Момичета да ви кажа,направихме прощъпулника малко по-набързо,че сестра ми трябваше да си заминава,а искаше да присъства,едната прабаба беше дошла от Габрово и също не искаше да пропусне.Та питка не успях да меся,поръчахме я но пък беше много вкусна.За предмети сложихме-топка,лекарски слушалки,книга,мишката на компа,парички,хармоника,и моливчета.Ави хвана мишката без изобщо да се колебае.Съсловието от баби не беше особено очаровано като.че ли повече се надяваха на лекрските слушалки или книгата ама...какво да се прави децата се ориентират кое сега е на мода

След което взе хармониката.Всестранно развита личност ще да е
Отделно я мъчат вече няколко зъба наведнъж и понякога е ужас.Плаче,не иска да яде,за най-малкото се дразни.Преди 3-4 дена вдигна 38градуса,но от тогава се разминава без Т и по-добре,че иначе е кошмар и аз много се плаша от температура.
Времето е страхотно откога го чаках

ВАРНЕНКИ хайде тези дни като се пооправи и не вали да се видим

Емили стискам палци за теб
brilliantine дано Зузи се размине и не е нещо сериозно

Лека вечер на всички и спокойни дечица
. Падна вчера и се удари силно в стената на съседния блок , та прекарахме половината ден в Пирогов спешно и по кабинетите. Няма счупено, но охлузвания и натъртване на челото и нослето и брадичката . Милото ми детенце ! Аз от страх получих някакъв пристъп - направо дробовете ми колабираха - не можех да дишам повече от минута . Мъжа се шашна кой да гледа. Детето ми , обаче е много добричко и бързо се оправя. Цялото личице е в синини, но се смее с глас и раздава целувки постоянно
. А в такива моменти, нали знаете
?
Всъщост уж уча за един изпит , който е утре, но нямам кой знае какви шансове да го взема, та съм решила да ви почерпя независимо какъв е резултата
Мале тоолкооова много счетоводни задачи изреших последни едни, че направо се чудя къде ще ми остане място за простотии в мозъка от толкова знания
Пффф а как ми се приказва с представители на човешката раса. Ади стига с моите глупости...ама направо имамчувството че извират,- мозъка си освобождава местенце за още иформация явно
Знам много добре колко ти е виновно без вина и как ти иде да се самонариташ, че не си предвидила непредвидимото. Радвам се че на кари й няма нищо счупено или сериозно. Зная , как като й видиш сининките и охлузванията и ти иде да заплачеш, но ако съдя по Сами...на тези дребни сладури така бързо им минава. Сами на снимката която показах тук си беше добре. На ледващият ден какъв подут си го взех от кашарата не е истина. Но за три дена мина. Сега почти и белег няма. Поелавам на Каренцето много бързо да се възстанови и да няма никакви следи от случилото се, а и ти бързичко да забравиш случката, че аз две нощи сънувах как се удари Само. Той тогава като си удари главата и се обърна направо наопаки- все едно някой го хвърли. Та..много гушки и цунки за мама и дъщеричка от нас с разбойника.
От къде се научи да се бие така, просто съм шокирана. Имаме няколко приятелчета дето са по бойни, но чак да се научи от няколкото срещи с тях...не ми се вярва, а от тва си вадя изводи, че явно това си е вроден инстинк за самосхранение , при някои деца по силно развит...но как се лекува
Пак спря да яде