МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 331
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!    bouquet  bouquet  bouquet

danly, дано бързо се оправи малчо  Praynig Hug

ANNI_M как 15лв за чистата молитва бе!?  ooooh! Обирджии!  Crossing Arms На нас ни взеха 2лв и казаха, ако искаме да оставим колкото преценим като дарение към храма  Peace

Това смотано време няма ли вече да се оправя  #Cussing out Точно се наканих да излезем с фъстъчка, че трябва да отида до работата да си занеса третия болничен, и вън се заоблачи и започна да прикапва  Crossing Arms Поне, ако ще вали, да вали като хората, да не ме е яд толкова  Naughty

# 706
Минавам набързо да почерпя, че съм иминничка и аз  

Честито на всички празнуващи днес   bouquet

danly , бързо да се оправяте  Heart Eyes

# 707
Десекс явно самата църква си определя ,тук в Катедралата във Варна е 20 лв ,а в църквата в която на бебко му четоха е 12 лв ,явно всеки си решава колко да вземе  Rolling Eyes

# 708
desex, това е положението, мила, ценовата политика в БГ е такова нещо Shocked

Ама нищо, важното е , че минахме и бебко се държа много прилично в храма, докато чакахме навън опищя света, а като влязохме - кротък като агънце.

Голям проблем имам с водата, която преварявам за бебко, момичета, в Бургас тече бяла направо #Cussing outИма наблизо извор , ама там не е изследвана и незнам минерална ли е изворна ли е ??? А на бутилираната хич вяра нямам, вие как го решихте тоя проблем? Четох, че минералната не трябвало да се преварява, Девина има все по- ужасен вкус, отвремето когато на дъщеря ми преварявах, изобщо голям хикс ми е цялата работа.

# 709
Аз редувам и преварявам ту чешмяна /само че при нас е чиста и хубава за пиене  Peace/, ту изворната на Девин

# 710
ANNI_M за преваряване на бебета препоръчват Девин изворна.

При нас Валерия хапва към 12ч. вечерта и после между 5.30 и 7ч. сутринта. Обаче между 12 и 3 ч. сутринта не спи. Плаче, тръшка се, мрънка няма укротяване. Направо не знам какво и става...

Честит имен ден на всички именици! Живи и здрави, с много късмет да си носят името.

# 711
Момичета имам питане,то е по-скоро към тези които живеят в Англия.Имате ли някаква информация за сиропа за колики Nurse Harvey`s?Днес ми ги дадоха да ги пробвам.

# 712
MМомичета, и ние днес имаме двоен празник! Павел става на 40 дни и има имен ден! Водихме го да му четат чистата молитва и той беше много послушен, гушка се в мама и дремуцка  Heart Eyes Занесохме нещо сладко да се почерпят и даодхме на попа 20 лева. Да ви почерпя виртуално    newsm38
Мъжът ми и той е именник, пък и майка ми. Вообще голям празник!

Да поздравим и нашето адашче на мама дидка25! Да расте здрав, силен и умен мъж и да прослави името си!   bouquet

Нямам търпение да почне да гука! Но засега само ръмжи като меченце.  Heart Eyes
Ние правихме питка в събота, стана много хубаво тържество. Невероятни неща му пожелаха на малкия, пък какви неща му подариха... страхотни!

Иначе малкия снощи хапна към 9ч, после в 1ч, 5.30ч. и чак в 9.30я. И ние си поспахме с него  Grinning

Добре дошла на новата мама!   bouquet

# 713
На нас ни искаха 10лв за чистата молитва и после жената, която продава свещи ми се скара, че не съм се сетила да й отчупя питка за здраве, а аз мислих че се разчупва вкъщо там над бебто и мен и затова  Embarassed ама отчупих им

Херцог и моята кукла много се дави като се храним и ми бяха казали по изправена да я държа и аз горе-долу на 8-10 цоквания вадя шишето да диша, че имам чувството че забравя и затова се давичка и вече имаме напредък - по-дълго време не вадя шишето и почти не се давичка  Mr. Green
И да питам още нещо - коликите уж ни минаха като стана на месец и оттогава спрях еспумизана, но от 2-3 дни свива крачетата повече от преди даже и не съм сигурна колики ли са, защото не плачка, само се зачервява - възможоно ли е да са се върнали и просто вече са шавливи
По пръцкането не мога да позная, щото то на мама каруцарчето - пръцка и се оригва като каруцарче от първия ден  Joy

# 714
  • София
Здравейте и от нашата бойна група Simple Smile

Набързо ви прочетох, сигурно половината съм пропуснала... обаче снимките ги разгледах - и от погачите на сладурчетата, и на Краси - още във фейсбук ги гледах, но и тук си доставих удоволствието да се насладя на фотосесията Simple Smile

Натали, оставят се колкото решиш, принципно няма тарифа, но явно си зависи от църквата. 15-20 лева се оставят обикновено Simple Smile

Да ви кажа как в събота излезнахме с майка ми и Габи в слинга, това дете проспа деня, слава богу и вечерта спа. Но на следващия ден ни разказа играта, вчера пак беше кисела следобяда. Направо откачаме от скърцане....
Днес за сега е спокойна, имах одеве малко стрес с 1 супер зелено ако  #Crazy ама следващото беше ок.

Краси, четох (пак във ФБ), че имате съмнения за рефлукс?!?! Габи също повръща почти на всяко хранене, че и след него пак... доста е стресиращо на моменти, та добре те разбирам. Понякога е доста като количество, но никога не съм я мерила преди / след хранене, та да видя колко реално връща. Тя яде лакомо, тече доста кърма (направо струйки се виждат като се дръпне, та я опръсквам милата, а тя се нерви...), гълта въздух.. После като я държа да се оригне и тя блювне... имам чувството, че от напъна за оригване коремчето не издържа и връща.. Но нашата педи отхвърли да е рефлукс, та знам ли.. Щото е спокойна като цяло, наддава (ще кача снимки и аз в следващите дни да я видите), пълни пампите.. Направо не знам  newsm78

Вчера бяхме на ортопед, всичко е ок, слава Богу. Каза, че НЯМА проблем бебетата да наддават по много (1500-1900 грама на месец), такова чудо рахит от наддаване НЕ съществува. И каза - хранете си бебетата по колкото искат и когато искат. както и като дойде ред за пълзене, прохождане - да ги оставяме сами да се учат, а не да прибързваме и да им помагаме.

Опа, почна пак да скърца скърцалцето, ако успея - после пак ще се включа...

Аааа, и чеситити месечинки на празнувалите дечковци в последните дни, както и на именяците - мами и бебчета   bouquet

# 715
  • София / Сливен
Честито на имениците!
Днес Дани прави 40 дни ходихме на църква както при всички наши празници и днес валя подобаващо.
Водихме го на дерматолог изписа ни душ олио на нахтхерцен каза само с него да го мия и да не го мажа с нищо.

# 716
Бързъм да се отчета, че доста четене ме чака...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЕСЕЧИНКИТЕ НИ ДНЕС !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАСТАТ ЩЕСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !!!

Ние днес бяхме на консултация и ни биха Пентаксин и малчо си поплачка доволно  Cry. Качили сме 1800гр и вече сме 6900 и 3 см и сме 57. Сестрата се опита да ми се поскара и да ме убеди на му спра нощното хранене, но пък лекарката каза , че щом е само н акърма няма страшно и няма какво да се направи. За пъпчиците ни каза да ползваме кремчето на Себамед и да видим дали ще даде резултат, че ту ни се появяват , ту изчезват.  За захранвенато каза от 3 месец с пюренца. Тези от вас  ,които кърмят кога мислят да захранват newsm78
 Лек ден , мамчета на големи сладуранчета. Hug

# 717
  • София
За захранвенато каза от 3 месец с пюренца. Тези от вас  ,които кърмят кога мислят да захранват newsm78

Желанието ми е за късно захранване - след 6ти навършен месец, макар че нашето педи е за от 4ти, но никой не я пита.  Praynig се да си имам достатъчно кърма и да си я кърмя изключително до тогава...  Praynig
браво за страхотното наддаване! нагушкай дечко от нас, много са жални като плачкат от боцването...

Хубавелка, ще ви върви по вода!  Hug

На всички болнички бебета и мами с проблеми -  Praynig бързо да се оправяте, милички!

# 718
Честито на всички празнуващи   bouquet

Dessex-благодаря ти мила  Hug  Радвам се,че при теб всичко е ок.Ще си направя и аз едно прегледче в БГ,за да съм спокойна.

люситъ-ако имаш впредвид
 http://www.chemistdirect.co.uk/nurse-harveys-mixture_1_9422.html
 има същия е ефект като  
http://www.chemistdirect.co.uk/woodwards-gripe-water_1_3431.html   ,която аз ползвам за бебка и съм много доволна

# 719
Минавам на бързо да почерпя за нашият батко, днес става на 6 годинки  Hug
немога да качвам снимки , ето линкче към любимата ни торта http://zaharo.info/cakes.php?cake=38&s=f  да ви е сладко  Wink

Честито и на всички които празнуват Имен Ден днес   bouquet

Последните дни изобщо не успявам да ви изчета, ще се опитам да наваксам утре и да се разпиша повечко .

Общи условия

Активация на акаунт