Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 613
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Разо4арована съм от моя любимец, защото исках да бъде герой, Поздрравления за Толга - докрай джентълмен!

Много добра серия!

# 91
Всъщност аз не разбрах дали Джамил ги видя или се гледаха като котка и мишка само с Тюркан..и дали в 50 епизод няма да го извъртят така,че Тюркян да му отвлече вниманието от стаята и да го изкара навън под предтекст ,че Еда спи -да не я безпокоят  Thinking

Трябва да ги е видял, защото вратата на стаята беше отворена.

# 92
Всъщност аз не разбрах дали Джамил ги видя или се гледаха като котка и мишка само с Тюркан..и дали в 50 епизод няма да го извъртят така,че Тюркян да му отвлече вниманието от стаята и да го изкара навън под предтекст ,че Еда спи -да не я безпокоят  Thinking
ДЖЕМИЛ БЕШЕ В КОРИДОРА ОЩЕ НЕ ГИ Е ВИДЯЛ- НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ТЮРКЯН НЕЩО ДА ГО СМАХНЕ И ДА НЕ ВИДИ НИЩО

# 93
Толга се оказа пич.Мелда е за лудницата.

# 94
Разо4арована съм от моя любимец, защото исках да бъде герой, Поздрравления за Толга - докрай джентълмен!

Много добра серия!
И аз исках Харун да изкрещи пред всички ''Това е моята жена , Ямур е моята дъщеря '' ама не би.

# 95
  • Варна
Тази серия беше от 11 части ,това дали няма да означава ,че не остава много до финал!!!
Моята версия от вчера /която обаче беше на шега/ се оказа ,че се сбъдна!

Доктора дали каза какво и е на Еда!!
Получила усложнения от силен стрес- треска, висока температура и припадък- ще й правят изследвания- чакат я да се събуди първо!

# 96
Все пак не разбрахме основанията на Толга да се откаже. Нали сам поведе Еда към церемонията???

# 97
Мацки и преди ви казах ,че Толга ще го спасят, а аблата в калта до шия,Хару много ме ядоса тази серия обаче това са сценаристите какво да се прави. Вразговора с аблата Тюркян и каза че никога няма да изостави Еда и остава с нея newsm10 newsm10 newsm10

# 98
ДЖЕМИЛ БЕШЕ В КОРИДОРА ОЩЕ НЕ ГИ Е ВИДЯЛ- НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ТЮРКЯН НЕЩО ДА ГО СМАХНЕ И ДА НЕ ВИДИ НИЩО
не мисля,че ще може да крие повече.горкият Джамил всеки го баламосва

# 99
Това с диагнозата за Еда от лекаря много не ми хареса, сега да не се окаже тежко болна..и да завъртят и 3-я сезон на филма.

# 100
Все пак не разбрахме основанията на Толга да се откаже. Нали сам поведе Еда към церемонията???
Явно разумът му е надделял в последния момент . Макар ,че той се отказа още като видя Еда да търчи след колата на Харун,поне според мен.

# 101
  • Варна

Много добра серия!
И аз исках Харун да изкрещи пред всички ''Това е моята жена , Ямур е моята дъщеря '' ама не би.
Бе, аз не случайно днес фучах в цели 13 строфи подир малодушието и страхливостта на Харун- то бива липса на характер и смелост, ама това неговото- думи нямам! smile3516
А че Толга щеше да се откаже го разбрах още в част 1, когато пусна разговора с Еда по телефона на високоговорителя и като приключи и Харун тръгна с колата- той си каза- Какво направих?!

# 102

Реши го на гроба на майка си, сигурно заради Ямур, той най-добре знае как расте дете без баща.

# 103
ЗараДИ ЯМУР ДА НЕ РАСТЕ ДАЛЕЧ ОТ БАЩА СИ КАТО НЕГО А И ВИДЯ, ЧЕ ЕДА ТИЧА СЛЕД ХАРУН И Е НЕЩАСТНА-МНОГО БЛАГОРОДНО ПОСТЪПКА НА МЪЖ КОЙТО НАИСТИНА ОБИЧА  newsm10 КОЛКОТО И ДА НЕ НИ СЕ ИСКА ДА ГО ПРИЕМЕМ ТОЛГА Е ПИЧ smile3521

# 104
  • Варна
Обича я прекалено много и не може да я кара да страда- отказва се от любовта си!

Общи условия

Активация на акаунт