FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Музеят е страхотен! smile3501 Поздравления! Искам да попитам дали някой знае след като си построиш и разшириш новия склад, колко неща побира. А и бараката колко побира след разширението и червения обор също. Новата сграда за складиране ми се вижда по-малка от червения обор и, ако побира повече се чудя дали да не си построя още една. newsm12

# 466
  • София
.

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:49 от millenna75

# 467
  • UK
Малките бараки събират повече от големия хамбар след пълно разширение за размерите си и са по евтини. Не знам колко събира това новото, но на мен не ми харесва и едва ли ще го строя, нищо че имам изпратени материали.

# 468
  • София

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 18:21 от millenna75

# 469
Има ли вече линкове за новите неща за барн-а?
И как беше този бг блог? Simple Smile

Аз оттук пращам или искам  Peace

Този?

Да, да , мерси  Hug

# 470
То не си ли пишеше в маркета отдолу кое колко побира  Rolling Eyes

# 471
  • София
Пише преди разширението, а след последното разширение колко побира не знам къде да го търся.

# 472
  • Пловдив
еми хубаво, но в такъв случай не мога да се оправя , не ми дава да вляза във фермата - опитвам за 5 път .... не знам защо така се получава, къде бъркам ?

Пробвай като го направиш да рестартираш Мозилата и тогава да видиш дали ти се отваря фермата.

# 473
  • UK
Обаче явно много сериозно се използва тоя Геймърс Юнайт или каквото там казахте, че има бот, който да обира неща от стената. Вече от седмица-две абсолютно нищо не се намира по стената, включително бели яйца и всякакви не особено желани неща.

# 474
  • София
Жбрициела, кутията ти е пълна и не мога да ти изпратя съобщение.

# 475
По-леко с Gamers Unite, защото това за триенето на акаунти може и да се окаже истина

# 476
  • UK
Аз не го използвам, не съм го активирала, игнорирам всякакви опити да ме закарат там, не изпращам подаръци и тн, за ботове изобщо не говорим. Именно заради това почти нищо не мога да хвана от стената, всичко е изчерпано на първата секунда, яйца и тн, всичко се взима за секунда.

# 477
  • София
Открих броя на съхранени предмети след последното разширение! За малката барака - максимума е 14, за червения обор - 18, а за азиатския склад - 30. Това означава, че ще си поспестя място, ако изтрия големите червени складове и си построя няколко от азиатските.

# 478
А един малък розов събира 27. С 4 малки съм, събирам общо 108 неща и ми заемат място колкото един голям червен.

# 479
  • UK
Това ми беше мисълта и за обикновените - четири бараки събират 4х14=56 предмета и струват 56000 - по 1000 коинс на предмет. Един склад, заемащ същото място, събира 18 предмета и струва 40000 - по 2222 коинс за предмет. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт