Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Добро утро,Незабравимковци!  love001  love001  love001
Тази сутрин се диша по-лесно!
Желая ви приятен,
                        спорен и
                                 прекрасен ден! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 571
Добро утро и от мен ! Много красив и изпълнен с радостни емоции ден ви желая. Two Hearts

Снощи изгледах първите четири части, които бях пропуснала, после откарах докрая на филма пак, и отново изтръпнах като гледах сцената на подписването, страхотно направена, а и с това прекъсване и продължение като разказ на Ниса, нямам думи просто за професионализма на хората, правещи филма.

# 572
  • Русе
А на мен тази ретроспекция ми беше неочаквана и странна.
 Thinking

# 573
ДОБРО УТРО СЛЪНЦА МОИ !  Rolling Eyes
ЖЕЛАЯ ВИ ЕДИН УСМИХНАТ И ИЗПЪЛНЕН С ЕМОЦИЙ ДЕН!   bouquet
ГЛЕДАМ СНОЩИ КУПОНА ПАК Е БИЛ ВЪВ ВИХЪРА СИ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ ЗА СНИМКИТЕ, КЛИПЧЕТАТА ,СТИХЧЕТАТА И ВСИЧКО ,КОЕТО ПРАВИТЕ, ЗА ДА БЪДЕ ПРИСЪСТВИЕТО НИ ТУК ПРИЯТНО !  bowuu
КОМЕТКЕ, РАДВАМ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ СИ ТУК! НО НЕ САМО БОБОЯНА, А И ЛИЧНАТА НИ ДОКТОРКА Я НЯМА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ  newsm78 ДАНО СА ДОБРЕ И СА ЩАСТЛИВИ! newsm78  Hug

Искам специално да се обърна към Лидия 77, защото нейната изповед ме трогна и да и кажа , че най-важното е в текста на песента "Разделени", която тя е написала . Текста е силно въздействащ, но в 3 куплет се казва "Но по-добре да я загубиш, отколкото никого да не си я срещал." Е, от това по-вярно няма. Важното е , че си я срещнала и че имаш това прекрасно и нежно същество до теб. Повярвай ми то ще ти помогне да се отърсиш , а може и един ден да се чудиш струвало ли си е толкова да страдаш? Времето наистина лекува. Ще си позволя да споделя това, макар и не свързано с такава любов, но чувството на загуба в първият момент е убийствено. Когато преди 19 год. загубих за три дни майка си мислех, че няма да доживея до сутринта. Бях на 28 год. и понеже връзката ни беше изключително силна, за мен свърши света. Всичко все едно го погребаха с нея. Е, както виждате още съм жива, че и стихове пиша за вас. След всеки изминал ден и пожелавам "Лека нощ" , защото знам , че ме гледа от някъде и си казвам "Благодаря ти Боже, че имах такава майка !". Мисля , че това важи и за любовта. Дано не ви отегчих и дано можах да кажа, това което чувствам правилно, за да ме разберете.
Отивам на работа . Хубав ден

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 10:02 от Тарабас

# 574
  • plovdiv
Добро утро мили Незабравими!Желая ви успешен и спорен ден(макар времето де е намусено).Довечера ще нищим фрагман(дано има),така,че събирайте сили.

# 575
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ! Изчетох коментарите ви, гледах последните части на филма и ми се струва, че сега Толга и Харун действително ще се сближат и Толга ще се изправи пред Фейяз и ще каже това, което отдавна трябваше да бъде казано-истината за детето и за отношенията между Еда и Харун. Струва ми се, че двамата братя заедно ще разнищят и проблема във фирмата и ролята на Мелда. Дали Мелда ще влезе в затвора или не не е толкова интересно, но нейните действия ще са това, което ще я изстреля вън от живота на семейсвото на Харун и тя ще загуби подкрепата на родата. Развода се урежда много бързо и няма трети сезон-това е моето мнение.

# 576
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ! Изчетох коментарите ви, гледах последните части на филма и ми се струва, че сега Толга и Харун действително ще се сближат и Толга ще се изправи пред Фейяз и ще каже това, което отдавна трябваше да бъде казано-истината за детето и за отношенията между Еда и Харун. Струва ми се, че двамата братя заедно ще разнищят и проблема във фирмата и ролята на Мелда. Дали Мелда ще влезе в затвора или не не е толкова интересно, но нейните действия ще са това, което ще я изстреля вън от живота на семейсвото на Харун и тя ще загуби подкрепата на родата. Развода се урежда много бързо и няма трети сезон-това е моето мнение.

Добро утро!
Има си хас Толга да свърши и тази работа на Харун! Още не мога да преживея разо4арованието си, когато 4ак след запоя доби смелост да разваля сватбата!Ама след дъжд ка4улка!

# 577
  • Русе
Ако сериалът свърши на 7 юли,няма да съм доволна! Не само затова,че няма да виждам любимците си на монитора. smile3518 Ще бъде едно велико препускане,за да приключат с тайните, с интригите и филмът ще опростее.Досега сценаристите показват майсторлък,да видим какво ще измъдрят. Впрочем, ще се разбере / според мен/ още от днешния фрагман. Чакам го с нетърпение,както и всички вие! newsm12 #Shocked

# 578
Аз зная. Преди 4 години се влюбих в един мъж и в отговор той се отдръпна от мен и бягаше. Дълбоко в себе си усещах, че не съм му безразлична, но той не пожела да чуе сърцето си и след време го видях с друга жена. Имат детенце /да им е живо и здраво и да ги радва/, но не изглеждат да са особено щастливи /живеем с тях в едно населено място и затова имам поглед от страни/. Винаги когато ни се срещнат погледите, виждам в очите му тъга.  Cry Какво се случи с мен? Аз се опитах да живея с друг мъж, но не се получи. В резултат съм самотна майка с прекрасно детенце на 1 годинка. Простете за дългата изповед, но почувствах че сега и тук е мястото да бъда откровена, защото аз все още го обичам.... Времето не изтри спомена за този мъж /хубавите мигове с него/, което потвърждава че любовта е най-силното чувство, неповторима емоция за цял живот и аз от сърце ви пожелавам да я изживеете ........

Разделени
1. Ти бе религия за мене,
буря, вяра и живот.
Ти беше моята молитва,
на теб обрекох се до гроб.
Ослепях от думи зли, от чуждите лъжи,
полудях от ревността. Изгубих любовта.
Припев:
Как да останем с теб приятели,
щом тлеят въглени в телата ни?
В очите мълнии преплетени
искри запалват под ръцете ни.

Мила Лидия, развълнуваме твоята история. Мога да ти кажа, че понякога под въздействие на болката и обидата се заблуждаваме. Не се затваряй в себе си. Може това да не е била голямата ти любов, може да ти предстои да я срещнеш и тогава ще се ядосваш, че си загубила много време. Времето ще е твоето лекарство, ако го използваш добре ще ти помогне по бързо,ако го пропиляваш лечението ще продължи дълго. Да ти е живо и здраво детенцето.

Забравих да ви кажа добро утро. Желая ви приятен ден.

# 579
# 580
Стих реших и взех ти подарих -
любовни думи, галещи слова,
безбрежни думи, галещи сърцето
и страсти огнени, усетени в нощта.

Да те обичам, малко ми се струва,
сърцето мое всичко туй да побере,
което аз към тебе денонощно чувствам
и искам все да ти го шепна насаме.

Очите ти изпълват ме с толкоз нежност,
а устните ти чувствени, привличат ме със страх,
ръцете ми все жадно търсят твойте,
дъхът ми пали се със огнен плам.

За тебе все си мисля постоянно,
в главата ми бушува огнено море,
гърдите пълнят се с любовен трепет
и търся нежно влюбеното ти сърце.

И думите ми все са слаби,
а искам да извикам с глас,
че те обичам, толкоз те обичам
и луда съм от любов, забравила свян..

Ще бъда вечно с теб,
а горе на небето звездите ще блестят в приказната нощ,
един Харун и една Еда-
светът с любов е оцелял!..

Това стихотворение е на Красимира Иванова
.
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!

Макар, че се повтарям, ВИЕ  всички сте НЕЗАБРАВИМИ!!1  bouquet

# 581

Добро утро!
Има си хас Толга да свърши и тази работа на Харун! Още не мога да преживея разо4арованието си, когато 4ак след запоя доби смелост да разваля сватбата!Ама след дъжд ка4улка!
Добро утро и от мен!
Аз също мисля ,че не редно Толга да разказва на феяз истината!Казано от него ще звучи като клюка ,като интрига.
Има човек ,който трябва да каже истината на Феяз и това е Харун!!Никой друг!!

# 582
Момичета, по кое време на деня излиза фрагмента?

# 583
Момичета, по кое време на деня излиза фрагмента?

последните две седмици фрагмента излиза в събота, според мен филмът трябва да свърши на 7 юли, в противен случай ще се разводни и ще заприлича на латиноамериканска сапунка

# 584
Добро утро и от мен.
 Желая Ви хубав и ползотворен ден.
 newsm51 newsm51 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт