Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 454
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
UNUTULMAZ SEZON FINALINE DOGRU GIDEN BOLUMLERDEKI TUYOLAR
Eda’nin kotu hastaligi yokTolga ve Eda yuzlesmesi var ve Tolga Edaya bunu bana nasil yapabilirsin diyecek
Eda Tolgadan Yagmurun nufus cuzdanina baba adi Tolga yazmasini isteyecek tolga kabul edecek
Melda Edayi babasinin tamirhanesini sattigi icin suclayip Edayi yine Harundan uzak ...tutmak icin Edayi kotu hissetirece ve bu yuzden yine Harundan uzak durup Yagmuru da Harundan uzak tutacak
Harun Meldanin zimmetine para gecirdigini Buraktan ogrenecek ve Melda herseyi anlatacak
Cemil Bey Meldanin Zimmetine para gecirdigini ogrenip kalp kirizi gecirecek ve Eda kendini suclayacak…
Harun ve Eda yine kavga edecekler ve eda babam hastanede diyormusIsilin donusu muhtesem olacak Burakin foyasi ordaya cikiyor ama Melda konusu cok zor ve Melda bu isten siyirlacak…

........... и един мармот увива шоколада в станиол.....  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Нищо чудно,че сте на 53 тема, като ти пуснеш бомбата и всички започват да разсъждават.
Това пък откъде го извади. Не разбрали ,че сериала свършва. smile3534

Извинявам се за въпроса предварително, но вие като имате тема и нещете да се коментира вашата тема, защо все се вмъквате в нашия форум- няма лошо че идавате и при нас, но този подигравателен тон е много кофти.

# 646
Ааааааааааааа, не така! Форумът е място за свободно изразяване ма мнение! Няма мои и твои територии!

# 647
Ааааааааааааа, не така! Форумът е място за свободно изразяване ма мнение! Няма мои и твои територии!

Така е извинявям се още веднъж

# 648
# 649
Въпросът не е в свободното или не изразяване на мнения, има си тема за Клетва и за Незабравима. Това, че Серхан Яваш е в главната роля и в двата сериала е единственото общо между тях.

# 650
за новите неща които каза чичко гугълси мисля че ако започнат трети сезон ще се обърне в съвсем неочаквано за нас продължение.

# 651
  • Русе
Може и да съм ви подвела!
- Харун, феяз, Бату и Бурак в жестока игра!
- Проблеми на Джамил с банките
- Еда иска да стои дале4е от харун, но той не иска, защото Ямур е негова дъщеря и никой не може да промени този факт. за това съм сигурна
- Мелда-Харун - тежки разговори
- Еда отново ще трябва да направи нещо, в смисъл от нея зависи

Ако сценаристите това са ни подготвили за следващия епизод, май не бързат да приключват филма. Thinking  Ще разкриват интригите постепенно и в динамика. Ще бъде интересно! newsm10
И ще имаме нов сезон- 3-ти! Ура! newsm44 newsm44 newsm44 smile3521

# 652
Въпросът не е в свободното или не изразяване на мнения, има си тема за Клетва и за Незабравима. Това, че Серхан Яваш е в главната роля и в двата сериала е единственото общо между тях.

Изобщо не си права, но така ги разбираш нещата и не мога да влизам в безсмислена полемика!

# 653
за новите неща които каза чичко гугълси мисля че ако започнат трети сезон ще се обърне в съвсем неочаквано за нас продължение.
Ако стане така нищо чудно думите на Толга да се окажат ,,, ! не смея и да го напиша!?

# 654
  • Русе
Всичко е възможно! Нали беше "Очаквайте неочакваното"? Thinking
Толкова каши забъркаха Бату, Бурак и Мелда, че ако решат филма да свършва и започнат да ги претупват, ще стане МАНДЖА С ГРОЗДЕ! Rolling Eyes Тъй мисля.

# 655

Изобщо не си права, но така ги разбираш нещата и не мога да влизам в безсмислена полемика!
Ако обичате тези въпроси се изясняват на лични не е тука мястото

# 656
  • Стара Загора
Тарабас,Браво!!! newsm10 newsm44 smile3501

Някой би ли ми казал, какво каза циганката на Еда и Харун?

Каза им, че сърцата им са свързани, че много хора искат да ги разделят, но да не се страхуват, защото имат обща съдба.

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз не коментирам вашата тема в другата, а направо тук си го казвам.
Това,че исках да кажа да се спре със слуховете и то за доброто на другите, защото някой хора си харесват сериала и се вълнуват от него и едва ли им е приятно да четат такива непотвърдени информации.
Другото на което искам да обърна внимание е ,че не знам да се раздават пропуски за темите. Никой не е спирал никой да влиза в другата тема.
Поне не копираме от тук там , както правят някои от вас.
Спестете ми отговора си.

# 658
  • София
Може и да съм ви подвела!
- Харун, феяз, Бату и Бърак в жестока игра!
- Проблеми на Джамил с банките
- Еда иска да стои дале4е от харун, но той не иска, защото Ямур е негова дъщеря и ниюо не може да промени този факт. за това съм сигурна
- Мелда-Харун - тежки разговори
- Еда отново ще трябва да направи нещо в смисъл от нея зависи

ТОВА МОМИЧЕ НЯМА ЛИ ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА?
АЗ МНОГО НЕ СЕ НАДЯВАМ......

Добър ден на всички със закъснение. Възхитителни стихове и песни чета днес - браво на авторите! Дерзайте, че аз се чувствам вече напълно изчерпан. А Eда със сигурност се нуждае от спешна трансплантация на мозък. Досега исках да я набия, сега вече съм готов да й дам малко от моя - едва ли повече ще оглупея. Тая жена може да вбеси и човек с най-железните нерви. Сега пък защо иска да е далече от Харун! Пак ли ще ощастливява обезумялата си кака?

# 659
Струва ми се, че и да има трети сезон ще е много кратък-не остана много за изясняване. Ако се опитат да направят още 50 серии, в които ще нищят аферите около финансовото състояние на фирмата, кой е в дъното на нещата, била ли е бременна Мелда и кой е убил семейството на Бату, много ще проточат действието и рискуват рейтинга да падне и да няма интерес към филма. Мелда е в играта и няма да се предаде и да каже, че е замесена в машинациите на Бурак, Бату иска отмъщение, най-слабата брънка според мен е Бурак, който няма да потъне сам и ще повлече всички след себе си. Останалото е въпрос на една серия.

Общи условия

Активация на акаунт