Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 584
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • срещу двата комина :)))
 Hug

# 346
# 347
http://vbox7.com/play:f00514da
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 19:32 от didi 69

# 348
  • Варна
Момичета искам да споделя днес бях на погребение на моя колежка която внезапно почина .В такъв момент те обземат всякакви мисли за живота който живееш.Започваш да си задаваш много въпроси търсиш отговорите им и в един момент осъзнаваш ,че живота ти минава като един миг. Лично за себе си искам да кажа в последните месеци бях в голяма депресия на лекарства до момента в който ви открих. Смея да твърдя ,че този момент бе дар от бога.С вас и сред вас  мили момичета се чувствам като на седмото небе.Има много моменти в който като ви четя се смея сама на глас  и го правя от сърце защото вие сте моя лек за душата .Благодарна съм ,че този филм така ме плени и благодарение на него аз ви открих.
Мили момичета и момчета животът е много кратък затова човек трябва да го живее пълноценно.Затова ви пожелавам много ,много здраве ,много много любов и щастие ,много много усмивки на лицата ви и нека няма злоба в душите ни така ще се чувстваме много окрилени и удовлетворени от пътя по който всеки от нас е поел. Hug  
И за мен е така- чувствам се някак щастлива и удовлетворена откакто контактувам с всички вас- тук във форума- Hug Hug Hug За мое нещастие- работя сама и живея сама- няма с кого една дума да си кажа, а вие знаете колко съм приказлива. Е, верно- цял ден работя с граждани, говорим си разни неща и извън служебните ни отношения, но е различно. В къщи- само котката ми; е, и децата ми идват да ме виждат и по телефона си говорим всеки ден- но е различно. С вас, тук се чувствам личност- дори открих и умението си да изразявам мислите и чувствата си в стихове- никога до сега не съм го правила. За мен контакта с всички вас стана направо необходимост- цял ден чакам да се прибера и да пиша на всеки, който е изказал мнение през деня. Благодаря на всички, че станахте мои приятели и прогонихте самотата ми! newsm51 newsm51 newsm51 Вие ме карате да се усмихвам, а това е безценно! Hug Hug Hug

# 349
  • Варна
Хайде, сега?! #Crazy Такова сравнение е просто невъзможно, дори абсурдно- 10 на 0 за Серхан! newsm10

# 350
# 351
Дани, ако не те затруднявам, би ли превела какво каза Еда когато Харун излизаше с кола от гаража на мавзолея, освен това че иска да отвори вратата на колата.

# 352
Моля някой да преведе ..
 Dizinin; başrol oyuncularından Buğra Gülsoy ve Özlem Yılmaz ilerleyen günlerde yayınlanacak olan Kenan Işık'ın yarışma programı Kelimenin Gücü'ne konuk oldular...Tarih kesinleştiğinde bildirilecektir...

Това беше качено от Anıl Uyar .. това мисля че е човек от персонажа .. даже той качва снимките и фрагментите ..  Simple Smile

# 353
Поздрав с песен за Незабравка -

http://www.youtube.com/watch?v=UjKCGS6sQto

НезабудкаТекст (слова) песни (распечатать)
Мы с тобою встретились посредине лета,
Были голубыми небо и цветы.
Я скажу спасибо случаю за это,
Что передо мною появилась ты.

Я свое смущенье приукрасил шуткой,
И еще подумал про себя тайком,
Что тебя назвал бы только незабудкой,
Голубым и нежным солнечным цветком.

Незабудка, незабудка, иногда одна минутка,
Иногда одна минутка значит больше чем года.
Незабудка, незабудка, в сказке я живу как будто,
И тебя я, незабудка, не забуду никогда.

Так судьбa нам выпалa, что пришлось расстаться,
Даже твое имя неизвестно мне.
Только остается мне с тобой встречаться
Звездными ночами, да и то во сне.

Я стою, волнуясь, в телефонной будке,
Телефон твой где-то мне нашли друзья.
Набираю номер, здравствуй, незабудка,
Так всю жизнь хотел бы звать тебя лишь я.

И тебя я, незабудка, не забуду никогда.

И тебя я, незабудка, не заб

# 354
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=VZzsZw0UZCE

Ето новата ни песен! А къде е нашето клипче,че го забравихме? newsm78 newsm78 newsm78

# 355
  • Варна
Дани, ако не те затруднявам, би ли превела какво каза Еда когато Харун излизаше с кола от гаража на мавзолея, освен това че иска да отвори вратата на колата.
Харун, говори с мен, моля те! Хайде отвори вратата! Недей така- кажи ми нещо! Говори с мен!- така го разбрах аз. Peace

# 356
Благодаря!

# 357
Отдавна не съм се включвала в дебатите,но снощната серия ме провокира.Най-после видяхме една стойностна,изпълнена с много чувства и действие серия.Изгледах я 2 пъти на един дъх.Такова развитие на нещата не успяхме да предвидим.Евала на сценаристите,успяха да ни изненадат и да ни приковат към мониторите.

О, мила! Имаше няколко такива серии!
Трябва да отдадем дължимото и на режисьора на филма! Гледам го - 35-40 години. Има ли, няма ли филми зад гърба си, не се знае,но как успя да извле4е максимума от потенциала на актьорите. Това е денонощна работа с тях!

# 358
Браво на Толга!Възхутена съм. Нека да има почвече Толгенца и между нас. Не го е страх човека от Феяз и събралите се. Защо не можах да видя Ашъл и детето й?  

# 359
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=VZzsZw0UZCE

Ето новата ни песен! А къде е нашето клипче,че го забравихме? newsm78 newsm78 newsm78
Ама и тия хора каква музика имат само #Crazy- направо не е за вярване колко е добро парчето! thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт