FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Жбрициела страхотен кът  bouquet

Това къщата от 5 000 000 ли е?

# 451
Не,
тази е за 65 кеш.
То всъщност това е музей. Simple Smile Heart Eyes
Тази за 5 милиона е двойно по-малка, ако съм честна, и не ми харесва особено.

# 452
Здравейте!Аз също редовно играя Farm ville.Който иска мойе да ме Add' не Wink
http://www.facebook.com/profile.php?id=1221112936
Ето я и скромната ми ферма[/img]

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 16:06 от sigma1980

# 453
Някой ще ми обясни ли каква е идеята на кутииката с пръстена и защо е толкова безбожно скъпа - 250 FV   #Crazy

# 454
Да, като купиш този пръстен повече няма да ти изсъхва реколтата

# 455
  • Bapнa
Опитах се да взема тигърчето, но май нещо си прецаках фермата.... Направих всичко, както трябва, риплейснах файла и се опитах да  заредя фермата, но така и не зарежда ... спира към края и няма мърдане повече ! Някой друг има ли проблеми ?

# 456
Да, като купиш този пръстен повече няма да ти изсъхва реколтата
Да бе,за 250 кеш ще го купя пък тамън НИКОГА... Нека си съхнат ,колкото искат посевите......... hahaha

# 457
  • Пловдив
Опитах се да взема тигърчето, но май нещо си прецаках фермата.... Направих всичко, както трябва, риплейснах файла и се опитах да  заредя фермата, но така и не зарежда ... спира към края и няма мърдане повече ! Някой друг има ли проблеми ?

Днес като мъчих дървото и на мен така. Реплейснах и с фермата до там и точно зарежда до края почти, но не се отваря.
Като изчистих кеша на броузъра и се отвори веднага. Иначе през цялото време с Интернет експлорер и Хрома се отваря, но с Мозилата не искаше.

# 458
Има ли вече линкове за новите неща за барн-а?
И как беше този бг блог? Simple Smile

# 459
  • Bapнa

Днес като мъчих дървото и на мен така. Реплейснах и с фермата до там и точно зарежда до края почти, но не се отваря.
Като изчистих кеша на броузъра и се отвори веднага. Иначе през цялото време с Интернет експлорер и Хрома се отваря, но с Мозилата не искаше.

да, стана, но за съжаление не ми е отключен тигъра .... уж всичко съм направила както трябва... Да не би като изчиствам кеша, да затривам и този риплейснатия файл ?

# 460
# 461
Има ли вече линкове за новите неща за барн-а?
И как беше този бг блог? Simple Smile

Аз оттук пращам или искам  Peace

Този?

# 462
Да не би като изчиствам кеша, да затривам и този риплейснатия файл ?
da

# 463
  • Bapнa
еми хубаво, но в такъв случай не мога да се оправя , не ми дава да вляза във фермата - опитвам за 5 път .... не знам защо така се получава, къде бъркам ?

# 464
Здравейте. Simple Smile

От време на време чета тук, но чак сега имам възможност да пиша. Разглеждах снимките и бих казала, че има хор с много хубави ферми и с неща, които не съм виждала при моите съседи. Така че ще се радвам, ако тук намеря още съседи. Който иска да ме добави: ЦЪК

Аз те цъкнах Simple Smile

Здравейте!Аз също редовно играя Farm ville.Който иска мойе да ме Add' не Wink
http://www.facebook.com/profile.php?id=1221112936

и теб те аднах

Общи условия

Активация на акаунт