АПРИЛското детенце се припича на моренце!

• 28 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Привет   bouquet
Малко снимков материал, които ми отне 2 часа  ooooh! да го кача!

# 376
Добър ден сладурани

Да почерпя с по едно кафенце, за добро утро Wink
Радвам се че Абрикотин се разписа, много хубави снимки Peace Браво на Бобката герой е тя Hug Heart Eyes след такова изтощително пътуване изглежда прекрасно Heart Eyes както и Томи и Кака Дени Hug целувки за всички и ви желая прекрасна почивка на моренце Peace и ще чакаме много снимки Wink
Белбей много пораснал Тамир Heart Eyes сладурче е да го нагушкаш и целуваш от нас с Диди Hug
Да ви кажа моето малко момиченце тия дни се държи много мило, гушка, цунка всички ни наред Heart Eyes направо е сладурче пу-пу-пу преди я гонех да я цункам а сега идва при мен гушка ме и ми лепва една целувка Heart Eyes на мама слънцето, направо ме разтапя Party
Вчера играхме на терасата със вода ей няма такъв кеф, естественно се понамокрихме, но пък играта беше голяма и за първи път успях да и задържа вниманието за повече от 5 минути Party
Хайде хубав ден

# 377
Мерси Миме, и намен ми прави впечатление, като че ли са станали по- гальовни дребусите  Peace
При нас новото е че вече се катерим по леглото Laughingи искаме да ядем като големите на масата,и на големия стол.Бебещкия нещо не ни харесва  Laughing
 Аничка- започна ли работа ?

# 378
 Здравейте момичета  Hug
 Опитвам да ви изчитам, но ред за писане все не идва  Blush Преди седмица дребното здраво го изядоха комарите...под здраво разбирайте , че на двете крачета имаше над 30 пъпки...и докато минат всички бяхме пред истерия  Crazy Много го изнервяха милото, по цял ден за нещо се тръшкаше, за нещо ревеше...към пъпките кат оприбавим и това че кътника се опитва от два месеца да излезе...вече две връхчета са май на повърхността, но само ги виждам, не мога да пипна дали боцкат....та като цяло беше много сърдито бебе, което не даваше и две минути свободни на майка си. Сега се мажем с аутан против гадинките, имаме си райд за контакта и ...някак се преборваме с тях, но тук в двора е ужасно гъмжило. Като заговорих за двора....много съм ви се оплаквала от разположението на квартирата ни...от липсата на ток и вода и разните други кирийки забърсвани покрай всичко останало....но след 10 дена това ще е минало  Mr. Green Ние...пак...ще се местиииииииим  Joy Като чергари сме...така и не успяхме да се задържим на едно място повече от година  Blush Само като си помисля за събирането и нареждането на всичкия багаж ОТНОВО  и  Sick...но няма как. не искам да изкарам втора зима с такива проблеми с тока, а и...нека този път сме на една ръка от морската градина...там не сме живяли  Joy
 Виждам чудесни снимки на Дидито- малииии ква хубавица е станалаааа
 Олчееее..много са ти за изяждане моделите  Blush
 Абрикотин...разкошотияяяя е това твое момиче  Heart Eyes и добре дошли в БГ. Като слушам какво сте преживяли и  #2gunfire...но важното е че сте се прибрали и сега ви чака почивчица...едно друго  Mr. Green
 Жабче...снимките на жабенцата никога...ама никога не са достатъчни...ок?! Много са ми лубими тези двойни хубости  Hug Hug
 Като заговорихме за двойни хубости....СВАТЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ.....голямо скатаване се ската ти  Crossing Arms
 Емили Арие, вие мила сте едно прекрасно, весело семейство...пу пу пу пу. Още на априлци изпадах в умиление като ви гледам...запечатала ми се е една картина като излизахте от хотела...заехте цялото стълбище и ...много готино... Снимчиците са разкошни, личи си колко сте се забавлявали, а Габи е прекраснаааааа  Heart Eyes
 Чоки, честити ви крачета ходещи  Hug Да го водят все напред и към много и най- хубави места   Hug
 Дърпат ме за крачола...пускам малко снимчици и бегам да си играем...че само по белите ходи и вече имам истинска необходимост от очи на Д-то  Embarassed

# 379
Леле Поем много лъчезарно пораснало момче Heart Eyes си имаш, и е твое копие(видно от последната снимка) и много искам и аз моренце Mr. Green Blush Joy

# 380
За срещичката в парка ще се вредим с Бузанска,само не разбрах кой ден и в колко часа в Борисовата!
По следобедно време в събота?   
Поредна ударна порция от прекрасни наборчета!  Heart Eyes ЛЮбовта между Бобче и Томи не е хванала ръжда въпреки разстоянията, Тамир е страхотен младеж, почерпката с кадри на Яна и Йоана е както винаги невероятна, Диди и мама са като сестрички, а Сами може да обезоръжи всеки.  Heart Eyes
Честито прохождане на Пипо! Далече да го отведат крачетата му!  Heart Eyes

# 381
Поредна ударна порция от прекрасни наборчета! 
smile3521Страхотни са всички младежи и девойки!Ей, напълнихте ми очичките!!!Най-много ме зарадваха мама Поем и Сами, най-дълго не ги бях виждала, както и другия млад господин Тамир! Heart Eyes
Поем, хайде пак честито ново жилище, желая ви повече никакво местене, тоооолкова много да ви хареса на новото място! Hugизглеждаш страхотно! Wink
Абрикотин, ние също нямаме търпение да се запознаем наживо, за срещата съм ок в събота! Hug
Нашето море отпада! TiredЗнаех си, че не трябва да се хваля, много ми е тъпо, толкова много ми се ходеше, така се бях настроила....Има надежда в края на октомври да заминем за Франкфурт, но още нищо не е ясно и спирам дотук, че да не ми се обърне късмета пак.
От неделя до вторник бяхме диви селянки с Ния! Mr. GreenБаба ми живее в кв.Кремиковци- то си е село де, много близо до София, та сестра ми с децата са вече 2 седмици там, и ние поседяхме при тях тези дни.Първата нощ на Ния извън къщи беше малко кошмарна, заспа чак в 1 часа, което досега не се беше случвало, но втората си беше ок, добре й се отрази промяната, на мен също.Поигра си с братовчедите, по цял ден навън, то играчки, люлка, куче, котка, кокошки, петли, сега вече знае как прави петела/как кукурига/ Laughingмного сладко го казва.Имаме вече 4 кътника, остават ни другите 4 и всичките кучешки.Още не ходи сама и  ми разказва игрЪта по цял ден, защото не иска й да лази, иначе когато е на кеф може да си ходи сама, ама шубето е голям страх, даже започва да реве неситово понякога ако не й дам пръст веднага.И аз вече не я карам сама да ходи, имам предвид не я уча или подканям, защото взе да ме хваща шубето да не предизвикам обратен ефект.
чака да се уговорим за събота, че да знам дали да викам баби или не. Laughing

# 382
  • Sofia, Bulgaria
Искам и аз на срещичката,ама тоя път няма да стане.От няколко дни не мога да стана от леглото.Ставам за 10 минути и почвам да вия и айде пак пльос .Друг е въпроса че и там не мога да си намеря място  Confused.Тея жеги и куп други неща и ме смазаха тотално.Ще чакам много,много снимчици да ви се радвам от далеч  Heart Eyes.Поемче  Hugгадна твар са тея гадини.Ако си гледала снимките ми от Русе ,няма как да не забележиш главичката на Габи.Цялата наядена беше!Тези по лицето позавехнаха вече,но на крачетата много се е чесала и разранила и сега са едни рани с едни корички  ooooh!.Ако откриеш лек свиркай и дано минават по бързо тея ухапвания.Опс щях да забравя....Честито ви ново жилище и дано тоя път се задържите по дълго от една година(засичам да знаеш  Mr. Green),не е лошо да си гледаш морската градина от прозореца  Whistling ох как ти завидЕх  Thinking...блазети  Hug.Принцеске ,браво на малката Ния,че е успяла да види толкова животинки на едно място.Ние сме само на мау-мау и бау -бау и като видим друго не му обръщаме внимание понеже не ни е познато.Толкова е хубаво за децата да си имат село ,ама на  ConfusedАбрикотин ,много тежко пътуване сте имали,ама нали вече сте на родна земя  Hug.Добре дошли и не си давай зор с къщата.Аз все съм си тук,а пък все едно ме е нямало с години.Къщата е нагоре с краката,но вече не ми прави впечатление.Сега си дадох сметка ,че и в нашия коридор на закачалката седят зимните ни якета неприбрани  newsm78 голямо важно  Naughty,на кой му пречат да ги прибере  Embarassed.Рони  Naughty минала си толкова набързо тоя път,че и една дума за бонбона не си обелила  Outta Joint.Ох Габи днес не е излизала(няма кой да я изведе),че сестра й реши да се прави на работна и отиде на работа с тати и цял ден протестира с крясъци  mamma mamma mamma сякаш и доставя удоволствие да ме наблюдава как се гърча с огромния си шкембак по пода да и правя цирк.Днес точно почистих и взе една вафла да ръфа  ooooh!.....Не е възможно от една вафла да стане такова мазало #Crazy.Добре че батко й беше на среща да помогне.Ставам,че пак почваме с крясъците.Хубава вечер  на всички  Hug Hug Hug

# 383
Аз, като провокатор за среща, миналия уикенд се скатах. Четях ви редовно (доколкото мога), радвах се на снимките, но нямах нито сили, нито желание да пиша. Бяхме болни - едни температури, чудеса... В педиатрията веднага предписаха Zinat, но след половинчасов разговор с нашата педиатърка, така и не го купих. Боби се оправи за 2 дни след това, е и още толкова да се доуспокои гърлото. Естествено и Светли го изкара  ooooh!
Имаме си и един кътник в устата на Боби, който изби точно преди вирусчето. Май и втори е на път...
Докато бяха болни направо луднахме дружно - те от темперарурата, аз от техните писъци, крясъци, плач, тръшкане, истерии. Сега що-годе се успокоиха, ама не съвсем.
Ето и още няколко снимки от нас.
качват се н … 72;та    изправят се     Боби се пър … 72;ля
в тунела - С  … 83;ьо и Боби
зад волана
ето ти  бок … 91;че
За тази събота сме ОК (поне за сега), тъй че да се разберем - може би сутринта, че още не е нагряло много, а го даваха че май няма да вали  newsm78 Борисовата градина ли избираме?

# 384
Момичета, утре в 14ч в Борисовата при Коколандия ще сме!:) Прохладничко е и има достатъчно пейчици, ще бъде чудесно ако имате свободно време! Simple Smile

# 385
Привет от прашен и горещ Пловдив!  Heart Eyes

Ние сме все по разходки, а като се приберем започва едно гладене, чистене, все нещо. Мъжът ми стяга апартамента, поцял ден и нощ там, иска да успее преди море, затова забравих как се стига до фитнеса  Embarassed Нищо, важно че все пак ще стигнем да море. Маги направо не може вече да чака! Аз пък се начетох едни книги по фен-шуй, и сега търся благоприятни посоки в апартамента. Мъжът ми каза, че трябва вече да се заемам с танцов си център, че да нямам време за глупости. На мен пък ми харесва всякакви източни философии, и сега изучавам "тези глупости" с голямо удоволствие  Laughing

Поемче, ако сватя не се обади, ще заплюем ние ваШта хубост за гадже!  Heart Eyes  Mr. Green

Утре се очертава срещичка с Ssilvi и Browneye, а в понеделник уговорих се да запознаем Мишенка и Фия на Мара Подробната наживо. Така че ще има с какво да се отчетем преди да заминем.  Hug

# 386
Вие не спите ли по това време?

# 387
  • София
Момичета, утре в 14ч в Борисовата при Коколандия ще сме!:) Прохладничко е и има достатъчно пейчици, ще бъде чудесно ако имате свободно време! Simple Smile

Защо по обедно време точно? Или следобедно? Rolling Eyes
Утре имаме уговорка за импровизирана среща на колеги с деца Mr. Green, така че ако не е до обяд, няма как да дойдем. Peace

# 388
  • Някъде там...
Поем, дано този път да ударите джакпота с жилището, както се казва.  Laughing Голям чаровник е Сами, Убавец и половина.
Белбей, много е пораснал Тамир.  Hug
Вили, големи хали си имаш. Гледам, че и вие се катерите по пързалките като моите дивачки.  Crazy

Аз не знам дали можем да дойдем на среща, но следобед със сигурност не бихме дошли, защото по това време обикновено спят вкъщи. А и е голяма жега навън. Мислехме утре да ходим до баба и дядо на гости за един ден, но колата се развали та не знам въобще можем ли да мръднем нанякъде извън Младост.

Хайде малко снимки:
Борба за играчка
Победителят
И победеният 10 минути след това
В градинката
Имам си джанка!
Мммм, вкусно!
Аз пък си имам две!
Сега ще взема и твоята!
Докопах я, но нещо не ми харесва

Има ли и други неядящи дечица или останаха само моите? Нямаме заместено хранене...
Хемоглобинът им се е вдигнал след едномесечен прием на Малтофер, при Яна от 87 на 107, а при Йоана от 89 на 104. Пуснахме обаче изследване на серумно желязо, а то е ниско т.е. скоро ще падне и хемоглобинът, защото запасите на желязо отново са изчерпани. То и откъде да дойде пустото желязо като не ядат!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:39 от Жабче

# 389
Добро утро
Ети и закуската от мен

Мамочка с нетърпение ще чакаме снимките Peace и от подредбата в новия апартамент също Peace Цунки на Мишенка и кака Маги от нас с Диди Hug
Вили, Жабче ако съберете двойката близнаци за фото сесия предполагам че ще се получи много интересно с 4 щъкащи дечица, а фотографа ще е с раз-четроено виждане Joy големи са сладурчета Heart Eyes
Сега едно въпросче: Я споделете идеи за закуска? Значи ние ядем грис + плодово пюре, овесени ядки и натрошена елда пак с плодово пюре, това го въртим, но явно девойката иска разнообразие, че нещо почва да не иска да ги яде както преди та след това яде препечена филийка с кремасирене или с козе сирене, също от време на време яде кисело мляко със бисквитки закуска накиснати, хайде вие сте на ред Joy
ии предварително благодаря за идеите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт