FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Много работа за нищо, ми се струва на мен  Thinking На всеки 3 мистериозни подаръка, 1 дава 1 кеш.

на мен ми се е падал 1 кеш само веднъж от мистериозна кутия  newsm78

# 646
И на мен само веднъж ми се е падал кеш, а съм отворила наистина много мистериозни кутии във 5 ферми... Crazy
Цял ден шантава работа! Не мога нито да отворя яйца - нито кутии. Японския барн беше почти завършен - трябваха ми само 2 дъски и след поредното рефрешване беше под половината?!? Имам затруднения и с приемането на подаръците?!? Ужас е!

# 647
Проучих това с 1фв- свалих програмата, гледах там клипче туй онуй, има си го всичко на програмата както си е в клипчето. Но просто не ми се занимаваше, отнема доста време и фермата излиза out of sync няколко пъти и трябва да се рефрешва.  Rolling Eyes Но ако имате 1-2 свободни дни може да си натрупате кеш. Освен ако вече не са оправили бъга.

# 648
Проучих това с 1фв- свалих програмата, гледах там клипче туй онуй, има си го всичко на програмата както си е в клипчето. Но просто не ми се занимаваше, отнема доста време и фермата излиза out of sync няколко пъти и трябва да се рефрешва.  Rolling Eyes Но ако имате 1-2 свободни дни може да си натрупате кеш. Освен ако вече не са оправили бъга.

Коя версия използва?

# 649
  • Пловдив
Някой знае ли какви подараци ще има в новите кути?

# 650
ох, пак изгубих списъка с това кое насаждение с колко копки прави трите звездички  ooooh! ooooh! ooooh!
да ви се намира подръка? Praynig

# 651
  • София
ох, пак изгубих списъка с това кое насаждение с колко копки прави трите звездички  ooooh! ooooh! ooooh!
да ви се намира подръка? Praynig

http://farmville.telme-bg.com/index1.php?n=2

# 652
Те излезнаха ли новите кутии?

# 653
Кутии няма още, но вижте какво са сложили от zynga в twitter  Shocked

# 654
  • Бургас
Кутии няма още, но вижте какво са сложили от zynga в twitter  Shocked

дано скоро се разширим   Heart Eyes

# 655
Може и още днес да е  Crazy
Според някои фермери, които ползват iPhone, Silver Pony е пуснато за 5000 coins  Shocked

# 656
Някой случайно да разполага с Bell Pappers Bushels, тъй като не откривам такъв в тези на съседите си? Ако да, и му се споделя, моля да ме добави la.luminosa@gmail.com или да даде мейл, за да го направя аз.
Хубав ден!  bouquet

# 657
Някой случайно да разполага с Bell Pappers Bushels, тъй като не откривам такъв в тези на съседите си? Ако да, и му се споделя, моля да ме добави la.luminosa@gmail.com или да даде мейл, за да го направя аз.
Хубав ден!  bouquet

Имам вече бушела, благодарение на Лилянчо bouquet

# 658
Май няма мистери кутии  Thinking

# 659
тук пише как да се сдобием със понито, ама много сложно, хич не ми се занимава колкото и фен да съм на кончетата
даже не знам ще стане ли, ако някой успее и аз ще се мъча
http://gamersunite.coolchaser.com/topics/18547-farmville-get-the … ver-pony-now-here

Общи условия

Активация на акаунт