала да гледам цвета на зърното, само се сещам, че веднага се хващах за гърдите че много ме болеше. Дано ви отмине
Моя малък калпазан, снощи заспа в 10.30 към 1.30 се размрънка заради нослето че не може да диша ама си спеше на сън мрънкаше ама мрънка 1 час така и аз само ставам лягам ставам лягам, луда станах. Накрая в 5 традиционно се събуди ама мене душата ми спеше и го взех на корема и пак отмърка та чак в 7 станахме да ядем и то защото звънна аларма иначе можеше и още да откараме
поне да беше 6 
Вчера пратих баща му да вземе тампонче за носен секрет да му го взема вкъщи да не го разнасям по лабораториите и сега сутринта бъркам аз взимам сочен сопол и малкия като почна да рита с крката и запрати тампона на земята.....та сега на обяд ще имаме втори дубъл

Ау много е студено днес, пак ще си висим вкъщи, ама довечера ще си имаме РД утре ще си имаме питка а в неделя сме на едно бебешко парти дано е по-хубаво времето
Лек и хубав ден на всички
опитвам се да пиша с една ръка, защото на другата виси малкото ми маймунче
Добре, че поне сутрин е кротка моята муцуна, че иначе не знам как щях да издържам 

- не му се спи през деня, не му се спи вечерта. Само иска да си пеем песнички , да се храним и да си говорим
. Нямам търпение да отидем при мама и татко тази събота и неделя и малко да ни отменят.
.

давам му зиртек и се надявам по-бързо да му мине, че другата седмица заминава с баба си и дядо си на море

Бързо да минава ремонта и да си дойдат нещата по местата
Само се чудят какво да измислят