МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро

ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА ЗДРАВЕТО НА МОЯ ПРЕКРАСЕН МЪЖ, КОЙТО ДНЕС МИ Е РОЖДЕНИК[/color] Hug newsm68 newsm59 newsm38

Таничка, Облаче, за краткото време за което имах кърма и на мен ми се случваше това с изтръпването и пробождането много гадно усещане и то все като бях навън и беше хладно, но пък никога не съм се сещала да гледам цвета на зърното, само се сещам, че веднага се хващах за гърдите че много ме болеше. Дано ви отмине

Моя малък калпазан, снощи заспа в 10.30 към 1.30 се размрънка заради нослето че не може да диша ама си спеше на сън мрънкаше ама мрънка 1 час така и аз само ставам лягам ставам лягам, луда станах. Накрая в 5 традиционно се събуди ама мене душата ми спеше и го взех на корема и пак отмърка та чак в 7 станахме да ядем и то защото звънна аларма иначе можеше и още да откараме  Laughing Общо взето съм доволна от нощното му спане, вече не яде, само ако не е ял в 10 защото е спял непробудно ама как задължително се буди в 5ч направо Crazy поне да беше 6 Grinning

Вчера пратих баща му да вземе тампонче за носен секрет да му го взема вкъщи да не го разнасям по лабораториите и сега сутринта бъркам аз взимам сочен сопол и малкия като почна да рита с крката и запрати тампона на земята.....та сега на обяд ще имаме втори дубъл Party

Ау много е студено днес, пак ще си висим вкъщи, ама довечера ще си имаме РД утре ще си имаме питка а в неделя сме на едно бебешко парти дано е по-хубаво времето Mr. Green

Лек и хубав ден на всички

# 511
добро утро Simple Smile опитвам се да пиша с една ръка, защото на другата виси малкото ми маймунче  Laughing

едната гърда ме боли зверски. мисля да си взема горещ душ да видим дали ще ми поразмине напрежението. вчера големи разходки по квартала с бебо Simple Smile дано и днес не вали за да излезнем пак.

# 512
Добро утро Hug

Змейче, ужасни неща са ти се струпали - дано не се повтарят Praynig Hug

Аз използвам единствените спокойни часове през деня Peace Добре, че поне сутрин е кротка моята муцуна, че иначе не знам как щях да издържам ooooh!

Снощи такъв номер ми спретна Даруната - заспахме и двете към 10 и нещо и в 11ч. това чудо пак се събуди, а аз полудях - нали се сещате като ви събудят от първия сън и то след толкова кратко време какво е усещането - не знаеш дали си на небето или на земята... Crazy Дадох й да яде, след което се разревах, защото много ме боляха гърдите, а тя продължаваше да нервничи, и тя горката се препарира като ревнах Laughing

По този повод - въпросче в лилаво - тази пронизваща болка в зърната се появява след вечерните хранения (когато гърдите са ми по-меки), а имам и по една бяла точка на двете зърна (видях, че и други момичета имат)... През деня съм ок. Та въпроса ми е - трябва ли да правя нещо? newsm78

Дудунски, да ти е жив и здрав рожденика, много да те обича и радва!  bouquet

АниК, какво е чайчето - зелено ли? Mr. Green Че много ми се е допило, но се чудя дали може newsm78

А, да се похваля - най-накрая ми преведоха първите пари от НОИ newsm44

# 513
 Да използвам докато тамагочитата още спинкат:)) Добро утро!

Моят хубостник оня ден стана на 40 дена и имах уговорка с една приятелка на майка ми да ходим на църква. Подкарах количката с една ръка,хванах Бела с другата и след малко заваля проливен дъжд:(( Разпънах дъждобраните над децата, ама аз нямах свободна ръка за чадър и станах морка кокошка. Отидохме в църквата и докато дядо поп четеше молитвата, Бела и внучето на жената се скъсаха да духат свещите в църквата, само дето не запяха "Happy birthday", хем всички пъти,когато сме влизали в църква съм й обяснявала, че свещите там не се духат..ама като се съберат 2 броя върви им обяснявай... И докато виках по тях с бебе в ръцете, попа приключи... странно,ама имах спомен, че като водих Бела на 40 дни, цялата работа продължи доста по-дълго - в същата църква, ама с друг поп.  Габриел от цалата работа се размрънка яко, та го и закърмих в църквата Mr. Green Общо взето беше голямо приключение.

За погачата в неделя пак съм се хванала почти всичко да си правя сама. Всеки път се заричам да си купя всичко и все аз правя. Та ме гонят лудите тия дни..стискайте палци децата да ме слушат. Бела е в много лош период, като пуберче е- реве за всичко с часове, мрънка,... редовно ревем двете- тя щото не знае какво иска, аз щото се чувствам безпомощна да я накарам да млъкне и да ме чуе...

Килограмите не мърдат- с Бела на 40я ден бях 67 и бях с нормални дънки, сега съм 73 и мога само да мечтая за нещо различно от бременните панталони.  Cry

Габриел има колики, продължават. ДАвам му Инфакол. Надявам се скоро да приключва с ръмжащия период, че ми е мъчно за милото дете... Поне не плаче, че това не знам как щях да издържа:( Открих,че като заспи, ако го сложа по коремче, спи по няколко часа много добре, не се гърчи, не мрънка и се буди чак като огладнее. По гръб не е така. С Бела изпитвах страх да я оставям по корем, и аз не знам защо. Сега май съм по-смела.

Дудунски, да ти е жив и здрав мъжо!

За това прибоцкване- аз го усещам всеки път и в двете гърди, когато се "пълнят". Не мисля да е нещо ненормално. Леко болезнено е и ако съм без сутиен, веднага ми потича мляко от двете гърди.

Мамите,които сте сложили вече 2те ваксини накуп- моля споделяйте как ги понасят дребосъците. Айде една как да е, ама 2 наведнъж..малко ме е шубе. Макар с другото дете никога да не сме имали проблеми след ваксинация... Нашето педи предпоръчва да давам някакво хомеопатично- Туя май се казваше, след ваксина. И винаги съм си къпала детето след това Crazy

Айде спирам,че станах досадна  Hug Hug Hug

# 514
Здравейте милички  newsm03
Бързам да ви прочета отгоре, отгоре докато моето слънчице още спинка. Тази седмица нашият бандит реши да ни подлуди  smile3521 - не му се спи през деня, не му се спи вечерта. Само иска да си пеем песнички , да се храним и да си говорим  smile3504. Нямам търпение да отидем при мама и татко тази събота  и неделя и малко да ни отменят.  newsm53.
Ние днес ставаме на един месец и искам да почерпя всички ви

Дудунски честит ти рожденник - обичай го много, както и той теб.
Хайде чао от мен засега, че трябва тортичка да правя   Gift

# 515
Дудунски да ти е жив и здрав рожднника,много семейно щастие ви желая  Wink
Моето дете да ви се оплача както имаше железен режим от 3 вечери насам мисля ,че обръща деня и ноща ,защото заспива около 1 през ноща ,на всичко отгоре ние дето от съвсем мъничък си правеше нощна пауза сега яде на всеки 3 часа ,направо се побърках ,няма и помен от режим вече  Confused
Оплаках се набързо ,сега отивам да дочета какво сте писали снощи  Wink
Жани честита месечинка ,весело изкарване при мама и татко  Hug

# 516
Дудунски, да ти е жив и здрав  и да сте мнго щастливи Hug

Жани, честит месечинко

Момичета след 3-я болничен подава ли се нещов НОИ за майчинството? newsm78

# 517
Силве, подава се тази декларация http://www.nssi.bg/content/laws/07/Pril.2.doc

# 518
Дудунски Честит ти рожденник да е жив и здрав и много да те обича.
На всички които днес правят месечинки честито Simple Smile
Ние с коликите сме горе-долу добре  Confused в смисъл търпими са, поне за сега, но мен друго ме притеснява от 2 дни насам ака само през деня.След 22.00 та чак в 9 или 10 сутринта и е голямо напъване и пъшкане цяла нощ  Crazy
Днес ще седна да почета малко в нета за погачата, че да взема да се спретна да направя една.40-тият ден се пада на моят рожден ден та ще бъде цял ден празнуване  ooooh!

# 519
  • Sofia
дудунски, да е жив и здрав, на ръце да те носи   bouquet Heart Eyes

vivid_v, аз отдавна си пия зелен чай, пия си нескафе с мляко, Ройбос, ям салата от зеле. Всъщност по-добре да кажа какво още не съм яла, откакто съм родила - броколи и карфиол. Единствено от череши съм забелязвала лека реакция, но може да е било съвпадение. Черешите и на моя стомах не понасят. ПО тази причина и диня още не съм яла - ако мен ме боли стомах, сигурно и нея ще я боли. Пък и не ми се яде особено, а на времето цяла можех да изям сама  Crazy

Пиша набързо, по-късно ще прочета какво съм пропуснала, че имам пъзел за редене с Габи  Mr. Green

# 520
  • Русе
Dudunski,жив и здрав да ти е!  bouquet
Жани,честита месечинка! Hug
Направо се вкарахме в филм,че няма и кой да помогне!Моят мъж е доста препрян и се поядосвам,щото от бързане ми отваря повече работа!Стената наполовина е съборена,той отиде по други задачи,мизерия Crazy Добре,че Бойко е на градина,ама утре ще е ужас. Mr. Green
Милиникс,дано всичко в Пирогов мине бързо и има добри резултати. Praynig Hug

# 521
честито на всички рожденници и месечковци   bouquet

ние с бебо се стягаме за разходка по наше село  Mr. Green дано не ни запука някой дъжд  Praynig да ви се оплача: баткото има астма и безброй алергии и от два дни кашля като обезумял  Sad давам му зиртек и се надявам по-бързо да му мине, че другата седмица заминава с баба си и дядо си на море  Praynig

# 522
  • София
Честит рожденик на Дудунски!

Честит месечинко, Жани! И наш'то иска да си говорим с нея, много е комуникативна, ама може ли по цял ден "аууу" и "гуууу"...  Joy

Милкинис,  Praynig

Мимаче, успех!

Габче заспа, след като доволно порева, оповръща леля си, олекна й и сега е тихо.. Ама то с това ядене през има няма 2 часа какво друго да е....

По цял ден ми е включен компа, ама кога прочитам, кога не... Направи ми впечатление, че бая бебчовци са си "развалили" режима. И ние така, вечер трудно заспива, сутрин не ще да спи.... А на мен душата и сърцето са ми заспали. Днес даде малко аванта и подремах до към 10. Направо не знам как се оправяте със ставане в 6-7, 2 деца... newsm78

Славче, липсваше на компанията. Много сладко малкото Цвете!

КикиНики, и моя приятелка ми го препоръча това хомеопатично.

Хаха, събуди се, спането беше 5 мин. И пак налапа ръцете...  Joy ами да, освободи място в коремчето и е време да го напълни пак...
А, и пак повърна...

Отиваааааааааам....

# 523
Здравейте момичета!
Аз продължавам да съм с малък и голям юнак и направо незнам вече на какво съм способна.Големия никак не ме слуша и на всичкото отгоре мисля, че не оздравява, а напротив кашля повече .Днес трябва да го водя на преглед да го види докито,ама дали ще успея  ooooh!. и дано да не завали, че с двамата незнам как ще стане.
Иначе Криско си е спокоен за сега и си спинка много добре.Само вечер промърква от 7 до към 10- като мине банята ,като се облечем и нахраним и след това е ок.Има малко зор след баня , но като мине и той и всичко е ок. Аз да ви питам - слагате ли ги по корем да спинкат?Криско направо откъртва по няколко часа и аз не смея да го завъртя и си го оставям така.Ама и на него си му харесва даже много.
Това е общо взето при нас.Момичета като чета колко навреме ви слагат ваксинките , ние изоставаме още от първата, защото ни вървят назад консултациите.Сега сме чак на 27юли и тогава ще ни бият втората ваксина, а ще сме вече на почти 3 месеца  Thinking

Жани честит ти месечинко и да си починеш при мама и тати Hug
Дудунски честит ти рожденник и много да се обичате.
Милкинис дано и при вас се оправят по скоро нещата  newsm10
Спири , Сиванова дано и при вас по бързичко отмине този конюктивит,че наистина си е гадно.
Мимак хайде дано по бързо излезеш и ти от филма , в който си се вкарала smile3503Бързо да минава ремонта и да си дойдат нещата по местата Hug
Змейче, дано и при теб няма вече такива неприятни изпълнения и всичко си е ок.
Момичета верно ли се подава декларация след последния болничен за майчинските???За първи път чувам такова нещо smile3514Само се чудят какво да измислят Banghead
И аз не съм си получила еднократната помощ още - много се туткат - подала съм документите още на 13-14 май .

# 524
Здравейте и от нас Hug
Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Ние с Мануелка сега се връщаме от консултация,малкото прасенце е 6 кг.и 58 см Heart Eyes
Миналият месец бяхме 4600 кг. и 51 см
Ваксината ще ни я сложат във вторник ,че доки днес липсваше,а сестрата само ни измери Peace
Сега ще се възползвам от отсъствието на баткото да подремна малко след като заспи и Мони,че се чувствам много изморена - по цял ден с две деца и куче е ад Laughing
Айде хубав ден ви пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт