Лятото отмина и АПРИЛче мисли вече за градинаДавайте и други идеи
Брилянтин,дано са ви познали пола,че да няма изненади после.Пък то каквото и да дойде,ще е много чакано и обичано,пола едва ли е от голямо значение за вас.
Емили,
всички чакаме с нетърпение новини от вашето семейство.Кака Зори да не забрави да се обади,като дойде щърка.Миме,лек път.Утре предполагам че ще дойдем и ние.
Нашия вирус мина бързо и както винаги имаше зъб след него.Сега чакаме и четвъртия кътник,че да поспим малко.Иначе нищо ново около нас.Всеки ден различни бели и чудесии прави.На моменти нервите ми се опъват докрай.Добре че спи по 2 часа на обяд,та да си презареждам батериите.Нещо пак се опитва да се цупи на манджата,но иначе плодове,зеленчуци и филийки си хапва.
Ася-Ника,то ако ви е от зъби акането нищо няма да помогне.по-добре спрете с опитите.Иначе аз и преди бях писала на нашата кака само чай от джоджен и помагаше.
Брилянтинче,малката е много сладка пупу.
Приятен ден на всички и дано повечко мами се съберем утре.
Таткото явно е с художествени наклонности
Сигурна съм, че кака Зори, баткото и таткото ще се грижат чудесно за малката Габи и тя леко ще преживее липсата ти. Изглеждат толкова грижовни
.
!
!
.Шегувам се,когато-тогава
.Е,понякога и за следобеден сън
,забравих що е домакинска работа и стоене вкъщи
).
.А така свикнах с двамата нон-стоп около мен цяло лято,странно ще е като сме само с Анито до следобяд,и се чудя и тя как ще реагира като го няма като се събуди.Сега са супер-тя го буди с боен вик
),вземам ги при мен на спалнята,и тримата се излежаваме,гушкаме,борим,те се крият в чаршафите,пък аз ги търся и все не мога да ги намеря
!!!
Достатъчно
))
! Лека и безпроблемна бременност ти желая
? Чакаме щърка с нетърпение да извести 
. Взе на Кари шоколада 
.Снимката в градинката пред НОИ ли е правена?