FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Момичета токущо видях че играъта ми пратила много строителни материали,но неразбрах каква постройка трябва да си купя за да ги използвам CryГлееееееееееееедах в маркета нищо не видях.Моля ви помогнете Praynig
как така играта,трябва да са комшиите...предполагам,че е за склада или за яслата.

# 586
Играта ги пратила нали пише вече отгоре на подаръка кой я праща.Плюс това тези материали ги няма там от където ги изпращаме Rolling Eyes Оффффф някой да ми каже какво става????

# 587
  • UK
Ами кажи какви материали са, де, ние да гадаем ли?

# 588
Барът със столовете се пада от мистериозни кутии.
Сайтът с нереализираните неща е обвързан със Zynga.

Материалите са за склада сигурно.
Ако ги няма в маркета, значи са пратени от линковете.

А я кажете за кодовете на 7-11,
как става врътката да не ме усетят, че съм от България и да ме пуснат в сайта?

# 589
  • Пловдив
Играта ги пратила нали пише вече отгоре на подаръка кой я праща.Плюс това тези материали ги няма там от където ги изпращаме Rolling Eyes Оффффф някой да ми каже какво става????
И аз ги получих преди малко и са за тази къща                http://www.facebook.com/photo.php?pid=30683882&id=1258173012                                                                                                                                                                  

# 590
# 591
# 592
  • София
Дали само на мен не ми се отварят кооперациите или още някой?  newsm12

# 593
Е, просто няма такова нещо,за пореден път се убеждавам,че простотията е по хората,не по животните......или са толкова тъпи,че не четат какво им се пише или четат,но хайде ,ако мине (което няма как да стане.....)   ooooh!

Има нови неща в маркета и затова има забавяне във фермата,както винаги ,когато пускат нещо ново.Но пък някои от нещата си струват..... Peace

# 594
материалите са същите които бяха за оранжерията....и всичките ми пратили....но как да я строя след като вече в маркета няма скеле на оранжерия Rolling Eyes

# 595
  • София
Е, просто няма такова нещо,за пореден път се убеждавам,че простотията е по хората,не по животните......или са толкова тъпи,че не четат какво им се пише или четат,но хайде ,ако мине (което няма как да стане.....)   ooooh!

Има нови неща в маркета и затова има забавяне във фермата,както винаги ,когато пускат нещо ново.Но пък някои от нещата си струват..... Peace
Извинявай, че не разбирам английски!!! Как ли съм оцеляла досега?! Просто да ти дам адреса ми да ме застреляш и отървеш, ако искаш!!!  #Sniper Misc Bomb  bash box Давам и други предложения, ако нямаш разрешително за оръжие! Живея в "Надежда" - виж дали имаш път натам!  bishop

# 596
Дали само на мен не ми се отварят кооперациите или още някой?  newsm12
Не само. И яйца не отваря, а и нещата от кутията не можеш да извадиш  Close

# 597
Е, просто няма такова нещо,за пореден път се убеждавам,че простотията е по хората,не по животните......или са толкова тъпи,че не четат какво им се пише или четат,но хайде ,ако мине (което няма как да стане.....)   ooooh!

Извинявай, че не разбирам английски!!! Как ли съм оцеляла досега?! Просто да ти дам адреса ми да ме застреляш и отървеш, ако искаш!!!  #Sniper Misc Bomb  bash box Давам и други предложения, ако нямаш разрешително за оръжие! Живея в "Надежда" - виж дали имаш път натам!  bishop
Не виждам защо се засягате,при положение ,че не говорех за вас,а за това,че  милион пъти вече се каза,че :

1. Тук не е мястото за линкове.
2.Несъседи не могат да помагат.

Просто ми писна на всяка страница да има по някой,който не чете назад,а хоп влиза и си пуска линка,ей така,ако мине номера.Досадно е!!! Peace

# 598
  • София
При мен и тулбара не работи, при някой друг ?

# 599
Барът със столовете се пада от мистериозни кутии.
Сайтът с нереализираните неща е обвързан със Zynga.

Материалите са за склада сигурно.
Ако ги няма в маркета, значи са пратени от линковете.

А я кажете за кодовете на 7-11,
как става врътката да не ме усетят, че съм от България и да ме пуснат в сайта?

С прокси, ъф корс  hahaha
Да, снимките на нереализираните неща са от сървъра на Farmville, но ми е чудно кой и как ги намира

Общи условия

Активация на акаунт