МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Леле,Змейче каки неща си рпеживяла - УЖАС!!!Дано вече всичко остане зад гърбът ти и само радостни поводи да има порай теб и семейството ти  Hug
Мерси за линкчето за успокояващите звуци.Сега пуснах на Ади и мн се кефи.Само гука и се смее  Wink

# 436
Здравейте и от нас  Hug

Лилка, честит празник! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива мама!

Уини, малката е едно голямо бижу, много е сладка  Heart Eyes

Силве, дано бързо се оправи твоят мъник! А ти недей така да се обвиняваш  Hug

Инка, това с ръчичките и аз го знам, ама се оказва трудно за постигане, поне при нас. Много са ти сладки госпожиците Simple Smile

Ние от две вечери си правим голям "купон" с малкия. От вчера съм в сесия и ме изненада изпита, та предната вечер не съм лягала изобщо, Макс ми беше много послушен, само се будеше за папкане и веднага заспиваше, успях да се подготвя за изпита и даже си го взех вчера. Като се прибрах бях такова гроги, заспала съм в 18 и се събудих чак за неговата баня в 9, гушкаха се заедно с тати, та успях да събера малко сили.
Вечерта обаче се събуди в 2 и до 4 голямо кокорене беше и реев  ooooh! добре че се сетих за вашите уреди и тествах номера с абсорбатора... е ефекта е моментален, после си отспа до 8  Mr. Green сега само да ми замрънка нещо, директно го мъкна натам и се успива наново.

И нас ни мъчат колики още Sad От вчера сме на комбо Био Гайа + Саб Симплекс, по-спокоен ми е определено, но продължава да се гърчи от болката. Ще тествам и аз Био Гайа-та преди "голямото" спане през ноща.

Относно лохиите, при мен поотминават вече, надявам се да си кажем твърдо "чао" скоро.
За  секса - мен още ме придърпва здраво, иначе и моя мъж нетърпелив вече... има си го некомфортното чуство и незнам, дано да поотмине скоро. Другия месец съм на преглед при мойта доки да каже какво става там долу, че се притеснявам.

Четох, че сте коментирали колана за стягане. Аз се напъхах в него още щом се прибрах от болницата и за две седмици корема ми се прибра... жегите ме накараха да го махна, че не се издържаше. Но ефект има определено. Даже успявам да си закопчая  панталоните от преди да забременея (доскоро ги носех, но разкопчани  Blush) Скоро мисля и с упражненията да почна.

Вчера докато бях в университета, гърдите ми се препълниха ужасно, така ме боляха, помислих си че съм си докарала мастит. Изцедих се (по 150 мл от всяка  #Crazy) и днес почнаха да се нормализират нещата. Но почват много да ме дразнят тези огромни цици, тежат ми... капят. Искам си старите  Crossing Arms В този ред на мисли Ани, знаеш ли някакви упражнения за бюст, подходящи по време на кърмене? Не ми се иска да увисват.

Леле, колко изписах... Макс още ми спи в ръцете, но ще го будя да папа след малко  Naughty Спокойна и  вечер на всички   bouquet

Леле Змейче, имали сте ужасни премеждия. Добре, че всичко се е нормализирало и да не ви се случват повече такива случки  Confused

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 18:03 от madelix

# 437
Daisy6, аз изкоментирах, че Адвантан е кортикостероиден крем, защото беше предписан на едно от майчетата за пъпчиците по лицето. А иначе А-дерма аз лично го използвам за моето бебче - слънцезащитен 50+ фактор и съм доволна Peace

Ох, Змейче, дано всичко вече е минало и стискам палци за по-спокойни дни!

Ефектът от недоспиване при мен също е отслабване, независимо от това, че се храня.

Днес бях на гинекологичен преглед - всичко е ок. Вече мисля да се престраша по отношение на секса Heart Eyes.

Лилка, честит празник и от мен Hug

# 438
  • София / Сливен
Daisy6 не си разбрала правилно писала съм че ползвам козметика на А-дерма. Имаме пъпчици и педи ни изписа Адвантан та Слънчева за него ми обясняваше не за А-дерма

# 439
  • София / Сливен
И ние бяхме на консултация порасна ли сме 1 кг. и 5 см. биха ни ваксина само да питам след тази първата ваксина на 1м може да се къпим нали?
Честито на рожденичката.
Относно секса при мен е 6 точки а толкова се притеснявах но това е да родиш без разкъсвания и шевове.

# 440
на мен ми казаха да не мокрим мястото.Аз я избърсах нея вечер с мокра тензухена пелена.

# 441
На мен ми казаха, че може да се къпем, но аз за всеки случай не я къпах, а само я избърсах с мокри кърпички  Peace
Нали за ваксината в крачето става въпрос? Rolling Eyes

Змейче, големи премеждия сте имали  Sad Дано всичко от тук нататък да бъде наред  Hug

# 442
Някой взел ли си е вече еднократната помощ? Rolling Eyes

# 443
  • София / Сливен
Да точно за ваксината в крачето.

# 444
днес ни сложиха ваксината и докторката каза да не го къпем тази вечер.

да попитам и аз нещо в лилаво: явно сме в някаква кърмаческа криза с това реване, дърпане и блъскане. по колко минутки горе-долу трябва да стои на гърда за да е сигурно, че я изсуква напълно - орентировачно?

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 20:03 от natalinik

# 445
Здравейте и от нас!

Змейче Hug

Лилка newsm59

Тези дни само ви чета,че няма нищо ново около нас.Днес ни хвана големия дъжд,но добре ,че се бяхме скрили в едно заведение Crazy

От две вечери пропуска едното нощно хранене и много съм доволна Laughing(пу пу)

Да ви се оплача Cry и на Берин започна да и секретира едното окото.Незнам дали е от вятъра(да се е замърсило) или пък някоя бактерия.След малко мисля да и капна малко кърма пък да видим ако до утре няма подобрение ще ходя да и пусна един секрет Confused

наталиник и малката прави по същия начин.Както си суче и започва едно пищене,дърпане абее луда работа.Ако някой каже защо така Crazy

За секса ние се пробвахме,но нещо не ми беше особено комфортно.Понаболяваше ме тук там Rolling Eyes

# 446
Спирито85, Наталиник, това с нашите бебоци си е кърмаческа стачка. Сега четох в нета - http://www.biberonbg.com/info/karmacheska_stachka.htm

# 447
Хммм не мисля,че нашето е стачка.Тя не го прави всеки път.Все си мисля ,че са колики Rolling Eyes.Офф знам ли вече.То не бяха скокове,стачки,колики... Crossing Arms

# 448
незнам стачкува ли или какво прави, но определено е изнервящо  Crazy на последното хранене се държа нормално и си сука около 20 минутки, но определено го дразни нещо - спирито, и аз се съмнявам, че от коликите прави така. друго, което забелязах е, че ако му давам по-често да суче през по-кратък интервал от 2 часа коликите му се усилват и вместо да го успокоя се получава обратното. мислите ли, че бебето изяжда достатъчно количество мляко за 5-10 минутки кърмене?

# 449
natalinik, моят син откак се е родил си суче по 8-10 мин и първия месец наддаде 1700 гр. Така че, аз съм сигурна, че моето човече изяжда нужното му количество за това време, като се има предвид, че суче активно първите 4-5 мин, а след това с почивки и малко игра си дояжда Peace

Лека от мен и до утре!

Общи условия

Активация на акаунт