Малко снимков материал, които ми отне 2 часа
да го кача!
Браво на Бобката герой е тя
след такова изтощително пътуване изглежда прекрасно
както и Томи и Кака Дени
целувки за всички и ви желая прекрасна почивка на моренце
и ще чакаме много снимки 
сладурче е да го нагушкаш и целуваш от нас с Диди 
направо е сладурче пу-пу-пу преди я гонех да я цункам а сега идва при мен гушка ме и ми лепва една целувка
на мама слънцето, направо ме разтапя 

Преди седмица дребното здраво го изядоха комарите...под здраво разбирайте , че на двете крачета имаше над 30 пъпки...и докато минат всички бяхме пред истерия
Много го изнервяха милото, по цял ден за нещо се тръшкаше, за нещо ревеше...към пъпките кат оприбавим и това че кътника се опитва от два месеца да излезе...вече две връхчета са май на повърхността, но само ги виждам, не мога да пипна дали боцкат....та като цяло беше много сърдито бебе, което не даваше и две минути свободни на майка си. Сега се мажем с аутан против гадинките, имаме си райд за контакта и ...някак се преборваме с тях, но тук в двора е ужасно гъмжило. Като заговорих за двора....много съм ви се оплаквала от разположението на квартирата ни...от липсата на ток и вода и разните други кирийки забърсвани покрай всичко останало....но след 10 дена това ще е минало
Като чергари сме...така и не успяхме да се задържим на едно място повече от година
Само като си помисля за събирането и нареждането на всичкия багаж ОТНОВО и
...но няма как. не искам да изкарам втора зима с такива проблеми с тока, а и...нека този път сме на една ръка от морската градина...там не сме живяли 

и добре дошли в БГ. Като слушам какво сте преживяли и
...но важното е че сте се прибрали и сега ви чака почивчица...едно друго

Да го водят все напред и към много и най- хубави места 

ЛЮбовта между Бобче и Томи не е хванала ръжда въпреки разстоянията, Тамир е страхотен младеж, почерпката с кадри на Яна и Йоана е както винаги невероятна, Диди и мама са като сестрички, а Сами може да обезоръжи всеки. 

Страхотни са всички младежи и девойки!Ей, напълнихте ми очичките!!!Най-много ме зарадваха мама Поем и Сами, най-дълго не ги бях виждала, както и другия млад господин Тамир! 
изглеждаш страхотно! 

Знаех си, че не трябва да се хваля, много ми е тъпо, толкова много ми се ходеше, така се бях настроила....Има надежда в края на октомври да заминем за Франкфурт, но още нищо не е ясно и спирам дотук, че да не ми се обърне късмета пак.
.Поемче
гадна твар са тея гадини.Ако си гледала снимките ми от Русе ,няма как да не забележиш главичката на Габи.Цялата наядена беше!Тези по лицето позавехнаха вече,но на крачетата много се е чесала и разранила и сега са едни рани с едни корички
.Ако откриеш лек свиркай и дано минават по бързо тея ухапвания.Опс щях да забравя....Честито ви ново жилище и дано тоя път се задържите по дълго от една година(засичам да знаеш
ох как ти завидЕх
...блазети
.Принцеске ,браво на малката Ния,че е успяла да види толкова животинки на едно място.Ние сме само на мау-мау и бау -бау и като видим друго не му обръщаме внимание понеже не ни е познато.Толкова е хубаво за децата да си имат село ,ама на
.Добре дошли и не си давай зор с къщата.Аз все съм си тук,а пък все едно ме е нямало с години.Къщата е нагоре с краката,но вече не ми прави впечатление.Сега си дадох сметка ,че и в нашия коридор на закачалката седят зимните ни якета неприбрани
голямо важно
,на кой му пречат да ги прибере
минала си толкова набързо тоя път,че и една дума за бонбона не си обелила
.Ох Габи днес не е излизала(няма кой да я изведе),че сестра й реши да се прави на работна и отиде на работа с тати и цял ден протестира с крясъци
сякаш и доставя удоволствие да ме наблюдава как се гърча с огромния си шкембак по пода да и правя цирк.Днес точно почистих и взе една вафла да ръфа
.....Не е възможно от една вафла да стане такова мазало
.Добре че батко й беше на среща да помогне.Ставам,че пак почваме с крясъците.Хубава вечер на всички

Борисовата градина ли избираме? 

и от подредбата в новия апартамент също
Цунки на Мишенка и кака Маги от нас с Диди 
големи са сладурчета