МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Славче побеляването е на моменти и изглежда така все едно зърното е останало без кръв, всъщност е по скоро жълто. При мен не се получава след сукане или цедене ,а по различно време. Не се притеснявай за теб, ако нямаш и другите симптоми, като бодежите например, значи е просто от цеденето.
Замислям се дали да не си щракна една снимка на зърното и да я кача в албумчето, разбира се това ще го направя с научна цел , ама малко ме е срам  Embarassed

Ани ,внимавай друг път със сешоара, че те бързо загряват.
Аз пък бях сложила вода за чай на котлона и така като теб легнах да го кърмя и да го приспа, но съм задрямала и като получих сигнал в просъница така се стреснах и хукнах към печката  ooooh!

Хабиби ,немога да ти помогна  с точен отговор, но съветът ми е да следиш колко количество ще ти тече от бистрата кръв и ако прецениш че е много се обади на гинеколга си или направо иди .

desex точно като първият е , но дали се продава и тук ? Вторият също не е лош, но май няма д апредпазва толкова добре  newsm78

# 556
Привет!

Минавам набързо да ви "видя" преди да си легна. Ние по цял предиобед кръстосваме града, тъй като при нас е много задушно и децата само мрънкат вкъщи. Съчувствам ви за лошото време - дано скоро се оправи  Hug

Такъв еластичен сенник и аз гледах на една количка миналата седмица - като този първия, който е показала десекс  Peace Много удобно изглежа. Аз за сега мятам една по-дебела пеленка на количката отгоре, така че се спуска до средата и не закрива напълно, но пък пази сянка точно върху лицето на бебето. И аз така го обясних, не знам дали ме разбрахте  Crazy

За морето - ако успеем да оправим по-скоро документите на Белла, смятам да се прибирам към България след около 3 седмици, така че Дейзи6 и ние може да правим плаж на Албена по това време  Peace

Мацки, гледам, че много от вас слагат бебето да спи настрани, но на мен сестрата ми каза, че е много опастно. Също и че бебето трябва да спи в долния край на леглото с крачета, опрени в края на кошата за да не може да се пъхне под завивките. Всичко това предпазва бебето от задушаване  Peace Тези възглавнички, които застопоряват бебето се използват главно за да не се претърколи то на една страна. И никога не оставяйте бебето да заспи върху голяма обикновена възглавница - може да се претопли  Peace

http://www.huggies.com.au/assets/0000/0376/sids.jpg

# 557
Таничка*, ами от време на време имам бодежи в зърното... хммм странно ... ужас колко съм зле ... явно ще трбява да взема пак такова лекарство ид а мажа само себе си .

Не знам как слагате бебетата, но както и да я сложа моята - тя се завърта както й е удобно.
Това с различните теории за лежане настрани, по корем и по гръб ... мани мани - на кого да вярваш ...

# 558
хабиби, и при мен беше така /въпреки,че аз съм със секцио/, няколко пъти се случи, след 35-ия ден всичко спря  Peace Звънях на лекарката ми и тя ми каза, че ако е малко и се случва от време на време, а не да тече обилно и непрекъснато е нормално  Peace Но ако те притеснява, звънни на доки  Hug

Тани4ка, не съм веждала тук от този тип сенници  Rolling Eyes

# 559
  • Sofia
desex,  Heart Eyes за сенника (абе ти си незаменима по отношение на информация   bouquet)

хабиби, може да е цикъл, не го изключвай, но ти прецени дали прилича на М. При всички положения иди на лекар, ако нещо те притеснява  Hug

# 560
Добро утро Hug

Бебе и мъж спят, сега е моето царство Laughing

Облаче, точно такава точка имам Peace От време на време я обелвам като омекне, но пак се появява Thinking

Тази нощ при мен големи течове е имало - едната ми подплънка за гърди направо беше като мекица бухнала сутринта Laughing Но много добра работа вършат, де - важното е, че държи сухо Peace

Ние вчера водихме малечка на кръчма на обяд (ранен следобяд Wink), че баща й беше отпуска - много добре се държа, чак накрая като плащахме се размрънка, ама то кой го обича този момент Laughing В същата кръчма ходихме на РД на баща й - един ден преди тя да се роди, и вечерта след това ми започнаха болките, та реших, че толкова й е харесало там, че е поискала да излиза Mr. Green

Притеснява ме, че вечер няма вариант да заспи сама - трябва да има някой до нея, в нашето легло, който да бута бибата около 50 пъти в устата й (защото я плюе, но веднага след това я търси) и така, докато се измори... ooooh! Аз вече заспивам преди нея Crazy Като чета как ги слагате да спят, направо ми се струва нереално, при нас цяла вечер трябва някой с нея да се занимава Rolling Eyes... Пък и никакво време за нас с баща й не остава да се видим така да се каже...Embarassed

Приятен ден ви желая, ние ще ходим на гости у баща ми, че прабабата не е виждала още Дарето Heart Eyes 

# 561
  • Sofia
Криста я е хванала сънна болест  Mr. Green Снощи я сложих в леглото в 21ч. - традиционно. В 2ч.цокна за 5 мин., преобух я и заспа, в 5ч. само цокна малко, сега в 9ч.се нацока хубаво спейки и ми намирисва на наакано, но и на плота за преобуване продължи да спи и аз я сложих директно пак в леглото - нека си спи  Grinning

vivid, а Дара заспива ли изобщо някога без бибата? На Криста ако И се спи, нищо не И трябва. Биба давам само като е кисела, хълца или я боли стомахче. Вечер към 20ч. я измивам, понамазвам, давам и да папка и ок.21ч. я слагам в леглото и излизам. Оставям и нощната лампа включена, че на тъмно и е гадничко. Тя зяпа, зяпа и си заспива. Това е нашия ритуал. Нощем - същото: цоква, ако не е силно наакана я връщам директно в леглото, оставям лампата да свети 5 мин и я гася  Peace

Моите хормони май си дойдоха по местата - все повече косми от косата си намирам тук-там, а преди изобщо не падаше. Започнах да сгъстявам и периодите на епилация  Joy

# 562

vivid, а Дара заспива ли изобщо някога без бибата?

Да, сутрин след първото хранене, когато е спокойна си заспива, но вечер е адски нервна и ако я оставя сама в леглото след макс 5 мин. е писнала Crazy Надявам се да се дължи на коликите и да премине Praynig

Браво на Крисето! Късмет имаш ти с таково кротко бебе Hug

# 563
Добро утро момичета!
Да се разпиша докато мога, че после няма да има време,а и компа ще ми е зает  Crossing Arms
Тук днес май няма да е толкова кофти времето и ще се поразходим с дечковците.Баткото продължава да кашля и докито му смени сиропа за кашлица та да видиме какво ще стане.Но ще продължим и другата седмица да се гледаме та тотално да откача.Дано поне времето се оправя, че поне да излизаме, че той миличкия му се стегна душичката.Не че на Криско му е добре да си стоим в къщи... ooooh!
Хайде пожелавам приятен ден на всички Ви и на бебчовците да слушкат и да спинкат.
Ние ще направим разходка из морската по всяко вероятност, така че ще се надявам дасе засечем с някоя от варненските мами Hug Hug Hug

# 564
Благодаря ви момичета  Praynig Hug наистина май се оказа че съм се преуморила вчера, че доста бързахме да се приберем накрая  ooooh! и се радвам че е това де, че хич не ми се тръгваше пак по доктори като си представя какво ме чака  ooooh!

Моята кукла връща и повръща май цяла сутрин защо незнам дали щото се напъва да ака  Rolling Eyes

Приятен ден на всички  засега  Peace

# 565
Набързо привет и от мен. Алек гледа детско филмче, Крисче спинка, Ивката излезна по работа, аз съм се поизцедила и сега ви попрочетох.
Таничка, бързо ще ви отшуми проблемчето с млечницата след като сте в началото  Heart Eyes Дано след това нямаш тези проблеми с гърдите. Искам и аз диагноза  Praynig
И аз да кажа че си отглеждам голям цоклъо. Папка ли папка. Като ви чета как педиатрите ви се карат за килцата се чудя кога и с мен ще стане така. Незнам обаче ако трябва да му махам хранене... не ми се мисли. Само да ви кажа че снощи от 02.00 сме се хранили на всеки къгъл час...
Мацки до тук бях, Алек иска внимание, а и Крис нещо дава сигнали... компресите ме зоват за пореден път   Mr. Green

# 566
Ох момичета кога се наместват тези хормони,че и нищо да не ям не свалям и грамче?   ooooh!

На моето мишленце започна да му се сменя косата и то отпред назад-такова плеши ми е станало  Crazy

Откакто се е родила стане ли 22ч.я къпем до 23 се е напапкала и с две нощни хранения откарваме до 9 сутринта сън.През деня рядко спи в люлката,трябва  да е върху мен както и сега  Laughing .Ще я изчакам още малко да заспи дълбоко и ще я преместя,за да мога да се изкъпя и ние да излезнем на разходка.

Гледам за сенници си говорите.Аз И купих чадърче и съм доволна.

И ние от 20-ти юли сме в Бг и плажуваме често на Албена  Wink

# 567
  • Русе
Привет! Hug
Има пълнолуние и явно на всички бебоци им влияе по различен начин! Едни спят,други не. Ние всеки ден различно! Crazy Вмомента спи в ръцете ми. Crazy
Ремонта върви,мизерията е яка,но днес се надявам да се изнесе боклука и да остане по-чистата работа,там вече ще трябва аз да се включа,а тати да дундурка. Crazy Че правя изолация по добре и с шпакловката съм по-добре. Crazy
Ние с малчо стоим на чисто в другите стаи ,но явно прахуляка все пак е достигнал и насам,дори и не видимо.Малчо се изпъпчи,само по лицето,и да ви кажа май само крем Здраве ще оправи работата.Преди това пробвах с Бочко и Судокрема,но Здравето си остана  класиката! Peace
Иначе ,ходихме на разходка да понапазаруваме папкане.
Айде лек ден! Hug

# 568
Моите хормони май си дойдоха по местата - все повече косми от косата си намирам тук-там, а преди изобщо не падаше. Започнах да сгъстявам и периодите на епилация  Joy
аниК, при мен е същото Peace
Като прочетох кога през нощта се  храни твоята бебка и малко се поуспокоих, защото моят яде по същото време - 21ч, 2ч, 5ч и мъжът ми тая сутрин отново заяви, че го прехранвам детето. Снощи се бях амбицирала да давам чай от копър в 2ч или 5ч, но  нямах никакъв успех - след като в 5ч детето изпи 50 мл чай и такава уста отвори, че просто нямах друг избор освен цицата Wink. Разбирам, че това хранене в 2ч не трябва да го има, но как да стане това...... newsm78.

Относно биберона - през нощта не го давам, но през деня няма как. Когато е раздразнен или нервен просто нямам друг избор. Иначе усещам, че биберона го дразни от време на време, особено когато заспива се стряска и го търси и се нервира ooooh!

danly, след 15 мин ще го храня малкия гладник и после го мятам в количката и идвам към морската - ха дано се засечем, че не съм те виждала все още откак се обебихме Peace

# 569
desex,  Heart Eyes за сенника (абе ти си незаменима по отношение на информация   bouquet)
винаги на вашите услуги  Wink

Мимак, съчувствам ти за ремонта  Tired Дано бързо привършите, че си е гадничко  Hug И на нас ни предстои бутане на една стена, отлагаме го откакто забременях, та сега в края на юли или началото на август, мъжо ще ни изрита с малката на гости на баба й и дядо й в Харманли /аз съм от там/, а той ще вилнее с чука вкъщи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт