FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Е, просто няма такова нещо,за пореден път се убеждавам,че простотията е по хората,не по животните......или са толкова тъпи,че не четат какво им се пише или четат,но хайде ,ако мине (което няма как да стане.....)   ooooh!

Има нови неща в маркета и затова има забавяне във фермата,както винаги ,когато пускат нещо ново.Но пък някои от нещата си струват..... Peace
Извинявай, че не разбирам английски!!! Как ли съм оцеляла досега?! Просто да ти дам адреса ми да ме застреляш и отървеш, ако искаш!!!  #Sniper Misc Bomb  bash box Давам и други предложения, ако нямаш разрешително за оръжие! Живея в "Надежда" - виж дали имаш път натам!  bishop
Не виждам защо се засягате,при положение ,че не говорех за вас,а за това,че  милион пъти вече се каза,че :

1. Тук не е мястото за линкове.
2.Несъседи не могат да помагат.

Просто ми писна на всяка страница да има по някой,който не чете назад,а хоп влиза и си пуска линка,ей така,ако мине номера.Досадно е!!! Peace
 Ха-ха-ха! Извинявай, мислех, че ми отговаряш на въпроса защо не мога да отворя кооперациите, малко се разгорещих, съжалявам.   bouquet

# 601
  • UK
Как ги намира, те сами ги пускат, нали трябва да поддържат интереса към себе си. После се правят на сърдити, че пак са изтекли нещата. Ако не искат да изтичат, няма, много ясно. Simple Smile

# 602
  • София
Ей, хора, все съм разглеждала най-уникални неща от т.нар. FarmVille Art ,
но това направо ме свали от стола и няма как да не ви го покажа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes :

# 603
 Ха-ха-ха! Извинявай, мислех, че ми отговаряш на въпроса защо не мога да отворя кооперациите, малко се разгорещих, съжалявам.   bouquet
Няма проблем,то и аз имам малко вина,че не доуточних... Whistling

# 604
БЪГ БЪГ БЪГ!!!  Mr. Green
Купите ли една от новите декорации, в gift box-а имате всички материали за ботаническата градина  Mr. Green
Не вярвам те да ги пускат, защото те се появяват само по фенсайтовете, а и едва ли са тръгнали да ги пращат на определени юзъри  newsm78

# 605
  • София
Дали само на мен не ми се отварят кооперациите или още някой?  newsm12
Не само. И яйца не отваря, а и нещата от кутията не можеш да извадиш  Close
Благодаря за отговора, сега ми е ясно. И нека всички да ме извинят за грубия тон преди малко, блондинка - не съм разбрала нещо естествено... smile3555

# 606
Аз си купих пясъчника и храстчето,но не ми даде материали,явно е избирателно... newsm78

# 607
Марто, искаш да кажеш, че това с триенето на кеша и риплейсването на оня файл НЕ е обвързано с мозила?  newsm78 Щото аз така разбрах  Embarassed

# 608
БЪГ БЪГ БЪГ!!!  Mr. Green
Купите ли една от новите декорации, в gift box-а имате всички материали за ботаническата градина  Mr. Green
Не вярвам те да ги пускат, защото те се появяват само по фенсайтовете, а и едва ли са тръгнали да ги пращат на определени юзъри  newsm78

Точно за тях писах че са ми пратили всичките материали Rolling Eyes......ами как да ги ползвам,като няма скеле за ботаническа градина в маркета

# 609
хора купих си от кутиите по 16 долар4ета от един от фал6ивите профили и си я пратих на моита ферма но неиска да ми я отвори .. няквu идеи за6то е така ???  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 610
Изчакай утре, има някакъв бъг, и аз едни мистериозни яйца не мога да отворя цяла вечер.

# 611
Не мога да си извадя нищо от гифт бокса  Laughing

# 612
ох добре мерси мнннн аз си помислих 4е аз съм прецакала не6тата Grinning мерси за бързия отговор  smile3525

# 613
Не се притеснявай, цял ден фермата нещо се скапва, ето сега пак ме изхвълри, и аз трудно вадя нещата от гифт бокса, не ми приема колекции, живо чудо...

# 614
права си цяло чудо си е... дано го оправят до утре..  newsm17 аиде лека ве4ер от мен фермерки .успе6ен ден утре  smile3525 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт