МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Привет отново!
Успяхме с разходката днес.Направихме две обиколки на част от морската градина и се прибрахме точно преди да завали към  6часа.МИнахме през детския кът и Вики беше доволен, че го уважихме  newsm53, хе хе то нямаше как иначе.Само дето пропусна волейбола в 7 че беше много уморен , но утре ще го заведат в спортна зала дас гледат утрешния мач.То толкова ходене и накрая заспа в колата.Добре, че поне отидохме до морската с нея, че и място за паркиране намерих отр първия път smile3521 newsm44.Криси малко се поизложи , че помрънка и се храни на по 2-2,5часа, ама малко не ми беше комфортно днес навън да го кърмя и може и за това да е било.
Слънчева , чак ме е яд ,че не сме се засекли, ама нищо да се поооправи времето и ще се видим.Или помне да е така и чак надвечер да се разваля.
Хайде момичета лека вечер - отивам да спретна една салатка да хапнем като си дойде мъжо.

# 586
Кришчана, моята изяжда между 120 и 150 (неприготвено мляко), т.е. става към 130-160.

# 587
  • Под кленовите дървета
Аник - забравих - пробва ли звуците от ония линк че това със сешоара и аз се бях притеснила, щото на мен първо лоши неща ми минават през ум

Крисчана какъв беше онзи линк със успокоителните звуци, имаш ли го, че моя сешоар изгоря Cry
Ние сме на комбинирано хранене - кърмим се и си дояжда и от шише, защото не може да издърпа всичко от гърдата, дори с компресия на гърдите. А иначе в дни като днешния - студени, като знам, че излизаме навън, ще сядаме на заведение и ще се разхождаме в парка се изцеждам и нося в шише, защото на Ники не му е приятно да го духа вятър и да суче. Иначе в слънчеви или поне неветровити дни се кърмим спокойно навън.
Иначе с кърмене+шише Ники се храни през 3-3.5 часа. Изцяло от шише изяжда 120-150 мл. кърма.

# 588
  • Русе
Змейка,честит слинг!
Идея си нямам ,колко изцокваме newsm78 Понякога се психясвам ,че не му стига.Но пък си мокри памперси и си ака.
Да е жива и здрава майка ми,че ще задържи и тази вечер Бойко. Crazy

# 589
Ей здравейте сладуранки Simple Smile
Ние тъкмо се връщаме от Варна.Ходихме на преглед,този дето е за след раждането.
Мнооооого болеше - ужас.Доктора така ми се смя.Мен по ме боля сега,отколкото като раждах...иначе каза че вс е ок.За сега яйчниците не работят и каза поне 2 месеца че няма да работят,взе ми цитонамазка и каза след 10 дни да си взема резултатите.
За контрацепцията - препоръча ми спирала,но след като спра да кърмя.А мен сякаш ме е страх от спирала.Ако някой е ползвал да сподели как е...цикъла наистина ли намалява когато имаш  newsm78
После направихме една дъъъъъъъъълга разходка из морската.Кърмихме се 2 пъти там и 1 път в МОЛа Simple Smile
Сега хапваме и ще къпем малката,после да може да гледаме някой филмче...
Лека вечер от нас  Hug

# 590
аlex, кое болеше толкова?  Shocked

# 591
Ами слагането на спекулума.......имах чувството че ми разкъса всички шевове.....
Е,все пак съм жива...всичко се забравя  Wink

# 592
http://babysleepnoise.com/download.html

Ето ги звуците
Преди се смях на една приятелка със странен шум на джиесема записан ама после разбрах за какво иде реч  Mr. Green

# 593

http://babysleepnoise.com/download.html

Ето го линка със звуците. Върши работа Peace

# 594
Здравейте и от мен!
Най-сетне успях да се наспя   Simple Smile Бебче спа и хапна добре.
Искам да споделя един линк за масаж при колики, който аз лично изпробвах днес и мога да кажа че има ефект. Вместо да плачем и да се носим в този момент си стоим в леглото и се заглеждане по една играчка  Whistling
http://lalechebg.com/2009/09/colic-massage/ ето го, открих го случайно и съжалявам ако се повтарям и вече е бил публикуван.
Изпълних го много точно и се получи чудесно.
Желая ви успех  Hug

# 595
http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?id=100000352024388&aid=14101&s=40&hash=ef98647cd30052274d4db420992a9631

Не можах да се сдържа да не си поиграя  Mr. Green
Малко снимки от нас

# 596
на мен този линк със шума мн ме улеснвяа вечер.Като се събуди вечер,сяда,е на фотьойла,пускам го и тя суче в просъница.Днес заспа след обяд върху мен и успях  да изглеад 2те части на Здрач.Кой киато мен Simple Smile

# 597
Здравейте,
искам да попитам какво точно означава компресия на гърдите, защотот моя малчо го мързи да доизцоква докай, и когато цицата престане да тече той побеснява и почва да я дърпа обезумяло и да се дразни че не му тече лесно лесно....
мерси Simple Smile))

# 598
Здравейте,

Ето ме и мен, нямам никакво време да седна пред компютъра и да ви по прочета, а имам толкова въпроси, които ме измъчват относно малката  ooooh!, да не говорим, че няма как  да прочета всичко което сте коментирали до момента Crazy

Надявам се всички сте добре и отглеждате с радост своите бебчета  Hug Пожелавам ви всичко най - хубаво - по безболезнени колики, здравословно хранене на малките човечета, а те така имат нужда от нас  Hug Hug Hug. Искренно се надявам скоро да мога да влезна в нормален ритъм и да влизам по често - макар и само за да прочета нещичко  Flutter

Целувам Ви и ви прегръщам всички  Hug Hug Hug Hug

П.С Отивам да спя, че скоро Александра ще иска да хапва /лакомницата на мама/ Simple Smile

# 599
  • Sofia
Слънчева, ами те си правят по-голямата пауза от 21ч.до 2ч. ААко заспиването е към 23-00ч., направо до сутринта ще го откарат, но аз не мога да я държа будна до полунощ. Усторйва ме да си заспива в 21, после да оправя баткото, да си оправя къщата, ако ще и филм да погледам  Grinning Тази нощ пак същите часове - бетон: 21ч., 2.30, 5.20  Peace После се изкъпах, прибрах сухото пране, прострях 1 пералня, прибрах съдовете от миялната, сега пия чай на компа - абе добре е този режим. Току-що я взех при мен, че вече е будна и се хили като ряпа  Mr. Green  Говори си нещо и маха с ръце  Peace
krischana, не съм забравила за звуците, имам си ги в "любими", но не сме опряли до тях. Това със сешоара беше в един супер крив ден, когато се натрупаха фактори - цял ден с двете деца, на разходка, изнервени, уморени, а и едни сливи май ни разказаха играта на стомасите (моя и на Крисето)  Crazy

Когато сме по цял ден навън, аз не съм яла особено добре и съм капнала, кърмата ми е доста по-малко  Cry Тогава ни хваща кривия период 18-21ч.

Днес ще изпращаме Габи при баба му и дядо му за около месец - малко ми е мъчно. Ще ми е по-лесно да не съм с двамата, но от сега ми се е свило сърцето  Cry

Общи условия

Активация на акаунт