какво мислите за ходенето без бельо през летните месеци

• 50 524
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
Лятото разбира се, че ходя без бельо, но само като съм със шорти. Обожавам вятъра да ми подухва и нищо да не му пречи да охлажда бандита и топките Simple Smile
то остана освен без бельо да ходиш и без шорти:)))
тогава ще палим колите към Девин да оплакнем окото:)

по принцип си ходя с бельо, но случаите ,които съм била без.. готино ми е:) по-секси се чувстваш  Grinning готов за подвизи хахах
Понякога и без шорти сее мяткам на Доспатския язовир Simple Smile)))

# 286
Не мога да изчета цялата праисторическа тема, разгледах само първите страници и ми е чудно дамите, които възмутено си представят течения по столове, наистина ли мислят, че ако си без бельо ще тръгнеш да сядаш някъде с къса пола? На мен ми изглежда логично ако ходиш без, да си предвидиш съответната дължина, която да позволи да има слой плат между теб и стол/диван/седалка/т.н. Какъв е проблемът тогава?

Не ходя без бельо, разсъждавам само.  Mr. Green

# 287
Лятото разбира се, че ходя без бельо, но само като съм със шорти. Обожавам вятъра да ми подухва и нищо да не му пречи да охлажда бандита и топките Simple Smile

по принцип си ходя с бельо, но случаите ,които съм била без.. готино ми е:) по-секси се чувстваш  Grinning готов за подвизи хахах
...де бееееее  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.,..и ний познаваме язовира Whistling Whistling Whistling Whistling

# 288
Против съм! Вие ако ходите без гащи, ние какво ще сваляме?

# 289
Против съм! Вие ако ходите без гащи, ние какво ще сваляме?
Нас.  Laughing

# 290
  • Варна/Лондон
Да който излиза без бельо с добре оформена интимна фризура!!! Peace
Защо? Идеята е да не ти се смеят на прическата ли? Laughing

# 291

...де бееееее  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing.,..и ний познаваме язовира Whistling Whistling Whistling Whistling
Може да сме се засичали Simple Smile

# 292
  • Под гъбата
Ох, като видя тази тема и все се сещам за един пенсионер пред блока - така се беше разчепил лятото с едни шорти, че на това което видях, всеки стар козел /имам предвид истински космат козел/ би завидял. Бррррррр, гнус! Sick
Гнусно и нехигиенично.  Sick
Иначе в леглото без бельо - одобрявам. Heart Eyes
Лелеее, как си го описала само! Embarassed

# 293
Ох, като видя тази тема и все се сещам за един пенсионер пред блока - така се беше разчепил лятото с едни шорти, че на това което видях, всеки стар козел /имам предвид истински космат козел/ би завидял. Бррррррр, гнус! Sick
Гнусно и нехигиенично.  Sick
Иначе в леглото без бельо - одобрявам. Heart Eyes
Лелеее, как си го описала само! Embarassed
И пак е меко. Гледката на стари, провиснали, космати и немити мъдури е отвратителна /пак меко казано/.  Sick

# 294
ходенето без бельо, да става само с къса пола  Simple Smile

# 295
ходенето без бельо, да става само с къса пола  Simple Smile
да бе  Stop да си лепна някоя инфекция  Close

# 296
Естел, представяш ли си влажната ти раковина да прилепне за някой пластмасов стол и като станеш, да е като сапунерките за баня - залепнала. Да станеш със стола.

# 297
 Laughing не
Езика ти е като от лЬОбовен роман, от тия - сълзливите.

# 298

pff... внесе светлина  във вечерта ми това изречение  Mr. Green

(ако и Барса вкарат вече заспивам повече от щастлива)

Повечето хора,които познавам( ходещи без бельо ) са мъже.. Даже и под дънките един приятел ми обяснява ,че не носи нищо.. Е това вече ми е чудно как не дразни.. ама явно има и там стратегия  Grinning

# 299
  • Варна/Лондон
Laughing не
Езика ти е като от лЬОбовен роман, от тия - сълзливите.
Не, по-скоро дъртешки лафове на застаряващ чичка, който си мисли, че вулгаризма го доближава до младите, за да им е интересен.
Нищо смешно няма  в толкова отвратително изказване, ама щом е от някой си, дай да му се радваме.

Общи условия

Активация на акаунт