FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Аз си влизам..

# 136
По повод коментарите за ГЮ туулбара.... една съседка ме предупреди, че от Зинга закриват профили. Изтрих си всички молби за подаръци, които бях публикувала.

# 137
Здравейте,да попитам тези 10 кеша само веднъж ли ги дава тулбара  на ферма или няколко пъти

# 138
Miranda Stoqnova , само веднъж!!

И да попитам.. тези промоции с нещата по 2 (маслини, яйца ..) и това, че искат по-малко флейвори за да си купиш кулата например, бонус ли е някакъв или така остава за постоянно??

# 139
Така остава до 29ти юни  Wink
После край

# 140
  • Пловдив
Аз си изтрих тентата. Без това нещата вътре не ми харесваха особено. Взех от всяко по едно и айде на боклука  Laughing

# 141
Снощи с изумление открих, че има лимит на приятелите във фейсбук-5000. И че съм го достигнала. Изтрих всичките фалшиви акаунти, приех няколко чакащи приятели и пак съм на мах. Направо съм в чуденка какво да правя. На какъв принцип да си трия хората  Cry
Ботове не ползвам (нито чийтове, не че схващам кое какво е  Embarassed) и не ми пука кои от приятелите ми използват  newsm78 Иначе мен редовно ме обвиняват, че си раздавам нещата под масата, което не е вярно  Confused
От снощи и аз съм с проблем недоотварящо се прозорче за публикуване-през три браузъра. Нито рестарт, нито нещо друго помага.

Много моля някой от съседите на високо ниво, ако има възможност да ми прати шарен заек и мангрово дърво  Praynig Аз само манго мога да пращам, а мангровата горичка ме кефи до обезумяване  Embarassed
Слава, как се сдоби с черния жребец? Честито!
Ще ти пратщам материали за конюшната  Peace

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 18:46 от Мъни

# 142
Слава, ако от малкото жребче стане голямо тогава следва ли от малките понита (розово, лилаво) да стане и голямо? Гледах, че от тях става само синьо, а за това ново черно конче пък нищо не пише.
Не мога да разбера какво ви пука кой какво използва, гледайте си кефа и толкова
Туулбара и на мен не ми дава 10 кеш днес

на мен ми пука само за моите съседи, от които вземам, но те не могат да вземат от мен нищо, не е приятно Sad

Мъни, не е учудващо, че не може да се вземе от теб при толкова много съседи (вярвам че са много при толкова приятели).
Иначе не знаех това за лимита от 5хил.

# 143
Аз пък от съседите ми с много приятели хич не се и опитвам да хвана нещо, защото и на 3-тата секунда се е случвало да не успея. Затова ми стана странно как този нов туулбар успя да измъкне от колекция на няколко часа, точно на съсед, от който никога нищичко не съм хванала. Явно взима и от изчерпани публикации на стената, което е чудесно и не ощетява никого Simple Smile. А ако случайно от Зинга ми закрият акаунта, мъжът ми ще ги благославя до края на живота си hahaha
Имам някакъв проблем с ФБ, виждам покани за приятелство, но без имена на хора. Като дам потвърждение, ми излиза надпис, че е невъзможно да добавя дадения човек в момента, да опитам по-късно Rolling Eyes. Случвало ли ви се е подобно нещо?

# 144
  • София
Снощи с изумление открих, че има лимит на приятелите във фейсбук-5000. И че съм го достигнала.

Shocked
Как успяваш да ги обслужваш? И какъв е смисъла?
Нима успяваш да пратиш на всички подаръци?
Те все за играта ли са ти?

# 145
Аз едва се справям с 200, пък с 5000  Joy
В момента само за мафията имам 70 неприети покани  ooooh!

# 146
Тулбара работи.
Благодаря на всички които ме приеха за съсед.  Hug  bouquet

# 147
На мен днес съсед на високо ниво ми прати заека. Но като го приех, прати ме във фермата и го нямаше в гифт бокса. Да не би да може да си го пращат само тези на високите левъли...?

# 148
На мен днес съсед на високо ниво ми прати заека. Но като го приех, прати ме във фермата и го нямаше в гифт бокса. Да не би да може да си го пращат само тези на високите левъли...?

аз съм на 88 и го получих без проблем

# 149
  • София
По едно FV взехте ли си като изгледате някакви играчки и напишете Вашата любима?
Има линк като отворите играта през farmville.com или туулбара.

Общи условия

Активация на акаунт