FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Оф, не стана, не стана и не стана   Tired Tired
Направих всичко този път уж както трябва. Ама леопардчето ми е заключено.
Ако някой иска и може да ми помогне ще бъде ли така добър да ми пише на лични че много го искам пък  Cry

# 376
  • София
Оф, не стана, не стана и не стана   Tired Tired
Направих всичко този път уж както трябва. Ама леопардчето ми е заключено.
Ако някой иска и може да ми помогне ще бъде ли така добър да ми пише на лични че много го искам пък  Cry

другия начин е - казваш си юзера и паролата на доверено лице и то ти го купува - довереното лице трябва да е изпълнило отключването на леопардчето обаче!

# 377
Имам желание да вляза от акаунтите на всички ви и да ви го купя, но днес влизах в 5 или 6 акаунта на съседи, аз съм в друга държава и почти винаги ми прави проверка на сигурността заради ай пи адреса ми. Досега проверката се състоеше в това да въведа рожденната дата на профила, но последния път преди малко ми направи тест със 7 снимки на съседи, ама не профилни снимки! И добре че и момичето беше на линия да и копирам снимките и да ми казва кой е на тях! А преди няколко дни при въведена грешна дата на раждане блокира акаунт, който даде на мен само да отблокирам, а не на реалния притежател... съжалявам, че не мога да помогна на всички вас.

# 378
Благодаря ви милички,имам си леопардчето......   bouquet newsm20

# 379
  • София
А след рестарт на компа остава ли си отключено леопардчето?

# 380

Мисля, че не, защото преди да вляза в последния акаунт се наложи да рестартирам и беше заключено, трябваше пак да повторя стъпките, за да се отключи.

# 381
  • София

Мисля, че не, защото преди да вляза в последния акаунт се наложи да рестартирам и беше заключено, трябваше пак да повторя стъпките, за да се отключи.

Така и подозирах!

# 382

Така и подозирах!

А как така някои съседи имат по няколко леопардчета ?
Лилянчо супер си   bouquet

# 383
И при мен се получи след няколко неуспешни опита. Наистина най лесно си намирате кеша като копирате линка и после го отворите в My computer. Hug

Аз си купих две.

# 384

и аз пробвах рестарт дори имах ъпдеит на 7цата и ми стои отключен но не съм чистил кеша

# 385
Пробвах и пробвах и не става при мен  Weary Cry

# 386
  • Варна
А как така някои съседи имат по няколко леопардчета ?

След като се отключи може да си купиш колкото искаш...5-10..няма ограничение....

# 387
  • Кърджали
Искам да благодаря на Dundy за помощта и. Имам си леопардчета, предоволна съм Simple Smile

# 388
Утре ще се пробвам и аз
И колко време отнема цялата процедура по получаването на това леопардче  Laughing

# 389
•ºtreisyº• ,Огромно благодаря   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт