САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 48

• 64 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета! Помагайте!!! Shocked Пуснах без да искам два пъти една и съща поръчка! Как да откажа едната? Да пиша на французите ли? На кой e-mail, а на английски става ли?

# 46
кодът за ютията не ми се хваща  Thinking Thinking newsm78 newsm78

# 47
  • Стара Загора
Здравейте момичета! Помагайте!!! Shocked Пуснах без да искам два пъти една и съща поръчка! Как да откажа едната? Да пиша на французите ли? На кой e-mail, а на английски става ли?
АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ТЕМАТА "ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА"

Doro ютията се "хваща" на сравнително нови акаунти.  Peace

# 48
Момичета, успях най-накрая да намаля тези   http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-ajuste-ras-de-cou-manches- … e=1&pos=3_n_n    тениски , за което ви благодаря! Искам да попитам обаче за черното добър ли е цвета или стои като меланж?В дпругата тема никой не ми отговори, та да питам и тук,че сина ми дава зор.

# 49
здравейте момичета
моля тези от васа които имат ютията да помагат
как работи изобщо къде да пълня вода освен долу? защото  мкато натисна бутона за парата ми издава звук брррррррр.
по-късно ще си изтрия поста . сори за спама

# 50
.

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 21:41 от dani_1979

# 51
  • иска ми се Варна през лятото
55999    http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fdb2f95e90525c6e4f

# 52
При Албанците по правило важат ли кодовете за Бд ,предполагам там другите кодове на са активни?И когато пише,че един код е за Е/З 2010 и дава някаква отстъпка може само единия артикул в кошницата да е от тази колекция (например някоя калъфка) а другите да са друга колекция и пак да хване отстъпката ли?Ясно ми е,че всичко става с пробване,но поне да знам има ли смисъл да се мотая и да пробвам,че ми е бавен нета,а и малката калпазанка не оставя много време за Ларедутстване  Mr. Green

# 53
  • гр.Варна
Моля за помощ- вкарах в кошницата хлебопекарната , калъфките ,кода - намали ми я на 10 евро ...Ама ми изписа
! Article indisponible ne peut être livré à l'international
Да рискувам ли да валидирам  newsm78 , какво ще ме посъветвате  Hug

Май за някакъв часовник се отнася,че щял да бъде наличен след 2 седмици -така ли ви давало и на вас,като поръчвахте машината?

# 54
  • Пловдив
При Албанците по правило важат ли кодовете за Бд ,предполагам там другите кодове на са активни?И когато пише,че един код е за Е/З 2010 и дава някаква отстъпка може само единия артикул в кошницата да е от тази колекция (например някоя калъфка) а другите да са друга колекция и пак да хване отстъпката ли?Ясно ми е,че всичко става с пробване,но поне да знам има ли смисъл да се мотая и да пробвам,че ми е бавен нета,а и малката калпазанка не оставя много време за Ларедутстване  Mr. Green

Съвсем правилно разсъждаваш, тук постоянно се дават такива съвети и то точно с калъфка или тривки, че са най-евтини + код за БД и подарък, но няма отстъпка от цената на артикулите от албанците. А ако използваш код за намаление, той ще действа само на артикулите, за които е предназначен, а останалите няма да се повлияят. Peace Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 12:07 от ~Lilince~

# 55
  • София
Моля за помощ- вкарах в кошницата хлебопекарната , калъфките ,кода - намали ми я на 10 евро ...Ама ми изписа

Май за някакъв часовник се отнася,че щял да бъде наличен след 2 седмици -така ли ви давало и на вас,като поръчвахте машината?

При мен дава всичко налично.По принцип,ако ти изписва Article indisponible ne peut être livré à l'international няма да можеш да преминеш към валидиране.Пробвай като  смениш браузъра или изтрий код 57207  и го напиши пак, за да се идентифицираш отново.

# 56
  • гр.Варна

При мен дава всичко налично.По принцип,ако ти изписва Article indisponible ne peut être livré à l'international няма да можеш да преминеш към валидиране.Пробвай като  смениш браузъра или изтрий код 57207  и го напиши пак, за да се идентифицираш отново.

Ще пробвам,много ти благодаря за съветите  Hug

# 57
здравейте момичета
моля тези от васа които имат ютията да помагат
как работи изобщо къде да пълня вода освен долу? защото  мкато натисна бутона за парата ми издава звук брррррррр.
по-късно ще си изтрия поста . сори за спама
Този звук го има винаги когато натискаш копчето за пара.
На долната част където пълниш водата има ощте един бутон - когато е "-" е на пара, а когато е "о" гладиш без пара. Иначе вода се пълни само в долната част на ютията. Като загрее пусни бутона за пара и натискаи горния бутон докато започне да излиза пара. И глади смело - успех. Peace

мерси много
аз явно съм я слагала на гладене без пара като си мисля че това е бутон за включено и изкл'чено състояние  ooooh!

сега вече ми е ясно
още веднъж благодаря  bouquet

# 58
Мога ли по някакъв начин да намаля тези две рокли,пробвах с дадените кодове,но не става.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-carreaux-2-coloris.a … mp;sizecode=00038
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-en-voile-pur-coton.as … mp;sizecode=00038

# 59
  • София
Мога ли по някакъв начин да намаля тези две рокли,пробвах с дадените кодове,но не става.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-carreaux-2-coloris.a … mp;sizecode=00038
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-en-voile-pur-coton.as … mp;sizecode=00038

Ами,...значи не става. Първата е при руж - рядкоооо ще успееш при тях с код, да не кажа никога. Втората е шопинг при, но недостатъчна сума, за да ти хване някой код - 20/29, 20/33.

Общи условия

Активация на акаунт