Дядо Коледа ще дойде пак, с подарък в ръка за Майските деца

• 43 577
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не, у дома си бяхме. Транспорта до там е съкс, трябва да се ходи събота и неделя Simple Smile

# 421
  • Юпитер- Сатурн
Не, у дома си бяхме. Транспорта до там е съкс, трябва да се ходи събота и неделя Simple Smile
Ако времето е хубаво дай да се срещнем някъде, пък било и в някой парк.  Laughing

# 422
  • София
Може, да помислим за събота или неделя.

# 423
Бързо казвайте за кой парк става въпрос и ще гледам и аз да дойда.
Днес много ми похвалиха Криси в яслата.  Вчера са ги снимали за календари и аз се чудех как ще го накарат да застане и днес ми сервираха, че той бил излязъл най-добре. Хранел си се сам, слушал ги, играел си спокойно и ако преди той бутал децата сега се случвало него да го удари или бутне някой, той не закачал децата. И това ми го каза сестрата която винаги ми се оплакваше от него. На 20ти ще имат тържество и трябва да мисля подарък, но няма да има кой да ги снима.Така ми се искаше да има снимка с дядо Коледа, но здраве да е. Важното е, че са организирали на децата нещо

# 424
мамче, връчи един фотоапарата на сестрата. Аз така съм давала за рожден ден, но не им пречи да щракнат няколко снимки.

# 425
  • София
Аз също съм давала апарат на учителката, да ги снима. В повечето случаи снимките бяха размазани, но някои ставаха Simple Smile Снимам преди тържеството, сутрин като заведа Дияна.
Няма ли някой родител с апарат?

# 426
Без родителите ще е. Ще питам сестрата да и дам апарат да ги снима

# 427
  • София
Можеш да питаш дали не могат да осигурят фотограф. Обикновено фотографите обикалят градините по това време. И най-вероятно имат оферти за снимане на децата.

# 428
По принцип може, но жената ми обясни че много родители се били нацупили, че календара бил 6лв. И сега ще събират някакви пари за Дядо Коледа и Снежанка и ми вика, че ако им сервира и още пари за фотограф ще има разправии сигурно.За мен не е проблем не че имаме много пари, но това е нещо което ще остане за детенце и за него бих ги дала.Но немога да ги виня, че положението сега хич не е розово.Въпреки това сестрата каза, че ще го подхвърли като идея но не ме обнадежди.Аз ще я питам дали може да и дам апарат да ги снимат децата.

# 429
Аз ще дойда да наснимам дечицата Hug. Е - няма да е професионално де Embarassed

# 430
Добро утро мили момичета и малки май-чета

Набързо минавам рано,рано да ви прочета.

Сега ще се опитам да поръчам Мики Маус,разказвачът на приказки за който Меги ме светна  Wink

На нас нищо не са ни казвали за Коледа в яслата

# 431
Онче, видя ли в Хипо, че е намален?http://hippoland.net/tmp/koleda_1010.pdf

# 432
  • Луната ни пази
И  щях да пиша, ако някой го интересува Мики Мауса в Хиполенд е на по- добра цена (брат ми ме светна и сега той ще е доставчика от Пловдив Simple Smile. И се снабдете с презареждащи се батерии, че обикновените свършват точно за половин час- моята като го пусне и не го спира, но на нея дори и на испански и беше свръх интересен.
Днес ще ги снимат в яслата. Поръчала съм само един календар там, че после ще ходя специално във фотото да я сниман с една рокличка на Снежанка.
Имаме проблем, едната ни учителка цял месец ще е в болнични, а другата е много нервна и се държи кофти с децата, та голяма част уж свикнали вече, сега всяка сутрин реват и не искат на ясла. Моята още не е започнала да плаче, но прави физиономии. Има две оплаквания за сега до директорката, но тук ситуациите са малко сложни на етническа и политическа основа (ДПС здраво си държат кадрите- нищо лично към никого). Добре че са двете лелки, че да уравновесяват нещата. Още не сме измислили как да действаме с въпросната госпожа. Направо със свито сърце отивам да взема детето.

# 433
  • ул. "Мечтание"
Онче, мерси за кафенчето! Изглежда много апетитно!  Party Sunglasses

Ние сме добре. Влязахме във фазата на не, не искам, няма и на защо! Голям майтап.  hahaha
Пита ме може ли еди какво си, аз отговарям примерно Да, той ме пита - мами, защо казваш Да.  Joy

# 434
Онче, мерси за кафето! На мен ми трябва, тази нощ хич не можах да спя
Меги, дано да оправите бързо проблема с госпожата, като знам и аз как се ядосвах с едната
Диди, аз като гледам снимките на Боянка си мисля, че са си повече от професионални  

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 15:32 от mam4e82

Общи условия

Активация на акаунт