FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Хей, фермери. Имам нужда от малко специфична помощ, реших да се обърна към вас, защото си мисля, че няма да имате нищо против да ми помогнете. Сесийно време е, знаете, и на мен за едната лекция ми искат да направя блог, ама да е разработен, с много влизания, постове, коментари и тн. Трябва ми само за да си взема изпита, нямам време да поддържам такова нещо всеки ден... Та си мислех, ако случайно реша да направя нещо като Фармвил блог, дали няма да се навиете да ми помогнете. Може би освен някакво инфо за играта, което ще сложа, нови неща и тн, да пуснем няколко снимки на нашите си ферми, да покоментираме малко снимките и тн... Просто да симулирам някаква дейност, да си взема изпита, и ще съм ви благодарна много.

Аз ще помогна с каквото мога   bouquet

# 361
Aлекcандрa - файла, който трябва да свалиш го свали с Експлорера, не с Мозилата  Peace и при мен така се получаваше като го свалих с Мозилата, направи всичко отначало и като стигнеш до файла за сваляне, копирай линка и го отвори през ИЕ.

vesy1 - старт - документи - tools - folder options - view и където са hidden files and folders чекни на show hidden files, foldders and drives  Peace

Най-лесно ще си намерите пътя до кеша още в началото, като копирате последните цифри и букви, които ни трябват, вижте линка - това е пътя до кеша, който ще видите след като направите горните неща, за да видите скритите папки  Peace

Малката Госпожица Мърморана нямам нищо против да помогна  Wink

# 362
Аз накупих леопарди на всичките ми приятелки от моя комп  Joy

Веднага ти давам каквото искаш за да го направиш и на мен, защото се мъча от 1час и нищо не става Peace

# 363
  • Кърджали
и с ИЕ го свалих, същата работа..Нищо довечера на трезва глава ще опитам пакV
И аз съм с ХП, да неби да има някаква разлика...

# 364
  • Пловдив
Аз съм с ХР и при мен стана. Първите два пъти не успях, но слагах на грешно място файла. Просто трябва да си откриете кеша.
Моят се оказа с доста сложен адрес: C:\Documents and Settings\Kelli_Mutu\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3r9s9mpa.default\Cache

# 365
  • Варна
И при мен стана, даже си купих няколко леопардчета, че животинките са моята слабост. Благодаря много   bouquet

# 366
  • sofia
 koi ima jelanie da mi pomohne i az da si kupq edno tigyrce i dyrwoto. не знам как става . моля ви.

# 367
koi ima jelanie da mi pomohne i az da si kupq edno tigyrce i dyrwoto. не знам как става . моля ви.
за кое дърво става въпрос? тигъра се отвори с много опити но ако се има впредвид дървото в фрее гиф бяла ябълка (нали и там ипона иска)не е отворено, някой да знае за него номера  newsm78

# 368
  • Варна
 Party Party Party

Успяяяяяххх, мерсииии  bouquet  bouquet  bouquet

# 369
  • Варна
за кое дърво става въпрос? тигъра се отвори с много опити но ако се има впредвид дървото в фрее гиф бяла ябълка (нали и там ипона иска)не е отворено, някой да знае за него номера  newsm78

Между другото сутринта знам, че като разглеждах маркета освен тигърчето имаше и едно дърво rainbow apple, за което също искаше iPhone, но сега тигърчето го взех, а това дърво изобщо липсва в маркета ми  Thinking...някой да има идея защо???

П.П. Някой искаше линковете за ботаническата градина, тези дадени по-горе не работят, но тук има едни, които работят:

http://gamersunite.coolchaser.com/topics/4936-farmville-botanica … aterials-you-need

# 370
втората група се нарича Disk cache device и имате син линк List Cache Entries, натискате го и излиза кеша на вашите игри.
натискате горе на мозила редактиране и търсене, долу в полето напишете думата gamesettings и ще намерите така файла gamesettings.xml
честито
[/quote]

Аз нямам файл gamesettings.xml, пробвах да го напиша как ли не, но не се получава. Случайно да имате някакви идеи?

# 371
  • Варна
Дървото го има в маркета на фермата,  за която още не съм "освободила" леопардчето. А в тази, в която си го купих, дървото липсва...

Ако си отворила играта, заредила фермата, и после заредила about:cache не може да нямаш gamesettings  Peace

Аз се чудя дали да се мъча с фермата на мъжо...дали ще заключа моята? Или и в двете ще стане... на един компютър сме..

# 372
  • София
Аз съм с Виста и при мен стана точно по алгаритъма на ЛИЛЯНЧО - БЛАГОДАРЯ!
Само след зачистването се отваря фермата, че голямо търсене беше на тоя файл ...... после е добавено!

# 373
  • sofia
помогнете ми да си взема тигърче. кажете какво е нужно . аз не мога .моля ви.

# 374
  • София
.....

Аз се чудя дали да се мъча с фермата на мъжо...дали ще заключа моята? Или и в двете ще стане... на един компютър сме..
Като го направиш веднъж и после в който и профил да влезеш, все е отключено леопардчето.
Изпробвах!

Общи условия

Активация на акаунт