FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Спокойно, при всички е така

# 166
# 167
  • София
ПС. Който желае може да сподели мнение и в тази тема:

Ползвате ли фейсбук и какво интересно намирате там?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501668.90

Толкова ограничени мнения на едно място не бях чела скоро  ooooh! !
Стигнах до 5-та страница и се отказах да пиша мнението си  Crossing Arms !
И затова се цопнах тук да изпусна парата  Mr. Green!
Трейси, прочетох те там и съм съгласна на 100% с теб - едно от малкото интелигентни мнения там  Peace !

За да не спамя все пак, изказвам и разочарованието си от РД-нещата във Фермата. Не можаха ли да направят и по-сносен подарък от тъпия балон?! Засях от новите торти, за да ги видя все пак какво представляват и ако не ме домързи в близките дни може да поспестя малко кеш за едно езерце.

# 168
И аз очаквах малко повече, ще ги видим какво ще пуснат утре  Whistling

# 169
  • UK
Аз се отказах да пиша по теми за и против Фейсбук. То е едно от онези неща, които феновете си харесват, а нефеновете са обикновено онези, които не са го пробвали, но знаят 100% какво е и са много, много против, в резултат на което феновете излизат много, много зле, че го ползват. Безпредметно е да обясняваме всеки път все същата приказка, колко малоумно и ограничено е да размишляваш така, както и че никой не ти пробива с пирон мозъка всеки път, като влезе във Фейсбук, та да ти е такъв голям проблем. Разбирам да не харесваш нещо и да не го използваш, но какъв е смисъла да обиждаш тези, които го използват и да ги караш да спрат? Остави си да си го ползват. Най смешни са ми онези сигнатури "Аз мразя Фейсбук". Е, и, голяма работа си, като си си го изтипосала в сигнатурата. Смешки.

# 170
Представяте ли си какво си мислят всичките, които са писали в тая тема и не харесват ФБ "Тези пък, по цял ден висят в тоя сайт и тая тъпа, скучна, безмислена, убиваща комуникацията ферма"  Joy

# 171
  • UK
Да си мислят каквото искат, аз да съм отишла да им пиля на главата колко хубаво нещо е това Фейсбук и как трябва веднага да си направят? Не съм. Тогава що се опитват да убедят мен, че трябва да се откажа от него?

# 172
  • София
Разбирам да не харесваш нещо и да не го използваш, но какъв е смисъла да обиждаш тези, които го използват и да ги караш да спрат?

Да си дойдем на думата  Peace ! Е точно това ме отказа да пиша! То с фуния във вакуум да наливаш, пак ще изтече!
Смисъл - НИКАКЪВ!

# 173
Kally May - мерси  Hug

Аз засадих тортите заради табелата, ако нямаше, нямаше и да садя  Naughty

# 174
И аз не садя нищо без табела
А на коя страница обиждат тези които ползват ФБ  Rolling Eyes

# 175
  • София
Марто, ТУК .

Вижте какво пате си осинових току що от стената:

# 176
Ама тортата с табела ли е? Нещо съм изтървала  Confused а колко бройки иска?

а за темата - много от хората си чешат пръстите там, ама .... отделно като не знаят как да си блокират това, което не ги интересува ....

# 177
Да ви се похваля днес спечелих една игра и ми подариха маймунката във фермата  Mr. Green.И другото което ме учуди много, от яйце ми се падна склад , явно са сменили нещата защото отворих вече над 200 яйца откакто пуснаха медала , а това ми се пада за първи път

# 178
  • UK
Аз садя най вече от неща, които са за кратко в играта, не знам защо. Кефят ме. Затова нямам никакви табели. Simple Smile

# 179
  • София
Kally May - мерси  Hug

Аз засадих тортите заради табелата, ако нямаше, нямаше и да садя  Naughty

А за колко часа узряват ? Торта да узрее...  ooooh!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт