Жената зодия Риби 13

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • Burgas, Bulgaria
добре е .... но кащлюка ...ще му мине
трябва да шетам

# 466
  • Не от София.
Хора,дайте съвет за тия гнойни ангини!Откак извадих на дребния /то дребен,дребен-9 годишен стана../ третата сливица,това му е 5-тата ангина.  ooooh! Скъсаха го от антибиотици....  Sad Един ми вика на хомеопат да го водя,друг да съм го следяла и да реагирам с бабешки рецепти...ама как се следи гнойна ангина?! ooooh!
Уфффф....

# 467
Не мога да ти дам съвет, щото сме на същото дередже.  Tired Каквото и да хване, все там го удря.  ooooh!

# 468
  • Burgas, Bulgaria
аз знам, че боледуват ли много сливиците се махат -докато бях в ИСУЛ и ходех по етажите, беше пълно с деца именно за това...а и моя лекар е доста търсен понеже е адски спокоен и явно добре предрасполага мъниците-и не само тях аз що рев изревах  Blush
ние до сега сме правили разни ангини но не и гнойни и дай Боже да не правим-веднъж в живота си имах такова нещо и беще адски гадно...

# 469
  • Не от София.
И аз в живота си съм имала само една.Помня,че бях кръшна тийнеджърка и отслабнах цели 3 кг.,щото не можех да преглъщам.Почти не помня мъките покрай високата температура,отхрачване,адски болки в гърлото.
Ама я ме виж сега-треперя адски,щото мойто досега се е изцепило като скелет,колкото си е щигаво и без това...отгоре на всичко се е нацвъкал с афти и херпеси...от високата температура било..
Абе,да ти се не видят и болестите!!Ще го водя на хомеопат като оздравее,пък ще пиша дали е имало ефект.
Не си въобразявам,ама преди да му извадят третата сливица,беше здрав като бик.Лошото е,че нямах избор-беше започнал да хърка,щяло и в слуха да го удари.Та махнахме нея,сега лекуваме ангини..

# 470
  • Burgas, Bulgaria
о да сестра ми беше оглушала от тази слива третата
оф то с хомеопатия добре-ама пусто като веднъж съм се надържала на нея и ни взеха у болницата-нещо ..... Tired
дано на вас помогне  Praynig

# 471
  • Не от София.
Без да има връзка с всичко горе,ама мадамата така си навира ника в лицата ни,че на мен отдааавна ми се яде тиква-печена!
Отивам да си я направя!
Мадам,да не го приемеш за канибализъм само... Stop
  bouquet

# 472
  • Burgas, Bulgaria
ох и на мен ми се яде много тиква  Crazy

# 473
  • Не от София.
Ако си готова да биеш 250 км.,за да напълниш тумбака,заповядай към нашенско!  Hug
Ама надали...  Rolling Eyes

# 474
  • София
Тиква  Sick отврат, мразя таквоз нещо . Мразя и червено цвекло, моркови ...
Миришат ми на пръст.

# 475
  • Burgas, Bulgaria
/

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 23:44 от мадам тиква

# 476
  • София
Как сте момичета,мен ме събори гадния вирус и 3 дена едвам се движа  Cry

# 477
Извикаха ме спешно по обяд да прибирам пършинга от детската градина. Разстроен стомах. По пътя инцидент в аптеката  Crazy ..... и се сварих   sweating, докато се приберем, уж близо... а аз навлечена, че сутринта студено ми се стори, с торби, с дришльото на ръце и изплезена се прибрах.  smile3544

Мимето, моля, да ми се яви в изповедалнята! Сега отивам да го хоризонтирам. Дано заспи бързо!  Praynig Уж болен, пък овърша къщата за един час. Crazy

# 478
  • София
luna то това заразно мила пази се,че да не седнеш до него,че няма място.Моя сега се оплаква и ми вика бацил как можа да ме наплюеш  Joy .Днес му свалиха гипса,а вече се редим на опашка за тоалетната,охх смешно ми е на мен,обаче корема ме боли.

# 479
  • Не от София.
Е,то пък мъж със свален гипс ква конкуренция може да ти е за тоалетната?!  Whistling
Само не се бутайте много пред вратата,че да няма ново гипсиране..  hahaha
А сериозно-бързо да оздравявате!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт