FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • London
аз от тук следвах стъпките : http://www.facebook.com/topic.php?uid=107461865968225&topic=77
след това се опитах на го напиша на бг, но може нещо да пропускам

Лилянчо,

ко шъ пииеш????? Hug

При мен почти стана само дето ми пише, че е за Айфон.
Като зачукам и  завържа детето да спи ще го ръчкам пак.

# 346
права си, сега ще допълня поста си

# 347
Извинете къде се намира този адрес бара или аз нещо не можах да свана newsm78

# 348
А за ХР къде да поставя файла

# 349
Нищо не става при мен или аз го не права както трябва. Embarassed

# 350
Накрая не ми иска да дам replace на файла и става само за ай фон, сега ще го ръчна пак  Peace Ааа и чак като написах gameSettings стана... с малка буква не щя, въпреки че чекнах да няма предвид големи малки букви, после обратно, ама не и не Tired Сега пробвам още веднъж и бай бай  Laughing Защото ония в кеша са файлове, а сваления файл е .txt... да не говорим че на мен ми се сваля направо с цифрите дето копвах и изобщо не трябва да го преименувам  Rolling Eyes

# 351
оказа се, че като съм излъгала веднъж играта и в който и акаунт да вляза мога да го купя за 50000 парички Simple Smile

# 352

Първо искам да благодаря на Лилянчо   bouquet Hug

А сега разковничето... то ключа от бараката е много лесен, ама  Mr. Green Значи като изчистите кеша, отворете фермата, аз даже отидох и до маркета с животните - беше заключен. направих всичко като думата беше gameSettings, с голямо S. И другия ключов момент беше, че копирах линка, от който трябва да свалим файла и го отворих през Експлорер - оттам го свалих, лисицата ми го правеше на .txt каквото и да давах. при мен не се наложи да го преименувам, с името си дойде  Mr. Green Оттам нататък копирах, пейстнах - поиска ми най-накрая да го заменя и воала!!!  Heart Eyes

Още веднъж мерси  Flutter

# 353
Аз пробвам да заредя играта през Ipod touch, но не става Sad Някой друг игра ли от там , да каже какво бъркам? Приложенията за Iphone и Ipod touch са едни и същи.

# 354
  • Кърджали
Бъркам явно някъде, ама и аз не знам къде...
С триста зора намерих папката с кеша, но като като го пейстнах там не ми даде че съсещуствува и да го заменя съответно. Ще чакам  да видя къде бъркам...

# 355
след това отваряте скритите папки на вашия компютър. за уин 7 отивате старт-документи- организиране- опции на папките и за търсене- изглед- скрити файлове и папки и натиснете показвай скритите файлове, папки и устройства, накрая "приложи"
в този път C:\Users\Lili\AppData\Local\Mozilla\Firefox\ намирате папката на кеша на мозила. копирате от декстопа файла който свалихте и преименувахте и го пставяте в тази папка на кеша на мозила. ще ви попита че файла вече се съдържа и да го преименувате ли, съгласявате се
тогава вече отваряте фермата си, отивате в магазин - животни и имате черно-бял леопард за  50000 coins
честито

Е от тук, не се оправям.
Старт-докемунти но после нещо не схващам.
Може ли малко помощ

# 356
  • UK
Хей, фермери. Имам нужда от малко специфична помощ, реших да се обърна към вас, защото си мисля, че няма да имате нищо против да ми помогнете. Сесийно време е, знаете, и на мен за едната лекция ми искат да направя блог, ама да е разработен, с много влизания, постове, коментари и тн. Трябва ми само за да си взема изпита, нямам време да поддържам такова нещо всеки ден... Та си мислех, ако случайно реша да направя нещо като Фармвил блог, дали няма да се навиете да ми помогнете. Може би освен някакво инфо за играта, което ще сложа, нови неща и тн, да пуснем няколко снимки на нашите си ферми, да покоментираме малко снимките и тн... Просто да симулирам някаква дейност, да си взема изпита, и ще съм ви благодарна много.

# 357
след това отваряте скритите папки на вашия компютър. за уин 7 отивате старт-документи- организиране- опции на папките и за търсене- изглед- скрити файлове и папки и натиснете показвай скритите файлове, папки и устройства, накрая "приложи"
в този път C:\Users\Lili\AppData\Local\Mozilla\Firefox\ намирате папката на кеша на мозила. копирате от декстопа файла който свалихте и преименувахте и го пставяте в тази папка на кеша на мозила. ще ви попита че файла вече се съдържа и да го преименувате ли, съгласявате се
тогава вече отваряте фермата си, отивате в магазин - животни и имате черно-бял леопард за  50000 coins
честито

Е от тук, не се оправям.
Старт-докемунти но после нещо не схващам.
Може ли малко помощ

ако си с уин 7 като отвориш документи бутонът организиране е най-горе в ляво
с другите браузъри не знам как е

# 358
С ХР съм

# 359
  • E-CLM & CH-VD
Бъркам явно някъде, ама и аз не знам къде...
С триста зора намерих папката с кеша, но като като го пейстнах там не ми даде че съсещуствува и да го заменя съответно. Ще чакам  да видя къде бъркам...

Вероятно си свалила файла с мозила, с нея го сваля и разпознава като текстов файл. Свали го с експлоръра и не забравяй да го преименуваш с цифричките от твоя кеш.  Peace

А в кеша се слиза най-лесно, от там, където взимате номера си - копирате целия ред, отваряте моят компютър, слагате линка горе в полето, изтривате само последните цифри и натискате ентер. Така влизате директно в папка кеш  Peace

Аз накупих леопарди на всичките ми приятелки от моя комп  Joy

Общи условия

Активация на акаунт