Жената зодия Риби 13

• 24 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas, Bulgaria
ахам.........
обаче вино няма ...то нищо няма......
а как ми се пие ръкийца ама хубава  Blush
очаквам Хулиета да си размърда мързеливите пръсти и да драсне някой ред ,щото имам чувството че около нея има ръкиджос  Heart Eyes

# 211
  • София
Ами ако ти се идва ела при мен барчето е пълно  Hug Даже скоро мъжа ми е вдигнал мерника на едо уиски,седи от има няма 10 години и никой не е пожелал да го отворя.А е Грантс,марково е,донесоха ми го от чужнина ама нъцки,никой го неще.Иначе ракия,вино и водка са честоизпитите неща  WinkТака,че имам пиене,само ела  Crazy

# 212
Честит празник, Иве!  Hug  bouquet Heart Eyes
Да сте живи и здрави, и особено щастливи още сто години!  Hug

vihrogonche, добре дошла сред нас! Hug
Включвам се за последно от морето. След малко си тръгваме. Mr. Green

# 213
  • София
Лунеее и после подробен разказ и снимки искам къде сте били и как изкарахте  Hug

# 214
Лунеее и после подробен разказ и снимки искам къде сте били и как изкарахте  Hug
Едно фото даже не съм направила.  Crazy
Тематично още сега мога да ти подскажа..... рев, не дава да го съблечем, с дрехите и особено трудно с обувките се разделяше на плажа..... та седяхме повечко с тях. Mr. Green после реши, че не ще на плаж, та седяхме в стаята.... казвам му - Хайде, сега мама ще те заведе на гости..  Grinning Отиваме на гостито и той реве - Хайде мамо на гостииииииииии! Crazy Три часа го приспивах днес, той ми се прави на охо бохо с чаршафа..... търчи из цялото легло , покрит и от време на време показва кратунка и вика: - ВиШ, кой излязъъъъъъл от черупкатаааа.  Joy Joy Joy
Весело беше. Догодина ще видим, как ще я караме. Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 07:35 от luna

# 215
  • Burgas, Bulgaria
как да я караш
-те с ТАТИ на море-а ти ще РАБОТИШ

# 216
как да я караш
-те с ТАТИ на море-а ти ще РАБОТИШ
Mr. Green Hug Ела, пиле, да те гушна.  Joy Приказвам си ей тъй, нааватси, както казва дядо ми, д е жив и здрав милият ми.  Heart Eyes Не бих ги оставила, като орлица съм в повечето случаи. ама ми става хубавинко, ей тъй да помечтая за глътчица спокойствие и тишина, макар да съм наясно, че ще дойде време да жадувам за тая глъч, неспираща сега.  Crazy

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 07:34 от luna

# 217
  • София
И ние първата и година на море бяхме същите,ама ела ни виж сега,само за море ми дрънка.А аз искам да знам къде сте били и как са цените,щото криза е да знам с колко да се подготвя психически  Peace

# 218
И ние първата и година на море бяхме същите,ама ела ни виж сега,само за море ми дрънка.А аз искам да знам къде сте били и как са цените,щото криза е да знам с колко да се подготвя психически  Peace
   Не сме ходили по ресторанти, та затова не мога да кажа за техните цени, но децата ме ошушкаха достатъчно - виж за тях евтиния няма. Под лев нищо няма - дори и най-елементарни нещица....за по-лесно пресмятане, предполагам. Царевичен кочан - два лева бройката.... такива ми ти.... хоп, май пристига колата, ставам, дано да ни е лек пътят.  Hug

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 07:34 от luna

# 219
  • Burgas, Bulgaria
леко Луни

# 220
  • София
Аз доде дода, Луна се е прибрала у дома  hahaha та не можах да кажа приятен път  Peace
Миме, не ме мързи бе душко. Нал знаеш, че за пиенето равна немам. Само чакам некой да ми прави компания  Grinning
Глей ся
 и сельодка ще ти потърся
и ядки
А сега наздраве  bowuu

# 221
  • София
Малеииии, тука ракиджос нема  Embarassed
Ей ся
И салатка
Сега вече мисля, че недоволни няма  Joy Joy Joy

# 222
  • Burgas, Bulgaria
ей чудо си ей
ти си още ТАМ нали

# 223
  • София
Ей тва е Хули доде и като жива хала веднага сложи масата,пу тая сельодка за менннн  Crazy

# 224
Предлагам, в най-скоро време всички пиеници да си напрайм една збирчица с надпиване  Laughing Laughing Laughing
Ко шъ кайте  Wink????
Хлъц...............  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт