Жената зодия Риби 13

• 24 643
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Важното е, че си сигурна, че разговаряш с интелигентен човек  Joy
hahaha hahaha hahaha
Убедена бъди, Хули. Mr. Green

# 121
  • София
Днес ми е едно малкооо розавко  Whistling ама само малко,после сигурно ще ми се реве де,ама да не ви пука.
Ама моля ви се ся,ние тука сме само интелигенти  Joy радвам се,че пожем да се посмеем и да се поразведрим.

# 122
Отишло едно девойче да си купува бански, Разглеждало, разглеждало и харесало най накрая един, обаче поискало продавачката да му продаде само долнището, щото така било модерно сега....
- Е, нищо де, ти си купи и горнището, щото догодина не се знае, може да  се обърне модата. - заключила жената зад щанда.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Я някое вещо лице да се яви и да каже, Уран кога ще си ходи с неговите тъмни сили. Нур, до`де, зариби ни и офейка, да ти се не види и рибата!!!  Crossing Arms

# 123
Я някое вещо лице да се яви и да каже, Уран кога ще си ходи с неговите тъмни сили.
Такава ли била работата  ooooh! Аз се мъча да си обясня откъде се взеха тия чувства и настроение! Сега поне имам оправдание  пред половинката, въпреки че пред овен таквиз "отвеяни истории" не минават  Mr. Green

# 124
  • София
Mammma и ти си ли си в комбинация с Овен а,немааа по лошо от водно и рогато  hahaha и моя мъж Овен и нъцки.На моменти ми иде да го утрепам от ината му.

# 125
  • Burgas, Bulgaria
боже дай ми секира да ми мааана главута че аддки ми лази по нервите-5-ти ден ме боли и пети ден пия Алулини-
абе май има нещо наркоманско в мен-ама туй ще да е от липса на джин..................ще повърнаааааааааа

# 126
Аааа, аз съм инатът в къщи.  Flutter Що сдавате фронта, а!?  Mr. Green

# 127
Mammma и ти си ли си в комбинация с Овен а,немааа по лошо от водно и рогато  hahaha и моя мъж Овен и нъцки.На моменти ми иде да го утрепам от ината му.

Явно отбора се увеличава  Laughing
Но, и аз като Луна мога да кажа,че съм големия инат в къщи  Laughing
Ей, добре сте си вие,а аз и на море няма да ходя  Cry
В началото на другия месец,ще ходя по едни доктори,по едни чудеса, мани,мани  Rolling Eyes

# 128
  • София
Я добро утро на рибките,строй се преброй се да ви видя   bouquet
Абе без бой нищо на давам  Joy ама на моменти и той се инати яко,па мани другото че и боде да го и рогатото.
Даничка съжалявам мила,то за малко и аз да се размина с морето,ама няма па.А за докторите,ако ти трябва подкрепа тук сме  Hug

# 129
Знам, че сте тук затова и споделям.
Засега се опитвам да мисля позитивно, и най-вече да не го мисля проблема, ама честно казано си ме е малко шубе  Wink

# 130
  • София
За да ти олекне я вземи да споделиш. Пък може и да помогнем я със съвет , я с нещо друго. Пък и като сподели човек, малко като че ли изпуска парата и става по-лесно. И не се шубелясвай, щото това няма да помогне, може дори да навреди.

# 131
Чакам резултати от биопсия  Praynig
И,след това ,ако е с добри резултати, една операцийка  Tired
А, ако не е ..................... незнам, какво ще ме правят Rolling Eyes

Иначе казано ,това женските проблеми край нямат  Sad

# 132
  • София
Ти може и да не знаеш, ама те сигурно знаят какво да те правят. Не си нито първата, нито последната.
Но човек винаги си задава въпроса - защо точно на мен?
Защото на всеки може да му се случи.
Приеми, че ти си избраната, защото имаш силата  да се пребориш  Peace

# 133
Ти може и да не знаеш, ама те сигурно знаят какво да те правят. Не си нито първата, нито последната.
Но човек винаги си задава въпроса - защо точно на мен?
Защото на всеки може да му се случи.
Приеми, че ти си избраната, защото имаш силата  да се пребориш  Peace

Хули, благодаря   bouquet
Обаче аз наистина съм го приела  Peace
Щом се е случило, значи е трябвало  Hug

# 134
  • Burgas, Bulgaria
аз пък си мисл,я че ако се отърва от мъжа ми ще ми свършат проблемите.................изобщо не ми пука кой чете тъй ,че ако някоя мастия го прави да знае, че и го отстъпвам.................... Mr. Green
да не си помислите, че ми е нещо кофти.............даже обратното на моменти ми е адски гот............изродииииииииииииииииииии

Общи условия

Активация на акаунт