FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Имам проблем Sad Започнах мисията с кексчетата, присъедини се един, който не иска да ми помага Tired Добре, времето за златен медал изтече, искам да приключа с мисията, няма смисъл. Да, ама въпросния потребител стои и не мога да се откажа, ако той не се откаже пръв. Писах му няколко пъти, не ми отговаря. Изтрих го като приятел, още стои Cry Няма ли някакъв начин? Другата мисия с кексчетата ще свърши, а аз още стоя на тази...

# 226
Имам проблем Sad Започнах мисията с кексчетата, присъедини се един, който не иска да ми помага Tired Добре, времето за златен медал изтече, искам да приключа с мисията, няма смисъл. Да, ама въпросния потребител стои и не мога да се откажа, ако той не се откаже пръв. Писах му няколко пъти, не ми отговаря. Изтрих го като приятел, още стои Cry Няма ли някакъв начин? Другата мисия с кексчетата ще свърши, а аз още стоя на тази...
Засади останалото количество, т.е завърши мисията и ще приключи.

# 227
Така е, но остават 450 квадратчета, а аз имам само 150. Както и да е, явно няма друг вариант.

# 228
Здравейте!Направих си фалшиви  ферми,но като осиновявам животни направо ми дава медал без ХР newsm78

# 229
  • London

Ми блокирай си фермата,
щом па толко сериозно те тормози, не я е срам.

Жбрицелааааааа,  Laughing
не дразни НасИтУ, че е на диета, а лапето се разхожда с разни не позволени за мен неща, ако му го грабна от ръцете ще си виновна ти!
Аз пък днес, пу-пу не съм имала сериозни шокови ситуации, да не повярваш.

# 230
Така е, но остават 450 квадратчета, а аз имам само 150. Както и да е, явно няма друг вариант.
Има, да помолиш някой съсед да ти помогне като влезе в мисията и я довърши.

# 231
  • София
Вече няколко пъти ми се случва да съм взела нещо от колекция, и то ценно за мен,
и после в кутията го нямаааа .....  smile3514 hit

# 232
Вече няколко пъти ми се случва да съм взела нещо от колекция, и то ценно за мен,
и после в кутията го нямаааа .....  smile3514 hit
На мен ми се е случвало няколко пъти да взема червено перо, а после в кутията намирам синьо или зелено.

# 233
Вземали ли сте от тук http://f1slotmachine.info/start/play/ нещо??? След като сте спечелили, как си го вземате?

# 234
Направили са житото за 12 часа...или поне аз сега го откривам  Mr. Green

# 235
Плодче, аз сега пробвах. Иска после имейл и имена. Явно праща на пощата (ако междувременно не иска да се плати Laughing).

# 236
Плодче, аз сега пробвах. Иска после имейл и имена. Явно праща на пощата (ако междувременно не иска да се плати Laughing).
Къде ти иска данните?
След като ми покаже това http://i47.tinypic.com/2m3n4tt.jpg и наникъде...

# 237
  • Бургас
Къде ти иска данните?

След него ти иска данните, но не се ядосвай, защото най-вероятно е поредната измама. Аз на пощата нищо не получих, но затова пък си изтеглих файл, най-вероятно с картинка на наградата Mr. Green Не съм го отваряла, защото не ми го разпознава, пък и не ми се занимава.

# 238
Къде ти иска данните?

След него ти иска данните, но не се ядосвай, защото най-вероятно е поредната измама. Аз на пощата нищо не получих, но затова пък си изтеглих файл, най-вероятно с картинка на наградата Mr. Green Не съм го отваряла, защото не ми го разпознава, пък и не ми се занимава.

Hug Hug Hug

# 239
Току що обрах 405 квадратчета бамбук и не ми даде бушел  newsm78  #2gunfire имам достатъчно свободно място и една сергия, която е затворена ....

Общи условия

Активация на акаунт