Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Тарабас ,Дани както винаги сте невероятни момичета. Нека тази ваша муза никога нестихва .Браво!!!!  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 331
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=0HZjEtkf8oA&feature=related- ДАНО ГЛЕДАМЕ ТРЕТИ СЕЗОН САМО С ХУБАВИ МОМЕНТИ И СЪЛЗИ ОТ РАДОСТ!/ АКО ИМА ТАКЪВ РАЗБИРА СЕ/
Ей, ама много красиви моменти имаше в тоя сериал- гледала съм ги като омаяна десетки пъти и не ми омръзва... newsm10 newsm03 smile3521

# 332
bghelp и на теб огромни благодарности за клипчетата с който ни връщаш в добро настроение.  bouquet

# 333
 За Мелда остава  Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob Sob  

и накрая   sport027 help sport027 help

/ макар че си е чисто човешко да плачеш , а Мелда не е човек Animal Cow /

# 334
  • plovdiv
Отдавна не съм се включвала в дебатите,но снощната серия ме провокира.Най-после видяхме една стойностна,изпълнена с много чувства и действие серия.Изгледах я 2 пъти на един дъх.Такова развитие на нещата не успяхме да предвидим.Евала на сценаристите,успяха да ни изненадат и да ни приковат към мониторите.

# 335
На всички стихоплетковци  smile3501 smile3501 smile3501,поддържайте огъня в същият дух!!!
На всички "незабравими" благодаря,че Ви има
А сега за мен е време да тръгвам за работа за мое най-голямо съжаление newsm45 newsm45 newsm45
Лека вечер !!!

# 336
Цитат
Лека вечер !!!

Спорна работа!

# 337
  • Варна
Сега и Харун ще е по решителен след постъпката на Толга, тя беше като каталазатор за него! Ще видите на какво е способен оттук насетне!

няма да има вече,  newsm61 smile3515 smile3511 smile3514,

а married argue   ruporuu Heart Eyes fight
Чудесно попадение-  thumbsup smile3532 smile3532 smile3532

# 338
  • plovdiv

Това е за всички стихоплетци.Страхотни сте момичета!!!

# 339
  • Варна

А сега за мен е време да тръгвам за работа за мое най-голямо съжаление newsm45 newsm45 newsm45
Лека вечер !!!
Приятна работа и благодаря за питието! smile3525

# 340
ТАЗИ СЕРИЯ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПРЕВДЕНА!! smile3501 newsm17
ХУБАВА ВЕЧЕР! Hug

# 341
Момичета искам да споделя днес бях на погребение на моя колежка която внезапно почина .В такъв момент те обземат всякакви мисли за живота който живееш.Започваш да си задаваш много въпроси търсиш отговорите им и в един момент осъзнаваш ,че живота ти минава като един миг. Лично за себе си искам да кажа в последните месеци бях в голяма депресия на лекарства до момента в който ви открих. Смея да твърдя ,че този момент бе дар от бога.С вас и сред вас  мили момичета се чувствам като на седмото небе.Има много моменти в който като ви четя се смея сама на глас  и го правя от сърце защото вие сте моя лек за душата .Благодарна съм ,че този филм така ме плени и благодарение на него аз ви открих.
Мили момичета и момчета животът е много кратък затова човек трябва да го живее пълноценно.Затова ви пожелавам много ,много здраве ,много много любов и щастие ,много много усмивки на лицата ви и нека няма злоба в душите ни така ще се чувстваме много окрилени и удовлетворени от пътя по който всеки от нас е поел. Hug  

# 342
Момичета искам да споделя днес бях на погребение на моя колежка която внезапно почина .В такъв момент те обземат всякакви мисли за живота който живееш.Започваш да си задаваш много въпроси търсиш отговорите им и в един момент осъзнаваш ,че живота ти минава като един миг. Лично за себе си искам да кажа в последните месеци бях в голяма депресия на лекарства до момента в който ви открих. Смея да твърдя ,че този момент бе дар от бога.С вас и сред вас  мили момичета се чувствам като на седмото небе.Има много моменти в който като ви четя се смея сама на глас  и го правя от сърце защото вие сте моя лек за душата .Благодарна съм ,че този филм така ме плени и благодарение на него аз ви открих.
Мили момичета и момчета животът е много кратък затова човек трябва да го живее пълноценно.Затова ви пожелавам много ,много здраве ,много много любов и щастие ,много много усмивки на лицата ви и нека няма злоба в душите ни така ще се чувстваме много окрилени и удовлетворени от пътя по който всеки от нас е поел. Hug  
newsm10 newsm51 newsm10 newsm51 newsm10 newsm51

# 343

Благодаря ти Мария за пожеланията. Но мога да ти кажа, че не зависи от нас самите. Или сме родени с заложено в нас умение да грабим с шепи радостите от живота или не ни е дадена тази способност. Осъзнавайки истините, за които говориш по горе, можем само малко да променим нещата, но за съжаление само малко.

# 344
  • Русе
Мария,скъпа! Съвсем не си единствена в подобно състояние,с подобни чувства. Аз съм от ОНКО-контингента, но това не ми пречи да се забавлявам. Да се радвам на интелигентни дебати, разбори и мнения. Удоволствието е общо- интересът към Незабравима и неговите герои.  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт