Мен най-много ме беше страх да не си направя хиперлактация. Ние се храним през 2 часа, а вечер след банята в 21:30ч се будим два пъти: единия път към 1-2ч, а другия към 4-5 и така спим до 7-8ч. И аз мечтая за непробудна нощ, но едва ли. Най-интересното е че като хапне в 4ч заспива и почва да ръмжи до сутринта. Като мече е.
Аз да попитам въпреки, че може и да сте обсъждали въпроса ми. От кой месец може да се носим в кенгуру? Аз лично не си представям тези жеги да се увия в слинг и за това питам за кенгуру.
Я, кажете как приспивате бебетата. Моята хубавица иска само на ръчички. Много се притеснявам да не я свикнем така. Педката ме успокоява, че от 3 месец ще е по-лесно да я приспивам в шезлонг и няма да иска толкова на ръце, а ще иска занимавки. Моля, дайте ми съвет. И без това трудно заспива дълбоко. Обикновенно придреме за 20 мин и се стресне от някой шум и заплаква. Много ми е мъчно като я гледам как й се спи, а не може да заспи дълбоко.
И още нещо. Как да я накарам да приеме биберон-залъгалка? Нали я кърмя и явно сукателния й рефлекс е задоволен и не иска и да чуе за биба, а от няколко дни си лапа ръчичките. Предпочитам биба пред ръчичките в устата.

Много е смешен!