Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 535
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Кометке, welcome! Къде се губиш? newsm78
Вече съм на линия, луднах от работа, но вече всички ученици са оформени, приготвихме се за екскурзия и другата седмица сме на посещение при Ади, в нейния град и близкия планински курорт.
Леле представям си как ще изглежда форума
Девте с ади до среднощ и след 12 тук двете на един комп един пост от две дами много ще е яко

# 481

Ей това е най-чаровният мъж, който съм виждала! Действа ми омекващо на коленете и настръхващо на ... #Crazy #Crazy #Crazy

# 482
  • plovdiv
Момичета,нищо не чух от вас за булчинския стайлинг на Еда?! Аз бях шокирана,модистка такава безвкусна рокля да облече...?!
Роклята беше отврат широка и от всякъде като че ли беше взимана за Мелда а не за Еда hahaha
Имах чувството, че тази рокля беше ушита от Мелда, с много омраза и ненавист, специално за Еда, пълен кич...
На Еда и беше все едно с какво е облечена.Дори с чувал да се беше навлякла едва ли щеше да и пука.

# 483
Вече съм на линия, луднах от работа, но вече всички ученици са оформени, приготвихме се за екскурзия и другата седмица сме на посещение при Ади, в нейния град и близкия планински курорт.
Девте с ади до среднощ и след 12 тук двете на един комп един пост от две дами много ще е яко
Охооо, ние сме го замислили купона, приготвили сме питиетата, ще си взема компютъра в хотела и като приспя учениците сядаме с Ади и ха, наздраве! Защо не дойдете и вие? Ще бъде уникално!

# 484
Ади, Кометке липсвахте ни  smile3521 smile3521 smile3521
Радваме се че сте на линия smile3525 smile3525 smile3525

# 485
  • Варна
 newsm78 Абе, тия в Турция май нямат КАТ- гледам Харун в колко серии вече, кърка яко и после- зад волана! Тоя алкохол явно не му пречи да шофира добре, както не му пречи и деца да прави! hahaha hahaha hahaha

# 486
И АЗ СЪМ В ГРУПАТА НА ............. #Shocked #Shocked #Shocked newsm57 newsm57 newsm57

исках да ви кача още но прикачи нещо от вчера ми го няма, пък и да не говоря за интернета от снощи нищо не ми    Internet Explorer не може да покаже уеб страницата "" - ужас щях да откача до преди изгледах серията и ви изчетох, макар да не ми се отварят тук там снимки и клипчетата но вече се успокоих - болна от болеста на 21 век - пристрастеност към компа и ако нямаш интернет-откачаш иии..... благодаря ви че ви има поздравления за преводите, поздравите, стихоплетците - на всички браво-бог май често ви целува, и на всички осмелили се да пишат и изкажат мнение и чевства  или седящи на балкона - обичам ви бъдете здрави
за филма- нямам думи #Crazy #Crazy #Crazy

Ади, всичко ни е готово! В понеделник сме при вас! Ще ни покажеш ли града ти? Ще взема и нещо за почерпка! smile3503
Инсталирай си гугъл хром, много е хубав този браузер.

# 487
Ади, Кометке липсвахте ни  smile3521 smile3521 smile3521
И вие много ми липсвахте! newsm51  love001 Но вече ще съм по-редовна, няма вече много работа!

# 488
Охооо, ние сме го замислили купона, приготвили сме питиетата, ще си взема компютъра в хотела и като приспя учениците сядаме с Ади и ха, наздраве! Защо не дойдете и вие? Ще бъде уникално!
Ади, Кометке липсвахте ни  smile3521 smile3521 smile3521

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves txtloves
споко в моя си офис имам два компютъра и няма проблем- моя да успива децата- пък ние - ще се лекуваме или по-точно ще боледуваме от незабравима hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 489
  • Варна
Гледам вече за кой ли път еп.49 и се мъча да разбирам още неща от диалозите между героите и сега се почудих- от къде на къде Бурак ще е свидетел на сватбата?! Айде, за леля Живка- разбирам- близка е с Еда- почти втора майка, ама Бурак- като какъв и на кого?! newsm78

# 490
newsm78 Абе, тия в Турция май нямат КАТ- гледам Харун в колко серии вече, кърка яко и после- зад волана! Тоя алкохол явно не му пречи да шофира добре, както не му пречи и деца да прави! hahaha hahaha hahaha
Дани, на мен ми направи впечатление, че във вътрешноградски улици кара с бясна скорост, как така никой полицай не го е спипал не знам? newsm78  А е сменил и колата, тази не ми харесва, хич не му отива!

# 491
  • Варна
споко в моя си офис имам два компютъра и няма проблем- моя да успива децата- пък ние - ще се лекуваме или по-точно ще боледуваме от незабравима hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тогава ще си лафим яко, нали?! Hug Hug Hug

# 492
Гледам вече за кой ли път еп.49 и се мъча да разбирам още неща от диалозите между героите и сега се почудих- от къде на къде Бурак ще е свидетел на сватбата?! Айде, за леля Живка- разбирам- близка е с Еда- почти втора майка, ама Бурак- като какъв и на кого?! newsm78
Ами като помисля, май няма кой знае какъв избор, нали трябва единият свидетел да е мъж, а там освен Толга, Феяз и Бурак, друг мъж нямаше! Феяз е щастливият баща, Толга е "щастливия" младоженец и остава Бурак нещастника! Misc Ghost

# 493
момичета - обичам ви - не ви изреждам имената за да не пропусна някоя сладка мама или мила дама  love001  love001  love001  love001  love001 - тук сте всички

така в офиса нали е до общината няма проблем нито с тока нито с интернета - само в къщи имам такъв проблем - дано да е по-рядко - даже днес ходих до офиса на интернета и #2gunfire #2gunfire #2gunfire но ме успокоиха....
Кометке с най-голямо удоволствие ще ви обърна нужното внимание- на ваше разположение съм - това да си си сам шеф, чакам с нетърпение

# 494
Момичета,нищо не чух от вас за булчинския стайлинг на Еда?! Аз бях шокирана,модистка такава безвкусна рокля да облече...?!
Роклята беше отврат широка и от всякъде като че ли беше взимана за Мелда а не за Еда hahaha
Тоалетите и на двамата бяха подготвени от Мелда.Поне на мен така ми се стори!

Общи условия

Активация на акаунт