Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 315

по едно диетично сокче за вас!  и нещо за душата!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 17:52 от elma

# 316
  • Варна
Здравейте, хора! Hug Hug Hug
Цял ден ви чета- много ви се радвам като гледам как хубаво си хортувате тука - коментари, стихчета, клипчета... newsm10 newsm47
Тарабас- страхотни стихчета- поздравления за таланта- newsm10 smile3501 smile3525
Гуффи- чудесно оформление- благодаря сърдечно за оказаното внимание- newsm51 newsm51 newsm51
Вчерашната серия много ме впечатли- хареса ми, на моменти ме развълнува и разплака, доста фучах и се ядосвах и съвсем естествено имам какво да споделя с вас:

Харун- красавецът мой,
моят супергерой-
щеше снощи той
да даде без бой
жената,за която уж на всичко е готов-
дигна чукалата
и излезе от играта.

Толга- дето уж беше мижитурка
и на Арсланлъ притурка
се показа по-мъж от героя-
излезе пред строя
и доказа,че за Еда на всичко е готов-
от брака се отказа,
че е супемъж показа.

# 317
http://www.youtube.com/watch?v=0HZjEtkf8oA&feature=related- ДАНО ГЛЕДАМЕ ТРЕТИ СЕЗОН САМО С ХУБАВИ МОМЕНТИ И СЪЛЗИ ОТ РАДОСТ!/ АКО ИМА ТАКЪВ РАЗБИРА СЕ/
И музика,и клипа  newsm10 newsm10 newsm10
С ФИЛМА И АРТИСТИТЕ МИНАХМЕ ПРЕЗ АДА И РАЯ!!! newsm10 newsm51 smile3521 newsm45
ДАНО ИМА ХУБАВ КРАЙ!! newsm44

# 318
  • Русе
Дани, ама недей така,бе?! Най-после някой да им помогне на тия двамата наши симпатяги! Че то аман от спънки, интриги и произшествия! newsm17 Що е помощ- добре дошло! Па ако ще и от Толгето?! newsm53

# 319
Някой ще може ли да качи епизодите с превод(събс) в youtube,защото аз нищо не мога да сваля и гледам от vbox-aза мой  ужас  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511PLEASE
Тук ги има всичките.
http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/
Благодаря BGhelp,но вече опитвах поне 100тина пъти,откакто направи страницата,но уви,нищо не става.Иначе поне мога да гледам музиката,която си качила от youtube,но линка е СТРАХОТЕН newsm74 newsm74

# 320
  • Варна
    За любовта

Еда за пореден път се закучи
с Харун да се разделя,
но урок добър получи-
щом реши живота си с Толга да поделя.

Видя тя двата вида любов...
и двама мъже-всеки на всичко готов!

Един дето само приказва;
че много я обича казва,
но когато трябва да доказва-
не смее да се показва.

Зад предразсъдъци се крие-
дори раздялата прие,
в бара се запи и чуди-
за малко всичко да загуби!

Другият пък решителен за нея-
създаде цяла епопея
от чувства и емоции;
бесът му беше на порции;
в крайности се люшка и чуди,
воден от благородни подбуди!

Накрая се отказа-
мъж,че е на място показа:
съвестта му заговори-
на любовта пътя отвори!

# 321
Някой ще може ли да качи епизодите с превод(събс) в youtube,защото аз нищо не мога да сваля и гледам от vbox-aза мой  ужас  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511PLEASE
Тук ги има всичките.
Благодаря BGhelp,но вече опитвах поне 100тина пъти,откакто направи страницата,но уви,нищо не става.Иначе поне мога да гледам музиката,която си качила от youtube,но линка е СТРАХОТЕН newsm74 newsm74

Много ми е интересно защо. Имаш ли регистрация във вбокса? Радвам се,че ти харесва блога.Благодаря ти. Ще качвам клипове за филма с музика, която на мен ми харесва. Дано и на вас да ви харесва. Искам да кача и Незабравима в рима, трите томчета, които са готови.

# 322
Слава богу, че ви има момичета и момче. Не коментирам колко често се смея сама на глас на оригиналните ви коментари, нито творчеството ви, което искрено ме радва. Вашия оптимизъм за развоя на филма ме зарежда най-много... Това се оказа, че е слабото ми място! Понеже съм романтична душа, все се страхувам сценаристите да не извъртят лош номер на нашите сладури. Но вие ми повдигате духа! Дано сте все така позитивни, наистина палитрата от хора тук е толкова пъстра, но всички в малка или голяма степен сме привлечени от силата на ЛЮБОВТА
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 323
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=HsQM7SXgP4A&NR=1 поздрав за ВАС НЕЗАБРАВИМИ
ДАНО ДА ДОЙДЕ МУЗАТА НА ВСИЧКИ
Божеее, разкошно клипче! newsm10 Не знам за вас, но на мен с всеки изминал ден Серхан ми се вижда все по- хубав и по- хубав smile3503 newsm53 smile3521- явно си губя ума...  newsm57

# 324
  • Варна
Няма какво толкова да го мислим Джамил - видял, невидял, утре ще излезе новият заплетен фрагмент и всичко "ще се изясни " hahaha #Crazy newsm78 hahaha #Crazy newsm78 hahaha #Crazy newsm78
Малеее, направо не ми се мисли как ще реагира Джемил, като разбере за любовта между любимата му дъщеря и зет му- #Shocked #Shocked #Shocked smile3555 smile3555 smile3555 smile3514 smile3514 smile3514

# 325
Някой ще може ли да качи епизодите с превод(събс) в youtube,защото аз нищо не мога да сваля и гледам от vbox-aза мой  ужас  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511PLEASE
Тук ги има всичките.

Много ми е интересно защо. Имаш ли регистрация във вбокса? Радвам се,че ти харесва блога.Благодаря ти. Ще качвам клипове за филма с музика, която на мен ми харесва. Дано и на вас да ви харесва. Искам да кача и Незабравима в рима, трите томчета, които са готови.
да,имам излизам на страницата,но свалянето не се получава.последният път го оставих повече от 24 часа и ми свали" цели " 30 секунди да гледам без прекъцване #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 326
http://www.youtube.com/watch?v=HsQM7SXgP4A&NR=1 поздрав за ВАС НЕЗАБРАВИМИ
ДАНО ДА ДОЙДЕ МУЗАТА НА ВСИЧКИ
Божеее, разкошно клипче! newsm10 Не знам за вас, но на мен с всеки изминал ден Серхан ми се вижда все по- хубав и по- хубав smile3503 newsm53 smile3521- явно си губя ума...  newsm57
АКО ТРЯБВА ДА БЪДА ЧЕСНА В НАЧАЛОТ НЕ МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!
НО  СЕГА СТРАШНО МНОГО!! newsm17 newsm10

# 327
  • Варна
Току- що гледах пак части 10 и 11 и ми хрумнаха следните стихчета:

В болницата пак
любовта на Харун разцъфтя;
край леглото на Еда
обещава път,осеян с цветя...
Да видим само как
с баща й ще се оправя!

А сега госпожицата ни прекрасна
( със съдба неясна)-
как занапред ще постъпи,
кои клетви пак ще пристъпи!

Ще й дойде ли умът в главата
или пак ще мисли за Аблата?
Дръж се за Харун и не го давай-
от щастието си не се отказвай!

# 328
  • Русе
Току- що гледах пак части 10 и 11 и ми хрумнаха следните стихчета:

В болницата пак
любовта на Харун разцъфтя;
край леглото на Еда
обещава път,осеян с цветя...
Да видим само как
с баща й ще се оправя!

А сега госпожицата ни прекрасна
( със съдба неясна)-
как занапред ще постъпи,
кои клетви пак ще пристъпи!

Ще й дойде ли умът в главата
или пак ще мисли за Аблата?
Дръж се за Харун и не го давай-
от щастието си не се отказвай!
От твоите уста
в ушите на Еда! smile3532

# 329
Сега и Харун ще е по решителен след постъпката на Толга, тя беше като каталазатор за него! Ще видите на какво е способен оттук насетне!

няма да има вече,  newsm61 smile3515 smile3511 smile3514,

а married argue   ruporuu Heart Eyes fight

Общи условия

Активация на акаунт